SUPERDIETA - EDITIA 2008- *17*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Alina, e normal sa iti fie foasme in primele ile, pana se obisnuieste organismul cu noile coordonate. Dar nu te infometa: ti-e foame, mananci din permise, in primele sapatamani sa nu te gandesti la cantitati. Si bea lichide multe. Mancarica fara sare, sa nu retii lichidele. Cu timpul senzatia de foame o sa dispara.

hai ca nu te lasam sa dezertezi, trebuie sa rezisti.

Adinaaaaaaaaaaaaaa, unde esti???? te asteptam azi sa ne spui cum e cu kilogramele de inceput. Ne-ai uitat?

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Bretonico, bag ceai de tei sa ma calmez, nu de alta da abia au inceput astia cu meciurile lor, daca o tine asa de-acum inainte ma duc cu capu!

de fapt daca ma gandesc e bine acuma, ca in sezonul trecut mai veneau si niste prieteni pe la noi si dimineata era plina sufrageria de coji de seminte si alune

APRIL

Mergi la inceput

hai ca n-am glumit, am pus ibricu pe foc. Bretonico, pai vorbim de mai bine de doua luni si acuma zici ca esti plecata la Roma, fata draga? Ca io te credeam la Hunedoara, si vineri cand sa plecam la munte te asteptam sa apari sa-mi zici cum e vremea . Tiiii, ce lucruri noi afla omu cu meciurile astea

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

pai,ce sa faci..e ca nu am stiut sa-mi fac prezentarea frumos si eu ca si Alina de aceea...dar stii niciodata nu-i tarziu..asa ca...cum ziceam am 39 de ani ,un baiat de 18 ani..casatorita de 21 de ani(imediat cu am terminat liceul)exfumatoare de 4 ani(fumam aproape 3 pchete de tigari pe zi...in menopausa chirurgicala de la 35 ani(tumoare maligna pe colu uterin) si multe altele..poate si de aia imi place asa de mult sa maninc::.asta sunt EU!!SUNT LA CEAI EU,TU?l-ai indulcit sau nu,si cu ce?

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

doamne ce bun e ceaiuzul...ah pai doar iti scrisesem atunci ca nu aveam cum sa stiu ce vreme era la munte,ca eu eram in tarile calde..dar nu am mai facut in timp sa ma citesti..data viitoare sa stii,si sa ma intrebi cum e vremea in Vatican,ca am sa-ti spun

Mergi la inceput

Bretonico, ce baiat mare ai, sa-ti traiasca! Ai trecut prin multe fata draga, da esti de un optimism IN-CU-RA-BIL!

S-a reluat iar meciul, io-s cu cana si laptopu in brate, spar sa nu vars ceaiu sa ajung la mana barbatului cu calculatoru'

ceai neindulcit, tei si lamaie

pot sa mananc si crude lamaile, imi plac chestiile acrreeeeeeeeee

APRIL

Mergi la inceput

Numai io si Ponei n-avem kupii p-aicea; si din pacate avem povesti asemanatoare

Uneori stau si ma gandesc si imi dau seama ca am ratat sansa sa fiu si io mamika tanara, ca am 31 de ani oooooofffff-offff mai-mai (si minte de 14 )

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Helou, helou cineva prin zona??
Alina, e normal sa-ti fie foame in primele zile pana se obisnuieste organismu cu frunzaraie si alte gura goala.
Noi locuim in Mount Prospect la 40 minute de Chicago si suntem veniti in State de 10 luni inca nu s-a uscat stampila din pasaport.
Va pup, fug dupa copil la scoala

Pupiu

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Coana Lotereaso, daca vii pan se termina meciu (ca mai e o repriza ) ne mai gasesti pan zona . Dupa aia suntem ocupate sa aruncam cu cratitze dupa barbatii din dotare

APRIL

Mergi la inceput

bleeeeeeeeeeeeeeee...nu as putea sa-l beau fara indulcitor..brava din nou..multumesc mult,da am baiat mare,as fi putut avea si o fetiza,dar la doi ani dupa nasterea baiatuli am avut si o extrauterina...nu stiu cum s-a facut dar tot in zona de jos am avut probleme...e adevarat ca sunt optimista,ptr ca merg cu ideea ca ce ti scris in frunte ti pus,nu putem skimba noi nimic chiar daca am vrea...si in spital am fost admirata ptr optimismul meu,dar numai asa cred ca reusesti in viata,mai sunt si momente de frica si tristeze dar important e sa stii sa treci peste ele,de aceea i-am zis si Aidei sa fie tare si sa poarte mereu optimismul cu ea,trebuie sa aibe incredere in dumnezeu orice s-ar intimpla..dar cred ca dumnezeu va avea grija si de matza ei,eu ma rog sa le dea dumnezeu sanatate si sa fie puternice!!AIDA esti mereu in gindul si rugaciunile mele si ma gindesc ca nu numai,ci ale toate fetele care te cunosc..te pup dulce dulce

Mergi la inceput