MONTIGNAC: ce am mancat azi (97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Nu te lasam singura fi linistita ca mai avem de dat jos.
Eu azi raportez 69,5kg.Sunt tare fericita desi stiu ca nu se datoreaza decat faptului ca nu stiu ce sa mananc si de aceea cam trag chiulul la mancare.
Mai veniti si voi cu retete pt toata familia ca mi s-a schimbat statutul.Nu mai stau cu mama m-am dus cu copilul dupa barbat si am familion mancacios.Si le-am promis mancare monti.
Astept sa vad cu ce va laudati!!!!!

POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

carstea draga sunt o gramada de mancaruri monti, incerci sa le gatesti avand in vedere combinatiile permise si nepermis, nu trebuie neaparat sa respecti o reteta anume, eu asa fac, le inventez de numa functie de ce am in frigider
vezi ca pe prima pagina acolo unde avem pozicile sunt si retete , eu un fisier scris de mine in word cu o gramada, numai chef sa le faci sa ai ....
si nu in ultimul rand felicitari pentru ca ai trecut sub 70....abia astept si eu momentul ala , mai am ceva pana atunci

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna ziua,buna ziua.

Zi de raport si la mine...nimic spectaculos, doar 200g minus.
Merci Andanii inca odata.

Am mancat azi asa:
-dimineata:lapte degresat,finn crisp si dulceata diet
-pranz: ciorbita de loboda cu un ou (in ea) si somon la cuptor cu broccoli oparit si lamaie

Pt seara am in program grish integral cu lapte.

Nu am mancat azi fructe dar poate mai incolo bag niste papaya ...daca e voie, daca nu...cred ca mananc mai putin si tot gust!!!

Fetele pe cai ca vine vara...

Mergi la inceput

Ups, Papaya are IG 55...sa mananc, sa nu mananc....
Cum aveam 78.4kg saptamana trecuta...uitasem, noroc cu tabelul...ma vad nevoita sa zic ca stagnez saptamana asta. Deci Andanii, ramane pe loc greutatea.

Sorry.

Ma duc sa iau copilul de la gradi.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Vreau si eu in tabel.
Am 1.62, GI 73 kg, am inceput dieta pe 26.02.2008. GA 70,4. GT. 55
Stationez de aproape 2 saptamani.
Meniu azi:
D lapte cu cafea, paine integrala cu zacusca.
G; portocala
P naut cu ton
C sunca, cascaval

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua la toate fetele ambitioase.

Melany-eu as manca papaia. Nu cred ca face rau.
Andanii-acum am vazut mai bine ce ai scris. WOW 5 cm intr-o luna?!! este super!!!O sa ma masor si eu de acum sa vad cat dau jos. Apropo tu te duci in continuare la sala? Eu nu prea fac exerciutiu fizic. VAd ca la tine merge destul de bine si ma bate si pe mine gandul, dar cred ca o sa fac acasa dupa dvd-uri. Sa vedem...daca ma si tin.

Meniul il scriu diseara ca nu stiu inca ce voi manca la cina.

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Ralu m-am hotarat sa mananc chiar daca e cu IG mai mare.

Vad ca fetele se feresc de raport...ce s-o fi intamplat ca vad ca tabelul e marishor...?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

da ralu draga merg la sala cu stoicism , mi-am facut abonament full fitnes si merg aproape zilnic mai putin sambata si dum cand nu prea apuc , stau si eu cu baietii sau mai plecam din oras
da e tare bine , ma simt excelent dupa sala , parca am mai multa energie

in rest ce sa va spun , ma pun sa fac mancarica de spanac si ceva oua pe maine , meniul il scriu maine

bee in sfarsit te-ai hotarat sa ni te alaturi in tabel

vad si eu ca sunt multe in tabel si pe aici bate vantul ... fac greva fetele , nu stiu cum sa le mai mobilizez, strig intruna si pauza ... of of

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Legat de cum gatesc eu pentru ai mei/ pentru mine.
In general fac o tocanita de carne de vita cu diverse combinatii (paste, mamaliga, cartofi- pentru ceilalti; fasole verde/ brocoli pt mine). Pentru ei supa (eu nu mananc). Paste integrale cu sos de rosii mancam toti (sotul si-a pus si branza multa peste). Pui gatit in orice fel. Maine am de gand sa fac o placinta cu spanac (cu umplutura groasa ce contine: spanac, branza, cascaval, smantana, ou- deci ar trebui sa fie ok pt mancat de catre mine. trebuie sa evit aluatul). SI cam atat.
Parca vad ca maine voi fi mult mai slaba ca azi, ca m-a pocnit un rau ingrozitor. Fierea imi face mari probleme in ultima perioada.
Spor la slabit fetele.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Bee zi si tu cum faci placinta aia cu spanac ca mor aici. Bine ca mie imi place cu foietaj dar daca imi zici cum faci tu poate evit si eu aluatul.

Andanii asa e cateodata.Lumea nu are chef tot timpul, sau se simte vinovata de ce baga in gura.

Eu zic ca cel mai bine este sa ne indemnam una pe alta ca altceva nu putem face. Nici una nu poate sa "lege"pe vreuna sa nu se apropie de frigider.

Eu iar am schimbat cina. Spuneam ca o sa fac grish cu lapte, ceea ce era mult mai bine, pentru ca incerc sa mananc 3-4 cine glucidice pe saptamana, asa cum e recomandat, dar am pus pe o farfurie rosii, ardei,jambon de curcan (f bun-recomand...de la Infantis) si cascaval afumat ca sa mananc cu copila mea.

Va urez o noua saptamana de dieta cu grame in minus multe.

PS. Ce misto sa fie "luni"...vineri!!!!

PS2.

Andanii, eroina frate cu sala!!!

Mergi la inceput