MONTIGNAC: ce am mancat azi (97)
Raspunsuri - Pagina 9
carstea spune:
Nu e zi de cantareala?!Eu sunt pe stop si am mai pus cateva sute de grame 71,5 de dimineata.
Azi am mancat de dimineata:chiftelutecoapte si 6 masline
pranz:fripturica cu salata
seara:salata de fructe
Am cumparat ieri niste pastilute de la rotta natura concentrat de otet de mere.Se ia una pe zi.
De ceai verde m-am lasat ca nu-i convine lui Rares.
Andanii citindu-ti postul ma gandeam la toate curele mele din ultimii 10 ani.Poate de aia merge asa greu ca sunt straturi bine puse.Dar eu vreau sa le dau doar pe alea mai noiiii
Astept sa vad ce raportati!
Nu a mai intrat Tina.Eu de sambata ma fac englezoaica si ma gandeam sa o intreb daca sunt magazine gen plafar in londra
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
melany72 spune:
Si ce ar face pastilele alea?..ca sa stiu si eu.
Lasa ca la Londra mananci oua cu sunca si ai rezolvat problema...
andanii spune:
da e zi de RAPORT
la mine situatie se prezinta in felul urmator : 75.8 DECI 1.8 KG minus dupa 3 saptamani de stagnare , sunt asa de fericitaaaaaa
haideti fetelor , va astept la raport
melany hai si cu datele sa te trec pe prima pagina
conteaza carstea enorm de mult cate cure de slabire ai la activ, cat de obosit este organismul de atatea oscilatii, azi ii dam papa,maine postim , etc .....
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
carstea spune:
Zice ca ajuta!!!!!sunt de la rotta natura. da un google
POZE rares(7 mai 2007)
ralu spune:
Buna fetele!!!
Andanii si Melany -felicitari. Ati slabit mult. Super!!!
RAPORT-85,9kg Deci un minus de 700g. Daca nu m-as fi porcit marti alta era situatia. Asta este. Este bine si asa.
Va scriu mai tarziu. Pupici!
melany72 spune:
quote:
Originally posted by andanii
da e zi de RAPORT
la mine situatie se prezinta in felul urmator : 75.8 DECI 1.8 KG minus dupa 3 saptamani de stagnare , sunt asa de fericitaaaaaa
haideti fetelor , va astept la raport
melany hai si cu datele sa te trec pe prima pagina
conteaza carstea enorm de mult cate cure de slabire ai la activ, cat de obosit este organismul de atatea oscilatii, azi ii dam papa,maine postim , etc .....
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Am dat raportul pe pag 8...nu se vede?
Pranzul nu stiu cat a fost de Monti: ciorba de legume care avea si cartofi dar care nu i-am mancat...si o chestie facuta cu piept de pui, carnaciori (am mancat 2 bucatele) si kaiser, la tigaie cu salata de varza alba!
melany72 spune:
quote:
Originally posted by carstea
Zice ca ajuta!!!!!sunt de la rotta natura. da un google
POZE rares(7 mai 2007)
Citit. Spor , sa ne zici ce se intampla!!
Andanii, bine ca ai scapat de stagnat.
andanii spune:
melany hehehehe , chiar ca nu vedeam , era mesaj de la tine cu repli-ul da numai ala se vedea, restul scris de tine nimic, eu nu am mai mers inapoi sa verific daca a aparut cumva ceva acolo .... de aceea iti ceream datele ... bine ca le-ai scris , multumesc
ANDANII
lbelciug spune:
Buna fetele.
Am intrat sa dau si eu raportul: 71kg, desi am zile cand arata si un pic peste. Cam stagnez de ceva timp, insa am mai calcat si pe alaturi. Oricum ma bucur ca nu am luat in plus.
Intre timp am citit si prima cartea a Mihaelei Bilic si mi se pare f interesant ce scrie ea a colo, in special despre cum se poate da metabolismul peste cap si chiar cum ne putem ingrasa de pe urma dietelor repetate (carstea!) Mihaela mai zice ca e ideal sa pierzi 2 kg pe luna, nu mai mult, (dar sa pierzi in fiecare luna)!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din FEB-MAR
Matei la 3 ani