MONTIGNAC: ce am mancat azi (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

melany72 e monty dar mai pe la mentinere in colo....Eu am facut o exceptie ieri

Oricum de sarbatori decat sa nu te ne putem abtine la cozonaci si alte alea e bine sa avem si noi ceva monty si bun la indemana.Decat sa ne ingrasam cu prajiturile familiei mai bine stagnam cu ale noastre,nu?

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Melany,m-ai facut sa rad!
De fapt,incepusem chiar bine ziua,suc de portocale,o banana,por'ma carnita la cutor cu salata verde,apoi m-am porcit raaaau de tot2 toffifi,jumatate de snikers,2 guri de inghetata
Azi am mancat doar supa de gulii,2 farfurii si acum 0 rosie,3 feliute de branza si 3 de salam!Si-au luat colegele mele inghetata de la Mc,eu cum puteam sa nu gust,am gustat evidentfro 3 lingurite nu mai mult!
Telina cu maioneza e ok,da nu prea multa...
Doamne,ce buna sunt la dat sfaturica'n rest....

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Sanse...chiar azi m-am uitat dupa telina. Are IG 15..deci da-i inainte ca e ok.

Am citit eu mai demult ...dar acum vroiam un raspuns mai rapid......lasa ca de abia acum am "baut" supa mea de legume..buna rau. Nu ca mi-ar fi fost foame rau dupa pranzul copios de azi.
Am pus in ea:praz , pastarnac, telina, morcov,dovlecei, ardei gras..si sare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanse

melany72 e monty dar mai pe la mentinere in colo....Eu am facut o exceptie ieri

Oricum de sarbatori decat sa nu te ne putem abtine la cozonaci si alte alea e bine sa avem si noi ceva monty si bun la indemana.Decat sa ne ingrasam cu prajiturile familiei mai bine stagnam cu ale noastre,nu?

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Ma gandeam eu. Deocamdata am stat bine saptamana asta...nu am avut pofte de dulciuri. Doar aseara am calcat nitel in strachini dar eram obosita moarta dupa ce statusem pe langa sotior la spital vreo 7 ore...

Ca sa nu mai vina mancarurile din toate partile de Pasti m-am hotarat sa lucrez (..sa nu merg la tara la mama ci sa mananc in limitele bunului simt. Daca vreau sa arat binishor in iunie in concediu trebe...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valentinag

Melany,m-ai facut sa rad!
De fapt,incepusem chiar bine ziua,suc de portocale,o banana,por'ma carnita la cutor cu salata verde,apoi m-am porcit raaaau de tot2 toffifi,jumatate de snikers,2 guri de inghetata
Azi am mancat doar supa de gulii,2 farfurii si acum 0 rosie,3 feliute de branza si 3 de salam!Si-au luat colegele mele inghetata de la Mc,eu cum puteam sa nu gust,am gustat evidentfro 3 lingurite nu mai mult!
Telina cu maioneza e ok,da nu prea multa...
Doamne,ce buna sunt la dat sfaturica'n rest....

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Ma bucur ca razi, rasul chiar nu ingrasa...dar nu ma duce capul de ce...si sunt blonda vopsita ...am sarit repede peste primul paragraf (daca ma uit, dar nu o fac cred ca e al doilea ) ca sa nu ma intarit la pofte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna fetelor

Am ratat raportl tocmai cand aveam si eu cu ce ma lauda, am slabit si eu cam 1,3 kg sapt asta, in sfarsit dupa atata stagnare, sper sa mearga asa in continuare ca vb ceea vine Pastele si eu chiar n o sa ma abtin de la cozonaci.

De mancat, numai fructe dimineata, salate si gratar in rest si ceva lactate...la mine altfel nu merge

Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sunt ok si telina si morcovii , chiar si fierte in cantitare rezonabila .... acuma daca mancati 1 kg de morcovi fierti nu cred ca e chiar ok, da un morcov in mancare .... eu pun peste tot morcovi... si tot am slabit 14 kg deja

am fugit ca plec in oras

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!

Vad ca ati scris o gramada!!
Sanse-iarasi ai postat tortul ala? Cred ca in we il fac si eu ca tare bine arata in poza. Si zici ca doar tu l-ai mancat? Eu nu am sansa asta, ca fetele mele sunt dispretate dupa torturi. Sa vad daca imi iese si mie la fel de aratos.
Valentina-mi-ai facut pofta cu inghetata aia. Noroc ca nu am in casa. Pentru ca prea mult salivam am mancat un mar MARE

Meniul meu de azi:

-2felii de paine wasa si un ceai
-pranz grau +2 fripturi de porc la gratar (nu prea mergea graul cu carnea, dar nu m-am putut abtine)
-branza, jambon, rosie si castravete

andanii-nu fii suparata ca scriem si noi, dar cred ca si vremea de afara ne influenteaza. LA noi a plouat si a fost mohorat azi!

Pupici la toate fetele ambitioase.

Mergi la inceput

Eu am facut pt maine pui cu vinete, rosii si usturoi...yummy...dar ma duc la mama si o pun sa faca urzici...mama ce pofta imi e!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Melany-spune-mi si mie reteta de pui cu vinete, rosii si usturoi. Daca ai un pic de timp. Please!

Pupici

Mergi la inceput