SUPERDIETA - EDITIA 2008- *17*
Raspunsuri - Pagina 13
Isa_Cris spune:
Buna dimineata fetelor!
De 45 min citesc mesajele voastre...si asta fara sa exagerez...ramasesem pe la pag 4 sau 5 si voi erati cat pe ci sa faceti cap nou!
Am revenit si eu, pe ultima suta de metrii! Nu mai stiu daca v-am spus, dar am avut mult de lucru! Se pare ca am pierdut si startul la o noua dieta, dar...din cate retin, ziceai April de data de 17 ca incepi din nou! Ce zici Bretonica o luam din 17 pe schema A? Vroiam sa incep de sapt asta, dar daca ma gandes mai bine...nu prea imi surad stelele.
Azi pe la ora 17 o sa plec la cabana pana duminica, iar weekend-ul viitor plec de vineri dimineata la Brasov sa impuscam doi, trei iepuri odata! E ziua soacrei mele pe 18, in fine...viitoarei..si sper sa gasim si verighetele, inelul de logodna si setul de bijuterii pentru mine. Daca ne rama bani cred ca o sa-si ia si costumul de mire. Sa vedem, ca la cat a crescut gramul de aur...Asa ca, pana vin de la bv sper sa ma mentin.
Adevarul e ca nu stiu cate kg mai am ca nu m-am mai cantarit, dar sa va spun meniul de saptamana asta: dimineata: 1/2 l apa + cafeluta; la munca: un mar, o jum de grapf si 2-3 feli de sunca, max 1 l ceai (din pacate)...astea pana la 5 cand ajungeam acasa; seara: o cana de ceai si salam, ceapa, masline, branza felii ( din astea ciuguleam in timp ce Adi manca si eu ii pregateam mancarea pt a doua zi la munca). Efectiv nu aveam timp sa mananc ce-mi puneam la munca, iar acasa nu stiu ce ma invarteam si ce faceam de tot asa nu apuca! Si de cat sa mananc seara tarziu ca o sparta, mai bine saream, adica ciuguleam un pic! Singurul lucru de care-mi pare rau este ca nu mai reusesc sa beau 2,5 l lichid pe zi! Mi se intampla sa se faca ora 12-13 si eu sa nu fi baut macar o gurita de apa.
Sa ma opresc, deocamdata...ca umplu o pag intreaga!
Le urez bun venit fetelor si.... pe langa Optimism mai trebuie si Vointa!
Va invit si eu la un cafei...cred ca ar fi cazul!
Aida ce mai faci? Ce-ti mai face printesa?
Noi doi...
Brigit spune:
Aida-
da-te-ncoace, ca noi facem terapie cu optimism!
Ca sa va oftic pe toate, m-am trezit de 10 minute, iar acum stau motz cocotz in varfu patului . Nu va ofticati chiar de tot , ca prima oara m-am trezit tot la 7 ca de obicei, da apoi am reusit sa adorm iar
Hai ca pun la facut cafelutza si ceai, veniti incoace ca mai lenevesc nitzelus si ma duc la bucatareala!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
buna dimineaza gagicuzelor..eu am deja cafeluta in fata...ce surpriza in dimineata asta si aida si isuca sa le vad dupa o lunga perioada ..isuca,cum sa nu draga suntem deja trei care sa incepem din 17,eu aprilus si cu tine..nu este nimic rau ca o mai lungesti un pic,din cite am vazut esti cuminte oricum,nu sari calu cu mincarea(ca fapt divers aveam 200gr azi dimineata in plus..repede se mai pun)terbuie sa am mare grijaaaaaaaaaaaaaaaa....aprilus,si eu doar acuma m-am ridicat din patutz..dar maine sa vezi ce sarbatoare fac,ma trezesc la 12(doar e ziua femeii nu-i asa?)va doresc o zi buna si sa fiti cuminti!!V-ATI ALES BABELE?MAINE ESTE BABA MEA..azi ploua de numai pe aicea,si ieri a plouat...se doarme bine pe vremea asta!!pupiceeeeee
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
AIDA...iti ducem dorul sincer..ai intrat numai sa ne intrebi ce mai facem?dar despre voi nu ne zici nimik?ma rog la dumnezeu sa va fie totul dupa cum doriti,si sa va intoarce-ti cit mai repede acasa sanatosi
Brigit spune:
Bretonico, pai io am zis ca saptamanile astea trei fac experiment: mananc cam orice sa vad daca afcirmatia de pe prima pagina e reala. Eu fast food nu prea mananc de fel -am avut o periada, sunt ceva ani buni cand mancam la greu KFC, shaorma, mi s-a luat de ele. De cantarit stiti ca nu ma cantaream io in fiecare zi oricum, deci o sa vad din saptamana in saptamana cum merge treaba.
