MONTIGNAC: ce am mancat azi (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!!

Vad ca nu s-a scris prea mult si Andanii s-a suparat pe noi. Eu am avut liber ieri asa ca am avut un we luuuuuuuuuuung in care nu am avut chef de nimic. Si pe deasupra am mancat si aiureli. Nici nu stiu ce raport am sa dau joi. Vom trai si vom vedea. Azi am incercat sa fiu cuminte. Colac peste pupaza mi-au venit si rushiii si n-am chef de nimic. Dar promit ca o sa scriu mai des!
Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Andanii...nu te ascunde ca vine ziua de cantar. Se mai intampla.

Uite la servici am fost super ocupata, acum caut sa ma decid unde merg in vacanta ,dar am venit sa dau raportul:
-micul dejun a fost un pranz devreme ca nu am avut timp si a constat intr-o supa de pui cu zdrente de ou si ostropel...tot de pui
-pranzul cand am ajuns acasa, adica pe la 17.30-ciorbita de loboda cu un ou in ea si gratar piept de pui cu legume crude plus 2 bucatele mici de telemea de capra.

Nu stiu daca mai mananc seara ca nu mai am cand...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanse

quote:
Deci faceti parte din aia cu pernutza la popou...

Macar de s-ar mai rashcheta....la cate cazaturi am luat

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Cred ca mai de graba se taseaza...decat rascheteaza...

Oricum ideea e interesanta ....

Ce parere aveti de o bomboana solano pe zi?...o fi daunatoare rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

pai la o asa activitate pe aici ce chef de scris sa am ralu draga .... nici mie nu imi vine sa vorbesc singura nu???

hai ca maine o fi mai bine

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

SI CUM SPUNEAM .....

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Fetele,nu va suparati,da pe bune daca am ce sa scriu!Ar trebuii sa va incurajez,sa ma incurajez,alea,alea,dar cum eu am mancat absolut numai porcarii de vreo saptamana....ce rost are!
Am o pasa tare proasta,am si racit acum ,mi-e rau,mi s-au umflat amigdalele,n-am chef de nimic!
Scuze si cand oi fi in stare sa reapuc de regim si scris!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fete dragi!!

Andanii-ma bucur ca ai revenit. Ai dreptate , de una singura nu poti sa scrii. Dar vom incerca cu toate sa fim mai vorbarete.
Eu cred ca pe saptamana asta voi raporta o frumoasa stagnare. Imi pare rau, dar la cat am bagat in mine nu este de mirare.

Meniul meu de ieri:

-2 felii de paine wasa cu dulceata cu fructoza si lapte 0%
-spaghete integrale cu sos tomat
-salata mozzarella

Pupici si revin

Mergi la inceput

Andanii...eu sunt noua si nu stiu atmosfera, dar chiar mai sus am pus la o intrebare,asa ca sa pot deschide o discutie (despre bomboanele solano si monti) si nu mi-a raspuns nimeni.
Eu dau raportul in continuare ca oricum maine nu vin cu noutati ca nu am trecut pe la toaleta pt treaba mare de 3 zile.Nu am idee de ce ca fructe am mancat si legume.

Ca un obicei in ultimele doua zile nu am luat micul dejun ca nu am avut timp...asa ca am trecut la "brunch" ,adica tocanitza ardeleneasca cu salata de castraveti verzi.Tocanitza a fost cu
carne slaba de porc ,ceapa multa si ardei gras.Buna rau!

Ca sa nu ma tin de dieta si cu pofta am mancat de curand niste covrigei vanilati .O sa inchei ziua cu wasa, lapte degresat si dulceata diet ca poate se intampla minunea si merg si eu dimineata la toaleta.

In rest, apa si tutun.

Mergi la inceput

melany nu am observat unde ai scris de bombonicile solano .... da sincer si eu mai pap cate una in loc de dulce .... nu sunt monti da se iarta cate una

meniul de ieri
finn crisp cu lapte
piept de pui gratar cu legume in wok
iaurt , doua felii de paine interale
mar
niste nuci

cam asta e , saptamana asta probabil ca nu voi mai raporta asa de mult ca saptamana trecuta , ar fi culmea saptamanal sa fie 1,8 kg nu???

haideti fetelor , pe unde umblati , ma rog de voiiiii , vine caldura , trebe sa fim frumoase si slabeeeeeee

ANDANII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andanii

melany nu am observat unde ai scris de bombonicile solano .... da sincer si eu mai pap cate una in loc de dulce .... nu sunt monti da se iarta cate una

meniul de ieri
finn crisp cu lapte
piept de pui gratar cu legume in wok
iaurt , doua felii de paine interale
mar
niste nuci

cam asta e , saptamana asta probabil ca nu voi mai raporta asa de mult ca saptamana trecuta , ar fi culmea saptamanal sa fie 1,8 kg nu???

haideti fetelor , pe unde umblati , ma rog de voiiiii , vine caldura , trebe sa fim frumoase si slabeeeeeee

ANDANII

Am facut si eu ieri gratar de piept de pui si m-am lecuit. Desi l-am uns cu toate alifiile cum s-ar zice, mi-a stat in gat!!!

Ma duc sa fac ceva copilului de mancare si ma intorc...

Mergi la inceput