MONTIGNAC: ce am mancat azi (97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Si eu sunt pe aici fetelor dar nu stiu ce sa mananc.Incerc tot felul de produse.Tare as vrea sa mai intre Tina Welsh sa-mi zica si mie ce sa pap .
Pana una alta cantarul nu mai incepe cu 7..
Dau vestea joi.
Tocmai am descoperit wasa.

POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Carstea...te felicit atunci..adica maine.

De abia acum ai descoperit minunea de wasa?

Eu am cumpar acum vreo saptamana faina integrala, dar inca nu mi-am facut painica pt ca daca o fac numai eu mananc...copilul consuma paine numai la sandwich...si sotul nu vrea sa manance paine sanatoasa.Daca o fac o sa mi se strice pt ca mai mult de 3 zile nu mananc din ea ...nici nu ma omor cu painea daca nu e unsa cu unt...

Asa ca atunci cand am voie mananc wasa..am vazut ca si la Oprah e laudata.

Am urmatoarele doua zile libere asa ca probabil o sa fiu mult mai cuminte, pentru ca pe pe mine oboseala ma arunca in frigider...si daca ma odihnesc mai mult am mai multa pofta de dieta.

Mi-am cumparat biletul de vacantaaaa!!!

Mergi la inceput

Apropos...ce mai gatim?...vad eu ca voi mai mult cu salate si gratare...dar la restul lumii de prin casa?

Maine o sa bag o runda de cumparaturi si ma gandesc la un somon...

Mergi la inceput

Sa nu uit...m-am uitat si eu pe tabelul de la inceput sa va cunosc mai bine si am vazut ca am o data gresita.
Andanii,dragutza, poti sa modifici data de inceput a dietei?...am dat startul pe 15.03.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ooo carstea felicitarile mele, deja banui ce raportezi maine
melany cand fac modificarile in tabel iti scrimb si data de incepere

eu fac mancaruri rapide , nu prea am rabdare sa fac mancaruri traditionale , fac rapid ca fac seara pentru maine zi si nu am timp de bibilit o mancarica ore intregi

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Fetele,nu va suparati,da pe bune daca am ce sa scriu!Ar trebuii sa va incurajez,sa ma incurajez,alea,alea,dar cum eu am mancat absolut numai porcarii de vreo saptamana....ce rost are!
Am o pasa tare proasta,am si racit acum ,mi-e rau,mi s-au umflat amigdalele,n-am chef de nimic!
Scuze si cand oi fi in stare sa reapuc de regim si scris!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

nu pot spune decat idem si la fel

cu drag si spor revin cand voi fi si cuminte. nu mai am incasa nimic sa-mi gatesc monti, la market nu's cand ajung ca-s singura cu copiii pana vineri... no, scuze...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
De maine vreau si eu in tabel, doar doar oi speria cantarul ala si se lasa induplecat sa mai dea in jos. Ca de bine ce am zarit un nr cu 6, acum aproape 2 saptamani, am revenit la 70 si stationez cu spor. Asta dupa ce ca am renuntat definitiv la ciocolata neagra si dulciuri (cu mici abateri). Dar constat, ca nu slabesc daca nu renunt la fructe (si mananc tare putine). SI mananc oricum din ce in ce mai putin. Ceva nu e in regula, dar ma ambitionez si sper la mai bine.
Meniul de maine:
D: lapte degresat cu cafea+ paine integrala;
P: naut cu ton;
S: mar, lapte (cred).
Maine, sper sa intru sa va zic si eu datele mele, nu de alta, dar am o luna de cand sunt cu sufletul si cu stomacul alaturi de voi.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu ma alimentez cu fervexuri,suc de portocale si piure de cartofi,ca doar asta pot sa mananc
Diseara poate imi fac un pilaf din orez integral..daca pot,ca deja de acum,de la prima ora mi-e rau de as zace toata ziua!
Spor si bun venit Bee!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

zi de raport feteleeeee
nu va lasati asteptate prea mult , maine modificam tabelul

eu raportez azi 75.5 kg , nu e mult da e bine si -5 cm la masuratori (burta, bust, talie si picioare) intr-o luna (de masurat ma masor la luna)

meniul de ieri
finn crisp cu lapte
orez basmatti cu legume si rosii
branza, rosii , ridichi
am gustat din mancarea pentru azi ca sa vad cum e

hai mobilizarea, la raport si pozitiv si negativ, vreau sa vad activitateeee, nu ma lasati singura , va rog ....

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele

Andanii-nu te las singura. Bantui si eu pe aici un pic.
Eu raportez: stagnare, stagnare, stagnare si imi pare rau. Mai bine zic am chiar in plus cu cateva sute de grame, dar sunt si pe STOP, asa ca nu le pun la socoteala. Sper totusi ca joia viitoare sa vin cu un raport mai bun!
FELICITARI LA TOATE FETELE CARE AU DAT JOS!!

Pupici si revin mai tarziu cu meniul!

Mergi la inceput