MONTIGNAC: ce am mancat azi (97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Asaaaa, sa va zic cum am terminat ziua ieri...am si o scuza, am stat cu sotul la spital pana la 22.30 pt ca a suferit o mica interventie chirurgicala...
Am mai mancat o punga de sticksuri lungi, stiu ca nu e Monti, dar nu am ce-i face, am baut un pahar de pepsi pe langa apa plata. Seara tarziu cand am ajuns in sfarsit acasa am mancat pasta de naut cu o felie de cascaval afumat DAR si o felie de chec bun-bun de la Capsa.
Ca sa vedeti ca sunt spasita azi mi-am inceput ziua cu o masa glucidica:lapte si wasa cu dulceata diet, cafea, precedate de 2 kiwi.
Pt la pranz am pui cu smantana(mi-a mai ramas o portie de alaltaieri) cu o salata verde mare, castraveti,ridichi...etc si am pus in sfarsit la foc o supa de legume in care nu o sa pun nici o grasime sa beau la servici pe timpul dupa amiezii...
Deci pedeapsa azi!

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valentinag

Sa nu ma intrebati da?

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Ce?

Nu intreb nimik...intoarce popoul sa dau na-na....

Mergi la inceput

Intrebare: parca in cartea noua (aia pt femei) scaria ca nu mai este valabila interzicerea morcovilor fierti (pe care eu i-am gasit pe site-ul oficial cu IG 85 )...mi-aduc bine aminte?...nu de alta dar supa crema fara morcovi...nu prea merge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

raportez azi:61.1....cu 700g mai putin decat saptamana trecuta...

dar tre sa mentionez ca nu se datoreaza lui nea monti din pacate....
ieri a facut puiul meu temperatura 40.1...si a fost lesinat saracul aproape toata ziua asa ca nu am apucat sa mananc mare lucru ...si noaptea trecuta a fost una alba ...asa ca "performanta" se datoreaza oboselii si nemancatului...

restul saptamanii am fost destul de cuminte...din cate tin minte am mancat ciorba de vacuta cu legume, ochiuri cu sunca, rosii si ardei, salate de obicei seara....cam atat imi aduc acum aminte...am mai calcat in laturi cu cate o ciocolata, chec

azi daca reusesc sa ma tin de program o sa fie spanac cu ochiuri..iar seara salata

un weekend placut va doresc, iar celor care sarbatoresc pastele acum un paste fericit! si atentie la tentatii

noi, daca totul e ok cu bb, mergem la parintii mei sa sarbatorim cu ei pastele...maica-mea ma asteapta sa facem prijituri....

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

andanii, te rog mult modifica-mi si mie in tabel greutatea. de la 61.2 cat figureaza acolo la 59.8 cat arata de dimineata cantarul.

multumesc

meniul de azi:
md: iaurt 0%+branza de vaci 0%
p: pulpe de pui la cuptor cu ciuperci (si smantana)
g: fructe
c: supa de legume (congelate, contine si morcov...)

intre mese ceai si apa

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

gata facut modificarile ..... va astept la utrmatorul raport

nu prea am chef sa scriu meniuri si alte cele ... la asa activitate salbuta nu-mi vine .... o sa mai intru sa vad ce mai scrieti mai incolo

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Vad ca nu zice nimeni nimic de morcovi fierti...asa ca am pus frumos manitza si am dat cu google...si zice la morcovi gatiti ca au 85 IG-ul cu mentiunea ca
" These foodstuffs, even though they have high GIs, their pure sugar content (pure glucid) is quite low (approximately 5%.) Consuming these foods should not significantly affect blood sugar levels"
Deci e ok..mai ales ca oricum supa am facut-o fara pic de grasime.

De retinut ca si pastarnacul e tot asa!!

Andanii nu fi suparici...io uite sunt aici.

Tu ce mai gatesti conform. Vad ca fetele se cam feresc de gatit, eu o fac in mod constant, daca vor ai mei ceva care la mine nu e in lista le adaug separat (cartofi,orez)..

Nu pot sa-i tin si pe ei la regim,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor

Ieri am facut + mancat(doar eu ) Tort pufos si cremos,Sectiune

FLORICELELE MELE

Azi am mancat iarasi fasole .
De raportat nu am avut CE

Meniu azi:

md:vinete prajite la borcan si castravete
p:spanac
c:fasole batuta -o farfurie mare

Felicitari fetelor slabanoage

Andanii zici ca dupa stagnare ai mai dat jos?Dar sa inteleg si ca ai fost cuminte,nu?

Va pup si daca mai vreti prajituri doar pentru clatirea ochii va mai delectez eu cu retete

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Sanse...nici nu indraznesc sa intreb daca e Monti...
Dar arata bine.

Eu bantui sa vizionez hoteluri pt vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Andanii uite ca am citit aici:

Intrebarea nr. 107: De ce faina de naut are IG mai mare decat nautul? Faina de naut are IG 40, iar nautul are IG 30. Ce se intampla daca macin eu nautul pentru a face faina?

Raspuns:Diferenta de IG este datorata faptului ca faina a fost procesata, totusi daca macini tu insati nautul, faina nu se obtine dintr-un proces de rafinare.
Comentariul spanioalcei:Asa ca putem reveni la Monti-pizza cu branza.!!!De fiecare data cand facem noi insine faina de naut, va avea IG 35 si, astfel, se va putea amesteca cu tot. Daca o cumparam facuta, putem sa-i adaogam alte chestii, cum ar fi rosii, branza o%, crustacee, dar grasimi saturate nu!

Asta ce inseamna ca nu mai potem face snitzele cu faina de naut cumparata?

melany72 mai intra si pe sait la Intrebari si rasp.monty.E la mine in stinga jos pe pagina.Parca scria de morcovi si acolo ceva

Vreau sa-mi fac pui cu telina si maioneza si nu stiu daca-i ok telina.Voi ce ziceti?Pe sait scrie ca DA,dar am vazut pe undeva o postare in care se spunea ca NU.Telina ar fi ca si morcovul....

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput