MONTIGNAC: ce am mancat azi (97)
Raspunsuri - Pagina 12
sanse spune:
melany72 ai grija la urzici....de obicei se freaca cu malai sau faina.Daca ai faina de naut sau soia fa-ti pentru tine separat.
ralu acum am postat pozici ca sa vedeti cu ce ma ocup eu cand chiulesc pe aici...
In cazul in care nu ti se intareste frisca eu stiu de la Latrishia (sper) ca se pune lamaie si se face beton.Tu poate sti iar daca nu, sa nu te sperii ca e fleasca asa cum era a mea.Am turnat zeama de lamaie si sa intarit .
Andanii sa fi cuminte in oras
Nu a-ti vazut ce am scris eu despre faina de naut? Chiar sint curioasa de raspuns...
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
valentinag spune:
Sanse eu urzicile le frec cu un pic de faina de naut,acu de cand cu monti,ca inainte le faceam cu faina normala evident,da zici ca are Ig-ul mai mare si nu merge cu ulei deloc??/Adik ma ling pe bot de snitele!Naspa...
Ralu,eu cand sunt in mare forma si ma dau mare ca tin regim,imi iau inghetata din aia fara zahar,bag la greu,da mai dau si in bara cateodata,mai ales ca am neste colege care mananca de sparg detoate si eu sa stau sa ma uit...greu!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
andanii spune:
sanse ce sa zic de faina de naut ... daca fetele spun asa , asa o fi , insa eu oricum nu slabesc mancand snitzele indiferent cu ce faina de lac .... acuma in faza de mentinere faceam cu faina de naut, eu spun ca e ok, eu am mancat snitzele cu naut si m-am mentinut, de slabit slabesc mancand gratar eventual nicidecum snitzele cam asta zic io
in oras am umblat sa vad mobila nu am avut tangenta cu mancaricile azi , ieri am fost cu fetele la o mancare chinezeasca , am mancat ceva pui cu ceapa cu ardei, tare intereant
meniul meu de ieri
finn crisp cu lapte
mancarica de linte cu rosii si castraveti murati
puiul chinezesc
ceai
meniul de azi
finn crisp cu lapte
cremvusti, branza, rosii, ridichi
finn crisp cu iaurt
branza ridichi
cam asta a fost
mai vorbim maine
o sa cam colind , da seara sigur imi fac timp pt voi
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
sanse spune:
Fetelor treaba cu nautul e de pe sait.Am copiat de acolo.
Mai scria:
Raspuns: Totul depinde de fapt de finetea particulelor de faina. Anumite fainuri industriale foarte fine ar putea de fapt sa aiba un IG mai mare. Deci este intotdeauna mai bine de a produce singuri faina.
Valentina eu fac snitele si cu faina de soia si sint ok.Bineinteles ca sint mai bune cu naut .Asta este...ne apucam de macinat
Azi merg in parc cu rolele Un fund mare pe role...
Va pup
POZICI
KG MELE
ralu spune:
Buna ziua fete dragi!!
Sanse-tu ma omori pe mine. Am stat lipita de ecran la pozicile tale. Sa vad ce imi iese si mie azi. Bine ca mi-ai spus de frisca ca parca vad ca imi iesea un tort lichid in loc de pufos. Mi-au placut pozele cu tortul ala cu glazura rosie. Este acelasi tip doar ca ai schimbat stratul de deasupra? Felicitari! Arata super
Plimbare placuta in parc (ai grija sa nu cazi)!
Valentina-mi-ai dat o idee cu inghetatele fara zahar. O sa incerc si eu, dar sper sa nu stagnez. Voi vedea eu ce si cum!!
Andanii-deci ai mancat mancare chinezeasca! Eu stiam ca astia pun in sosuri si zahar. Eu d-aia le evit ca si mie imi placea combinatia care ai mancat-o tu. Poate la tine nu a fost cu sos.
Pupici la toata trupa!
ralu spune:
Andanii-poti sa modifici un pic la mine IMC-ul actual? Cred ca fara sa vrei mi-ai pus 39,44, iar eu am acum 33,55. Merci mult!
andanii spune:
ralu , am modificat , imi cer scuze , probabil am omis , ma grabeam tare .. si mai greseste omu nu?
nu era dulce mancarica aia chinezeasca , majoritatea erau dulci intr-adevar si cu miere si eu am cerut ceva fara zahar , mi-a oferit cateva chestii care erau picante ... da a fost tare bun ... si nu mananc zilic
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
melany72 spune:
quote:
Originally posted by ralu
Melany-spune-mi si mie reteta de pui cu vinete, rosii si usturoi. Daca ai un pic de timp. Please!
Pupici
Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria)
De vreun an incoace, cam toate mancarurile mele rapide incep in wok. Asta pt ca m-am invatat si sa le amestec precum chinezii...
Deci un pic de ulei se incinge, am pus usturoiul taiat mic mic si apoi pieptul de pui taiat fasii subtiri. Dupa ce s-a albit pe toate partile am pus rosii despielitate cubulete si am lasat sa se fiarba cu un pic de apa,amestecand mereu. Dupa vreo 20 de minute am pus vinetele (de la congelator, taiate felii rotunde de asta toamna si oparite) si am lasat sa fiarba la foc mic. Pt ca ma grabeam sa plec la servici si trebuia sa fac si un dush , am rasturnat la un moment dat totul intr-un vas de jena si am bagat-o la cuptor ca sa nu mai stau sa invart in ea, mai ales ca-mi place sa ramana vinetele mai mult intregi. Poti pune si patrunjel la sfarsit si parmezan...eu nu am pus ca nu place familiei.
Normal ca am pus sare si piper proaspat macinat dupa gust.
Sanse-daca era numai faina din urzici azi...era prea bine...
O declar nula. Si nu pt ca am fost la mama...ci cand m-am intors acasa am facut-o lata.
Andanii..-am mancat si eu in 2 dimineti wasa si lapte degresat..e adevarat acoperite cu dulceata diet...m-a scos la toaleta de nu-mi venea sa cred..si gaze...bolboroseala la mate...
Uite ca nu am stiut de snitele cu naut, eu le faceam cu faina de soia. Rarutz insa. Daca nu mananc gatit trec pe gratar...prajeala mai putin. de pofta.
Chinezestile nu se fac cu amidon de obicei?...
Si mie imi plac...
melany72 spune:
Ce somnoroase sunteti azi...
Aseara nu m-am culcat intr-o stare prea buna...cu burta umflata si am visat numai ciudatenii...
Azi mananc asa:
-portocala+mar
-perle de branza+rosie si iaurt de capra de baut
-pui cu vinete
Si cina...habar nu am!
sanse spune:
Somnoroase si plimbacioase...
Eu acum am venit din parc.E a doua zi de role Ma simt supertare
Nu am vazut niciodata parcul ca anul asta asa plin de rolisti.Toata lumea are role
Intru mai tarziu pentru meniu .Va pup
POZICI
KG MELE