MONTIGNAC: ce am mancat azi (97)
Raspunsuri - Pagina 8
mariana75 spune:
Buna dragelor,
eu in continuare stagnez... cred ca am mai bine de 4 saptamani de cand stagnez, dar nu ma mai mir, caci nu exista zi sa nu mananc dulciuri de la piticii mei.
Oricum, cum povestea si Andanii, sunt fericita ca la masuri am tot scazut... daca in toamna purtam la pantaloni 48, acum port 44... si asta ma face sa radiez de bucurie.
Ba mai mult, chiar mi-am comandat online o rochita nr. 42 :) Deh, sunt ambitioasa :)) Sper sa si intru in ea, altfel n-am ce face, trebuie sa slabesc...
Oricum, inca 8 kg si ma opresc :) (sper ca pana la sf. anului sa am 65 kg... la 1,65 m... nu-mi doresc mai jos, ci vreau ca pe urma sa ma si mentin).
Va pupic, o dupa amiaza placuta, pa pa.
valentinag spune:
Diana,eu am pus carne,ceapa,ou,delikat,un pic de piper si cam atat!Important este sa nu le faci cu orez alaturi de carne!
Daca le vrei de post,orez,ciuperci,ceapa,calite un pic in ulei,si impachetate sarmalele!
Meniul de azi,pana la ora asta:
suc de portocale si o banana
paste integrale cu ciuperci
mai pe seara,am pilaf din orez integral si 3 legaturi de ridichii
Sper ca asta sa fie tot!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
melany72 spune:
Bunaaa fetele.
M-am adunat si eu de pe drumuri, mancarea e pe foc si am zis sa vad ce mai mancati voi azi...
Desi am fost libera am facut la drumuri...nu toate cu succes insa.Dar sa nu va plictisesc.
Fetele,oricum suntem,grase sau slabe suntem frumoase!!!Ca suntem femei ce naiba..si mame unele, asa ca eu ganduri din astea ürate"imi fac numai cand o iau vreo saptamana razna.
Sa va zic si eu ce am adunat azi pe lista si ce am in plan:
-dimineata:2 cremwursti de pui, dar nu prea cred ca mai mananc ca nu mi-au placut cu mustar din ala permis, cas de vaca,rosii,2 felii salam uscat picant si o felie sunca curcan
-cafea cu indulcitor si lapte degresat (nu pot s-o beau altfel)
Pt pranz am in program piept de pui cu smantana si cu niste stevie care a ramas de ieri.
Deseara parca as manca ceva glucide....
Am pus niste naut la inmuiat, poate imi dati ceva idei...
Si am in plan o supa crema de legume fara grasimi..
Hai ca nu e d.r.a.c.u' asa de negru, slabim noi.
In leg cu cantitatea de alimente...ca eu deschisesem discutia..eu mananc cand mult cand putin, cat ma satur..dar acum doi ani mancam destul de mult. Cine zicea ca important e sa vezi cum sa le combini ca sa te saturi zicea bine. Parca erau ceva alimente "negative"...in gen fibrele?
Va pup si revin mai tarziu cu finalul listei.
Ica 1975 spune:
Mirelou, vin si eu la spartul targului Daca simti nevoia sa mananci mai mult incearca sa acompaniezi tot timpul ceea ce vrei sa mananci la pranz sau cina de salate, asa poti manca salata cat mai mult si din restul reduci treptat treptat. Cu timpul nici salata nu vei mai putea manca atat de mult ca la inceput, in cazul meu asta a functionat candva, sper sa dea si acum rezultate ca altfel raman vesnic
Noi
Ce faci te si face.
carstea spune:
Salutare si de la mine.
Ieri papat crema de zahr ars cat s-a putut de monti adca cu fructoza si lapte 1,5%.N-am inteles daca varianta cu frisca trebuia sa fie din frisca cumparata sau din smantana batuta si diluata cu apa.
Ieri pe langa crema am mai mancat:md:cereale integrale cu lapte 1,5%
PRANZ:ciorba perisoare(abia dupa amiaza am citit ca nu trebuie combinata carnea cu orez si am mancat 6 perisoare)NU FACETI CA MINE!!!!
cina:chiftelute coapte cu cascaval vegetal
Sa ma traga cineva de maneca ca ieri nu prea a fost monti.
Azi mai cuminte:
md:iaurt 2,2% cu cereale integrale
pranz:chiftele coapte(muuuult mai putine ca ieri)cu rosie
seara:salata de varza cu ton si iaurt pe post de maioneza
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
ralu spune:
Buna fetele!