Isa, pai noi am avut limbaritza cat ai lipsit, da recuperezi tu. Distractie placuta la cabana, sa aveti timp frumos si sa va simtiti bine!
Deci gata, incepeti targuielile pentru nunta? Sa fie intr-un ceas bun si sa gasiti tot ce v-ati propus fara mari batai de cap. Cum faci cu rochitza, ti-ai ales vreun model. Hai spune-spune
Ce trece timpul...n-am facut mai nimic pana acum , ar trebui sa ma apuc serios de treaba.
APRIL
Isa_Cris spune:
Mai ce fete lenese...eu la ora asta sunt satula de munca!!!
Sa mai beau o cafea...sa nu mai beau...na hai ca merge una mica cu voi la o barfa!
Bretonica iti dai seama ca se pune repede daca dai iama in nepermise! Primul lucru care-l face corpul, e sa-si puna la depozitare pentru zile negre! Asa ca ai grija...ia-o cu usorul!
Noi doi...
alyynna21 spune:
hello!!!!....am aparut si eu......nu va era dor????bretonicooooooo?....ce faci fato?......mi-e dor de tine.......am fost prin "tarile calde" sa stii...putin pe la mama......si mi-e rusine sa spun dar merit multeeeeeeeeeee biceeee.......ca sunt o tanara vacutza........in devenire una mai mare.......dar am inteles de la isa ca se incepe o noua tura de pe 17.....si incep si eu cu voi....ma primiti?>......asta daca nu sunteti suparate pe mine ca am disparut ca magarul in ceatza...fara sa anunt ......va poop
bretonica spune:
ALYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY..cum sa fim suparate pe tine,habar nu ai ce bucurieeeeeeeeeeeeee...cum sa nu,din 17 incepem din nouma si gindeam unde ai fi disparut,ma bucur ca esti bine...isuca eu acum am venit acasa,iti doresc distractie placuta si shopping placutpupicuze ..vezi sa te pui bine cu soacra,ca vorba aia o ai toata viata linga tinesi cu rokiza mai asteapta sa mai slabesti un pic,sa fii misto tareAPRILUS ai gatat treaba ?ai facut ceva bun si ptr mine?..hai ca vin pe la tinepupicuzzeeeeeeeeeeeee
Brigit spune:
Helloooooooooooooooo!
Ally, bine ai revenit! Daca ai sti cat am strigat dupa tine, fata draga, iar tu umblai pe coclauri. Te primim cu mare drag, da sa stii ca nu tre sa astepti pana pe 17, daca esti hotarata poti sa incepi de acum
Isuco, m-ai invidiat tu ca m-am lenevit cu somnul de dimineata, da sa stii ca mi-a iesit prin piele bucatareala pan la ora asta si n-am terminat decat salata de beuf! 5 ore toc-toc-toc, m-a facut praf la nervi.
Bretonico, cu drag te primesc, am salata de beuf, mai fac salata de vinete, peste frecat cu lamaie, oua umplute. Friptura de pui-da pe aia o fac maine . Restul le cumpar ca sunt mult prea sictirita sa mai migalesc ceva; mi s-a luat de la salata de beuf-trebuia sa o las sa o fac ultima ca sa simt si eu ca am mult spor
Ma duc sa ma apuc de restul minunilor de le-am insirat aici, nu inainte de a spala chiuveta plina cu varf de vase
APRIL
bretonica spune:
mmmmmmmmmmmmmmmhcite bunatatzuri...buneeeee..sa-mi dai si mie rezete de peste frecat cu lamaie ca nu am mincat niciodata(cred)...pai nu stiu cum sa spun,imediat ma arunc intr-un avion si intr-o ora jumate sunt si eu pe la bunatazurile tale...te ajut si eu cum pot(sa le maninc)