***Shoppaholicele Redouto-masochiste (86)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by miki68

quote:
Originally posted by mirunajr

Bunaaa!!!!!
Ma ajutati si pe mine cu lejeriile de pat. In sensul ca atunci cand comand trebuia sa adaug fiecare componenta in parte, sau de fapt e setul complet in oferta????

va pupic!

Nici un set nu e complet. Parure drap e cearsaf si fete perna, parure couette e cearsaf pt.pilota (plic) si fete perna. Celelalte tipuri trebuie sa le aduni tu una cate una.

Merci mult Miki

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

quote:
1. daca vreau sa iau mai multe, cum e mai bine? o comanda mare sau mai multe comenzi mici? cam de cat pe o comanda sa nu am surprize dar sa si pot aplica reduceri?
Asta depinde de tine, ideal e sa ai totusi cateva produse ca sa-ti vina colet nu la punga (filaj) ca astea se pierd mai usor si sa fie peste 10 euro.

2. pe o comanda se aplica un singur cod de reducere?
Da

3. daca fac in aceeasi zi sa zicem 3 comenzi separate, pot pune acelasi cod de reducere pe fiecare, sau 3 coduri diferite, cate unul pe fiecare comanda? nu stiu care sunt regulile...
Depinde de cod, unele merg de mai multe ori (de ex. eu am folosit COLIS de 3 ori parca si a mers) altele nu.

4. care-i treaba cu adresa de livrare, de ce vorbeati de conturi blocate sau de mai multe conturi cu aceeasi adresa? (cu doi pitici nu prea am timp sa citesc mai mult din urma)
Asta iti pot spune fetele care au avut probleme in vara.

5. la comanda ce mi-a venit ieri am un cod de reducere de 30% la toate chestiile de primavara-vara08. nu am gasit azi-noapte link-ul catre p-v08 (ce-i drept era trecut de miezul noptii si muream de somn)
Cand intri pe un produs in stanga lui, sus, ai niste patrate in care scrie din ce colectie face parte. Asadar trebuie intrat pe produs.

6. in general, ati reusit sa vindeti prin mica publicitate ceea ce nu va era bun? macar sa stiu daca am sanse sa recuperez, ca in mom. de fata chiar nu stiu daca nimeresc masurile. in principiu port 42-44 la fuste, dar am inteles ca majoritatea sunt mai mari, asa ca am ales tot 40-42; la bluze port 40-42, am ales 38-40.
Nu am avut nimic de vanzare pana acum.

7.la produsele reduse deja bine de tot, se mai pot aplica coduri de reducere? (de ex. o fusta de 25 care costa 10 mai poate fi redusa?)
Depinde de coduri, dar pt asta trebuie incercat codul, asa ca simuleaza comanda si vezi la total daca ti-a redus sau nu.

Am primit si eu catalogul asa ca am ce rasfoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

65137 nu mai merge la mine, probabil pt ca l-am folosit deja. Mai il incearca cineva???

Miki, nasoala faza cu Raiff direct. Adevarul e ca sunt cam paraleli unii acolo, eu am tot sunat pana am dat peste un tip care a tot sapat si sapat si mi-a dat informatia corecta, da cred ca putini sunt din-astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Ma ajutati va rog si pe mine cu traducerea la "Pinces poitrine. Bonnets paddés""....e din descrierea sutienului
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7804644&SizeCode=00305&Quantity=1&PersText=&ItemId=23&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Ma intereseaza daca are cupe sau intaritura?
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

Ma ajutati va rog si pe mine cu traducerea la "Pinces poitrine. Bonnets paddés""....e din descrierea sutienului
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7804644&SizeCode=00305&Quantity=1&PersText=&ItemId=23&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Ma intereseaza daca are cupe sau intaritura?
Va multumesc.

Sutienul e asa ca in poza, iar triunghiul are peste tot intaritura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

multumesc diotima.
ai luat cumva sutienul respectiv? Daca da imi poti da detalii daca se aseaza bine, daca e ok.
Materialul stiu ca e ok. Eu imi luasem anul trecut la reduceri slipul si un alt model de sutien dar pe atunci nu stiam regula cu +15 la marimea lor si mi l-am luat mai mic. Mi-as lua acum sutienul acesta care se potriveste cu slipul pe care il am si care imi place tare mult , dar parca nu as vrea sa o dau iar in bara. Eu port in general 80B (sau 75C) si ma gandeam sa iau un 95B .
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

flavia ramona, multumesc pt lamuriri.
am 2 fuste care apar in P/E 2008, au patratel verde stanga sus, sunt deja reduse cam 40%, sunt curioasa daca merge codul de pe factura mea.

65137 l-am incercat azi la comanda totala (170euro) si nu merge, dar sunt de peste tot, si reduse si nereduse, si pe aubaines...
incerc sa sparg comanda in 4-5 mai mici, poate merge la vreuna dintre ele.

si ma grabesc pana nu ma prinde sotul

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

sunt in stare de soc, mi-a venit comanda de pe 5.03
am peste 1 an de reduteala si niciodata nu a durat asa putin, uzual la mine erau vreo 15-17 zile

pun linkuri diseara cand or veni proprietarii sa le probeze.......

poop u all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

elyanne te rog cand ai timp sterge balerinii fredy de la publicitate ,fac schimb cu viairo ea are 37 si ii sunt mici.
merci mult.

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Vand aceasta rochie si boleroul, marimea 42,pe albastu bleo,7 eur amandoua
http://laredoute.fr/vente-robe-cache-coeur-femme.aspx?productid=324121647&documentid=201207&categoryid=31522059&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Mai vand si costumul ala in carouri nu gasesc link, pantalonii marimea 42, sacoul marimea 40 (sunt lucrate mai mare ), la 11 eur.

Daca poate sa ma ajute cineva sa le trec la mica publicitate. Multumesc

Mergi la inceput