SUPERDIETA - EDITIA 2008- *17*
Raspunsuri - Pagina 9
bretonica spune:
Aprilus,daca vorbim de minte a mea este de 10,si nici nu am de gind sa cresc,ma simt bine asa cum sunt..si nu dispera ca nu esti batrina ,doar stii cum erau timpurile pe atunci..pe vremea lui raposatu,asa ca l-am nascut in epoca de aur ,la doua luni a cazut si comunismu,da na e facut in epoca de aur,e facut!!!cum am zis...TOATE LA TIMPUL LOR..dumnezeu ne arata drumul,iar noi trebuie doar sa-l urmam..
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
am inceput sa rid..mi se pare ca incheiem noi doua un alt capitol in seara asta,iar maine suntem luate la suturi ca le-am dat prea mult de citit
Brigit spune:
Asa e, ai mare dreptate; e- uite aici mai am io de invatat de la fete optimiste ca voi doua; io sunt realista, rareori ma ia optimismul. ..
Si io ma gandesc la Aida, sigur n-are net la Galati da o astept pe Doroti cu vesti, din cele mai bune!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Brigit spune:
pai sa stii ca parca de mult nu s-au mai scris atatea reply-uri pe zi- cam de pe vremea cand era Aida aici si ne mai zgandarea cu biciul.da' fetele noastre or dormi acuma sau au gasit reteta anti-fotbal?
APRIL
Brigit spune:
Ai dreptate cu copilu, o vreme noi nu ne-am pus problema sa avem copii, ne protejam de mama-mama, ca de cica ne trebuia casa si toate cele, apoi a venit da n-a fost sa fie - ce e mai nasol e ca s-a terminat in sapt 16- deci a fost nasol de tot, ca acuma daca ma crezi vreau un copil da mi-e frica
APRIL
bretonica spune:
SA DEA DUMNEZEU SA NE ADUCA VESTI FOARTE BUNE...EBINE SA FII SI REALISTA,CA ASA NU PREA AI SURPRIZE,DAR CIND ESTI OPTIMISTA,CHIAR DACA NU IASA ASA CUM AI VRUT TU,ORICUM NU RAMIN PREA TRISTA,CA ZIC LASA DATA VIITOARE VA FI MAI BINE,SAU ZIC SIGUR ASA A VRUT DUMNEZEU..DECI INCERCA SI OPTIMISMUL CA AJUTA MULT,SI ITI DA MULTA PUTERE...doamne ce filozoafa sunt in seara asta...am auzit un zbierat prin casa,au dat GOOOOOOOOOOOOL
Brigit spune:
pai macar daca tot jaca sa dea si gol, sa nu se uite degeaba! pe ai tai ii inteleg, ca joaca Roma. pe al meu nu, ca nu stam nici in Madrid nici la Roma
APRIL
bretonica spune:
MI S-A FACUT PIELEA GAINA,SI IMI DAU SI LACRIMILE...DAR PRIMUL LUCRU NU TREBUIE SA-TI FIE FRICA...GINDESTE-TE DOAR CE FERICITA VEI PUTEA FI DACA ADUCI PE LUME UN SUFLETEL..daca tu ramai gravida si vei sta mereu cu aceasta frica in spate nu faci altceva decit sa afectezi asupra fatului,in schimb nu trebuie sa ai nici o frica..mergi cu gindul ca daca vrea dumnezeu o sa fie totul bine,frica da-o la spate..trebuie sa ai numai bucurie...gindeste-te la mine cind mi sa zis ca am tumoare maligna si m-au internat de urgenta..toti plingeau,am stat o luna in spital,dar eu am fost aceea care le ridica moralu la toti..cind ma intrebau doctori care nu ma cunosteau ,ce am..stii ce le raspundeam?..ca sunt gravida si ca astep o fetita...vazundu-mi cartela clinica se uitau speriati la mine si ma intrebau daca stiu ce boala am...iar eu f.naturala le ziceam ca normal ca stiu,dar atunci ce trebuie sa fac?si se minunau toti de mine..cu ajutorul lui dumnezeu am iesit intreaga..asa ca fii OPTIMISTA!!!
bretonica spune:
ESTE FOTBAL..CE MAI CONTEAZA CINE JOACA..SI CUPA E CUPA..NUMAI MECIURI MISTO...ne-am tinut de urit si noi..am bagat doua cani de ceai uriase...la noapte fac naveta sa vezi
Brigit spune:
Bretonico,imi plec capu in fata ta
io am fost singura la parinti si ei m-au cam rasfatat, am dat si de greu si m-am dat si cu capul de toti peretii, da acasa tot rasfatata am fost , si de ai mei si de barbat acuma (bine, cand nu e meci ). si mai nasol e ca mi-e greatza de tot sistemu medical romanesc pe care l-am cunoscut in cele mai mici detalii. Dar de, oi gasi si eu un doctor bun care sa ma faca sa gandesc mai optimist. Viata-i numai una si noi tre s-o facem frumoasa
APRIL