Eu nu scriu meniul meu de ieri pentru ca m-am cam porcit dupa-amiaza si am "tras" azi ca sa am ce raporta maine la cantar. Nu stiu de ce am avut o foame de lup si am mancat toate porcariile....ca sa-mi para rau dupa-aia
Va pup si ne vedem maine la raport!
melany72 spune:
Ehehei, vad ca si voi o mai luati pe de laturi...din fericire ma tin deocamdata pe pozitii dar nu ma voi da in laturi sa marturisesc spashit cand o sa o dau in bara.
Eu am incheiat seara cu un pahar de lapte degresat si 4 wasa cu dulceata de caise diet.
Cum e treaba cu tabelul ala de inceput de capitol?
Sa va zic ca m-am cantarit ca o purcica, dupa numai 3 zile de regim?.Noroc ca era in minus la kg...
valentinag spune:
Eh,stiti voi vb.aia speri mata da speri degeabape langa ce-am zis,am mai bagat un pumn de fistic si un biscuite
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
andanii spune:
melany draga ,sa nu fiu inteleasa gresit, eu sunt perfect pentru combinatiile de alimente , dar cantitatea mare nu merge la toata lumea, de exemplu eu daca nu mananc un monti mai dietetic vorbind din punct de vedere caloric si cantitate redusa pot sa le combin de le zapacesc si nu slabesc un grem, doar stagnez , deci asa voi proceda in perioada de mentinere, acuma cand vreau rezultate nu reusesc cu cotlet de porc la gratar oricat de monti ar fi el ....
Da sunt de acord ca la unele fete functioneaza, aici se mai pune si cat e de batrana gaina (adica eu ) si cate cure de slabire ai la activ .... ca sa mai reactionezi doar la niste combinatii
De ex acuma pe mine ma ajuta ffff mult miscarea , data trecuta am slabit fara miscare, acuma nu mai tine vraja .... am mai imbatranit cativa ani de la prima tura de monti .... nesimtita am fost ca m-am ingrasat dupa si nu am fost in stare sa ma mentin
te-am pupat
daca doresti in tabel scrie-mi te rog inaltimea, kg actuale, kg de inceput si kg la care vrei sa ajungi si te voi trece maine, pentru ca e zi de raport si joia modific intotdeauna
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
melany72 spune:
quote:
Originally posted by andanii
melany draga ,sa nu fiu inteleasa gresit, eu sunt perfect pentru combinatiile de alimente , dar cantitatea mare nu merge la toata lumea, de exemplu eu daca nu mananc un monti mai dietetic vorbind din punct de vedere caloric si cantitate redusa pot sa le combin de le zapacesc si nu slabesc un grem, doar stagnez , deci asa voi proceda in perioada de mentinere, acuma cand vreau rezultate nu reusesc cu cotlet de porc la gratar oricat de monti ar fi el ....
Da sunt de acord ca la unele fete functioneaza, aici se mai pune si cat e de batrana gaina (adica eu ) si cate cure de slabire ai la activ .... ca sa mai reactionezi doar la niste combinatii
De ex acuma pe mine ma ajuta ffff mult miscarea , data trecuta am slabit fara miscare, acuma nu mai tine vraja .... am mai imbatranit cativa ani de la prima tura de monti .... nesimtita am fost ca m-am ingrasat dupa si nu am fost in stare sa ma mentin
te-am pupat
daca doresti in tabel scrie-mi te rog inaltimea, kg actuale, kg de inceput si kg la care vrei sa ajungi si te voi trece maine, pentru ca e zi de raport si joia modific intotdeauna
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Hai ca am scris ceva si vad ca nu a aparut...cred ca am facut eu vreo boacana.
Sa recapitulez ce scrisesem: mancare multa inseamna calorii mai multe. Desi Montignac zice ca nu conteaza, pe mine ca si pe voi ma preocupa. Dar asta nu inseamna ca nu ne putem baga burta in sperieti cu salata.
Aseara am facut un fel de salata humus, zic "un fel" pt ca nu am pus pasta de susan (nici nu stiu daca e conforma) ci doar ulei masline, praf de usturoi, sare si piper.
Am mancat 2 kiwi si astept cu nerabdare sa merg la bufet sa iau masa.
Va pup.
Andanii, trece-ma si pe mine in tabel cu urmatoarele date: inaltime 178cm,greutate initiala (sambata) 79.9kg, greutate actuala (ieri) 78.4kg, greutate dorita 70kg deocamdata.
Iti multumesc.