***Shoppaholicele Redouto-masochiste (86)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Diana, la mine a mers codul ieri, dar doar la o camasa cu pret intreg care era 14,90 euro si a facut-o 0.

Adya, la o tipa din Arad, i-a venit in 3 zile un colet, chiar zilele astea. Si eu am ramas .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by cristicross

Vand aceasta rochie si boleroul, marimea 42,pe albastu bleo,7 eur amandoua
http://laredoute.fr/vente-robe-cache-coeur-femme.aspx?productid=324121647&documentid=201207&categoryid=31522059&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

cris

o poza n-ai cumva? sa vad culoarea reala? 7 euro fiecare sau total?
cum ti-e 42, mic/mare? tocmai ma gandeam sa-mi comand bolero-ul, de-aia intreb.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

tot fac simulari de comenzi partiale. singurele coduri care merg sunt cele pt taxa de impachetare 0 sau de cadou. care taxa, indiferent ca am 4 produse in cos sau 20 se invarte in jurul lui 5-6 euro.
sper sa pot aplica la fiecare comanda cod de reducere taxa aia, ca altfel degeaba fac comenzi mai mici de frica pierderii si platesc la fiecare 6 euro... hmmm ce dilema...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

si eu am folosit codul 65137 pe pantalonii www.laredoute.fr/vente-jean-en-gabardin-5-poches-la-redoute-essentiels-longueur-34.aspx?productid=324131756&documentid=207608&categoryid=22904451&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">acestia si a mers.
Am deja 3 comenzi pe drum, gata, ma opresc. Momentan, of course!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Am primit si eu acum cateva zile un colet din 8/9 februarie cu lucruri pt Mara, din colectia primavara-vara 2008 si nu numai. Am luat asa:
www.laredoute.fr/vente-3-sous-pulls-fille.aspx?productid=324103749&documentid=344707&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">set de 3 malete - mie imi plac mult, mi se pare bun materialul si culorile sunt k lumea, nu sterse, le-am luat pt la toamna;
www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-prix-mini-bebe.aspx?productid=324130441&documentid=207608&categoryid=0&single=true&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">set de 3 maieuri pe alb, roz si vernil - sunt ok, material ok, nu mi se par extraordinare;
www.laredoute.fr/vente-2-pantalons-prix-mini-bebe.aspx?productid=324130500&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">set de 2 pantaloni transformabili pe roz si bleu - material bun, culori ok, nu foarte aprinse, mi s-au parut mai pastel, dar nici foarte sterse, cam ca pe site;
www.laredoute.fr/vente-2-shorts-bebe-prix-mini.aspx?productid=324130502&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">set de 2 pantaloni scurti roz si verde - mi-au placut mult, material si culori, eu zic ca merita luati;
www.laredoute.fr/vente-poncho-fille-okaou.aspx?productid=324121120&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">poncho - asta nu-mi prea place; modelul ar fi ok, dar culorile lasa de dorit, parca e facut din resturi de lana pe care le-a gasit bunica prin casa de la alte tricotaje; nu-mi plac deloc culorile; imi place, insa, ca e moale;
www.laredoute.fr/vente-2-blouses-bebe-prix-mini.aspx?productid=324130444&documentid=207608&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> set de 2 bluzite - imi plac, nu sunt extraordinare, adica materialul credeam ca e mai plin, dar merg f bine de vara, cu pantalonii scurti de mai sus; si modelul e dragut;
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22910966&productid=324130439&documentid=207608" target="_blank">set de 2 pantaloni, galben si vernil-imi plac, desi sunt simpluti, au material bun, sunt buni pt vara;
www.laredoute.fr/vente-3-t-shirts-prix-mini-bebe.aspx?productid=324130440&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">set de 3 tricouri, am luat toate variantele-sunt multumita de ele, raport calitate-pret bun, sunt din bumbac care pare destul de bun, imprimeul de pe ele e simplu, culorile sunt f dragute;
www.laredoute.fr/vente-2-robes-prix-mini-bebe.aspx?productid=324130438&documentid=207608&categoryid=22911593&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">set de 2 rochite-pareau mai dragute pe site, adica materialul parea mai plin, sunt ok, inclusiv culorile, am fost un pic dezamagita de grosimea materialului, dar merg bine de vara; nu stiu cum se asaza, ca nu le-am probat pe Mara;
www.laredoute.fr/vente-valeur-sure-combi-robe-fichu-cocoon.aspx?productid=324094229&documentid=321408&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">costumas rochita cu chilotel asta e f haios, imi place, inclusiv materialul.

Cam atat imi aduc aminte din ce am primit.

Edit: stiu ca ati mai vorbit de www.laredoute.fr/vente-pull-effet-cache-c%c5%93ur.aspx?productid=324078517&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub" target="_blank">bluza asta parte peste parte, cineva zicea la un moment dat ca eplasticoasa. E posibil ca acelasi model sa existe in 2 tipuri de material? Pentru ca eu mi-am luat pe crem (ecru) si prune si nu mi se par deloc plasticoase. Si nici nu sunt genul care sa-si ia toate tarabagismele. E adevarat, aveau un miros mai ciudat, dar a iesit la spalat.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am folosit codul -15 pe balerinii crosetati si a mers, i-a facut 0 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

Edit: stiu ca ati mai vorbit de www.laredoute.fr/vente-pull-effet-cache-c%c5%93ur.aspx?productid=324078517&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub" target="_blank">bluza asta parte peste parte, cineva zicea la un moment dat ca eplasticoasa. E posibil ca acelasi model sa existe in 2 tipuri de material? Pentru ca eu mi-am luat pe crem (ecru) si prune si nu mi se par deloc plasticoase. Si nici nu sunt genul care sa-si ia toate tarabagismele. E adevarat, aveau un miros mai ciudat, dar a iesit la spalat.

Cred ca da!Eu l-am luat la prix ronds,a fost 4 euro si numai culoarea ivoire aveau.Ale tale sunt ecru si prune,deci trag eu concluzia ca au fost din alt lot si din alt material.Asta al meu,am zis,scartaie groaznic.Intr-adevar,sunt destul de selectiva,dar acum chiar am dreptate,nu e nici pe departe chestie de moft.Si cred ca a avut cel putin un retur,ca nu mai avea niciun fel de eticheta.Asta e,mai luam si cate o teapa din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ivoire vad ca nu au, probabil e tot ecru. Sau beige. Ale mele aveau eticheta. S-a mai intamplat sa zica unele fete ca le-a placut un articol si, ulterior, alte fete sa fie nemultumite de material. De-asta intrebam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

Ivoire vad ca nu au, probabil e tot ecru. Sau beige. Ale mele aveau eticheta. S-a mai intamplat sa zica unele fete ca le-a placut un articol si, ulterior, alte fete sa fie nemultumite de material. De-asta intrebam.

Asta pe care le-ai luat tu nu era si pe ivoire.Cel pe care l-am luat eu era numai pe ivoire.deci de unde am tras concluzia ca este vorba de alta serie.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Eu am folosit codul -15 pe balerinii crosetati si a mers, i-a facut 0 euro.

la ceea ce aveam in cos, codul 65137 scadea 2-3 euro dintr-o parte si punea in alta... pe final factura era cu 1 euro mai mica decat fara cod
ma las pagubasa. pun COLIS si gata. mai e vreun cod care sa ma scape de aia 5-6euro de impachetare?

am sunat la transilvania sa intreb de card. cica am unul cu care se fac plati externe de la ei dar nu l-am folosit niciodata pana acum. sunt ok, ca si banca? in povestea asta cu LR-ul, ma refer...

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput