SUPERDIETA - EDITIA 2008- *17*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

multumesc pt primirea calda ..............as incepe mai devreme dar i-am promis isei ca incepem toate odata pe 17......asa ca pana atunci imi fac pregatirea psihica......pt ca sincera sa fiu am mare nevoie de ea.......eu una sunt o carnivora inraita.....(asa imi fac ochii cand vad carnitza)...:))......ii spuneam isei pe mess ca o sa ma rog la dumnezeu sa mai pice si cate un viermisor din cand in cand in legume si fructe.....nu de alta dar sa nu simt prea tare lipsa carnitei......eu nu sunt sigura ca pot sa rezist 2 saptamani numai pe frunze.....dar o sa ma straduiesc din rasputeri.......si daca ma vedeti ca o sa calc stramb sa nu va sfiiti sa ...sau sa ...sau poate..........si cu siguranta ca o sa fiu campioana la .......bretonicooooo...sa stii ca azi mi-a zis isa sa raman in locul ei sa am grija de tine.....adica sa iti dau eu ...in cazul in care calci stramb......dar stii ceva?......mie mi-e mila de tine si las pe altcineva sa o faca......te pup breto.....si pe voi fetelor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Buna fetele,

Ce mai faceti? pe unde umblati?

Acum am luat si eu o pauza de masa adica de porumb fiert.

Se pare ca nu apuca sa beau nici cafeaua de dimineata cu voi si nici ceaiul de seara

Mergi la inceput

ce liniste e in week-end pe aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

eu sunt...care vrea un ceai?

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

iubita,poate nu va fi nevoie decine stie...dar scuza-ma ti-am lasat o gramada de offline-uri cit ai fost plecata,si acuma spui ca ai vorbit cu isuca pe mess. sa ramai in locul ei sa ma ,iar pe mess nu mi-ai lasat nici un semn de viataca te intorsesesi ,am descoperit aici,pai asa dor ti-a fost de mine?..doamne ce mai pling

Mergi la inceput

breto.......nu te supi pe mine ca nu ai motive....eu cu isa am vb azi pe la 12 pe mess....gagica isi facea unghiile......se pregatea sa plece in week-end......chiar mi-a fost dor de voi...

Mergi la inceput

iubita,am zis cumva ca sunt supi pe tine????..am zis doar ca,CE MAI PLING...eu te cautam ca disperata,si tu sa ugi in tarile calde..nu ca v-ati intors in 3 de pe acolo?..ce m-as mai bucura...HIHIHIIH..KISSSSSSSSSSS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Vreau si eu un ceai...........

Mai e cineva?

Fac unul sau mai multe?

Mergi la inceput

PREZENT!!!ce gust doresti?

Mergi la inceput