***Shoppaholicele Redouto-masochiste (86)***
Raspunsuri - Pagina 14
Lorreddana spune:
Chris, da am scris la Aide si note d'avoir era pentru acel sutien care pe factura aparea cu SM-u' ala in dreptul lui... Eu credeam ca note d'avoir este pentru un produs care imi aparea la non-facturé (dar asta inseamna de fapt ca nu mi-au luat banii pentru el)...
lizzy spune:
loredana, multumesc.
la intrebarea 7. ce fel de coduri se pot aplica la cele deja reduse? le-am citit pe prima pagina. merge de ex. ala de -15euro daca am sa zicem 50 euro total comanda (de la 4 produse reduse)?
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
loredana, multumesc.
la intrebarea 7. ce fel de coduri se pot aplica la cele deja reduse? le-am citit pe prima pagina. merge de ex. ala de -15euro daca am sa zicem 50 euro total comanda (de la 4 produse reduse)?
Diana, eu nu stiu care-i codul de care zici tu, dar cred ca la preturile deja reduse se pot aplica totusi coduri in a caror descriere apare ca pot fi folosite pt "prix deja demarques".
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
miki68 spune:
Declar aici si acum ca la Raif direct sunt numa'niste incompetente.
Aseara am primit extrasul pt. luna 02 si suma pt. comanda din 7.02 aparea decontata pe 21.02. Buuuun! Azi sun iar la ei si intreb care-i adevarul: e sau nu e decontata? Pai nu e. Bine, da' extrasul? A, pai sa vedeti ca tranzactia de pe 7 v-au respins-o si aveti alta tranzactie facuta pe 21.02. Zic: nu nu am mai facut nici o tranzactie dupa cea din 7.02. Eh, zice duduia, inseamna ca o fi suma pt.tranzactia din 7.02. Si intre timp am scris la aide&service, poate ma iau astia la oki. Oricum o sa zica ca ori is nebuna eu ori avem niste banci de toata jena.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ChrisDun spune:
off-topic: Miki, despre incompetenta Raiff as putea scrie un roman ... dar de cand am reusit (cu chiu cu vai!) sa imi inchid contul, zic mersi ca am scapat de ei !!
lizzy spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
65137 - 15 euro reducere fara minimum de cumparaturi (mie mi-a facut 0 euro o camara cu 14,90 euro)
la asta ma refeream adineori. merge doar la preturi ne-reduse?
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
mirunajr spune:
Bunaaa!!!!!
Ma ajutati si pe mine cu lejeriile de pat. In sensul ca atunci cand comand trebuia sa adaug fiecare componenta in parte, sau de fapt e setul complet in oferta????
va pupic!
miki68 spune:
Mi-a raspuns LR:
Bonjour Mme xxxx,
Vous vous interrogez au sujet du débit de la commande d'un montant de 42,66€.
J'ai joins la comptabilité qui m'informe que la somme a bien été débité de votre compte en date du 21/02.
Quant à l'article manquant, il vous a été remboursé par bon d'achats le 10/03.
A très bientôt.
Numa' alea de la Raif nu stiau
cristina d.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by mirunajr
Bunaaa!!!!!
Ma ajutati si pe mine cu lejeriile de pat. In sensul ca atunci cand comand trebuia sa adaug fiecare componenta in parte, sau de fapt e setul complet in oferta????
va pupic!
Nici un set nu e complet. Parure drap e cearsaf si fete perna, parure couette e cearsaf pt.pilota (plic) si fete perna. Celelalte tipuri trebuie sa le aduni tu una cate una.
cristina d.