MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Vali, eu am facut doar ciupercile la cuptor- le-am curatat si le-am pus taiate in 2 sau in 4 pe o tava unsa cu ulei si am presarat putina sare. Salata a fost cu rosii, castraveti, ardei, masline (sunt ok?) si ceapa

Andanii, si eu am vazut ca lipsesc pozele tale dar am crezut ca ai decis sa le dtergi, desi mie imi placeau tare mult, mai ales cea cu florile de ziua ta.

Acusor, iti sta bine cu noua tunsoare si e mare dif de la ultima la cea de graviduta, bravo !

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Andanii, nu ma supar dar sa stii ca eu nu slabesc mancand mancare gatita.DE FAPT NU PREA SUNT FAN MANCARE GATITA.Meteahna din copilarie
pe la 5 am mancat o jum de piept de pui cu sos de iaurt% si usturoi.Acum beau un ceiut antiadipos.Pe la 9 un mar.
Si eu stagnez cate 2-3 saptamani dar din pacate la 2 kg.Am fost pra mult timp grasa si nu mai vreau
Crezi ca daca atunci cand ajung unde vreau incerc sa mananc monti mancare gatita o sa ma ingras?
Mersi ca te-ai uitat la raresu-meu.e leit in neamul lui tac-su dar are ceva si de la mine.

POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

sunt cuminte, sunt cuminte!
dar stagnez cu succes la 60.3 de 3 saptamani!!!

inca f ocupati, intr-o saptamana sper sa ne mai relaxam un pic si revin zilnic cu meniul si intrebari!

va pup !

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

seara buna!

eu azi am papat: la 13 (prima masa!!) legume congelate la tigaie cu gordon blu.
la ora 21: 2 bucatele de baclava!!
bineinteles si juma de litru de cola!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

s-a miscat!!! s-a miscat!!! nu inteleg de ce, dar de la 60.2 a coborat brusc la 59.8

andanii, te rog mult, poti sa actualizezi tabelul? ma motiveaza sa stiu ca acolo scrie... sa nu mai dau iama in junk-uri si dulciuri...

am pus si eu poze pe share cu cele 74 kg de la prima nastere, cu cele 54kg dupa prima tura de monti si cu mine cum sunt acum.

you all! sunt happy!! s-a miscat!

deci voi reusi si de data asta, atata doar ca va dura mai mult si e nevoie de mai multa atentie la cantitati si abateri...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

dianarus felicitarile mele , vezi asa se intampla .... stagnez stagnezi si deodata scade brusc cateva sute bune de grame
maine dupa ce azi raporteaza fetele o sa actualizez tabelul
da sa stii ... conteaza enorm de mult cantitatea , si eu daca nu reduc nu slabesc
o sa merg sa vad si eu pozicile tale

ica draga nu aveam nici un motiv ca sa imi retrag pozele

meniul meu de ieri:
finn crisp cu lapte
banana, mar, para
ciorba de legume cu o felie de paine integrala
doi cremvusti , o felie de branza topita , o felie de sunca , ridichi ( vreo 8buc micute)
un mar

eu raportez o STAGNARE

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mamaaaaaa ce va inghsuiti la raport , hiadeti fetelor sa pot sa deschid si capitolul nou si sa modific in acelasi timp

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!

Eu intru repede si raportez greutatea de 86.6kg. Fata de tabel cu -1,1kg si fata de saptamana trecuta -600g.

Pupici si revin cu meniul de ieri mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Si la mine pe minus 1.Am scapat in sfarsit de stagnare.Cat m-a tine?
Azi nu stiu ce sa mananc la pranz asa ca trag cu ochiul la voi.
Andanii nu mi-ai zis....ma ingras daca mananc mancare gatita monti la un moment dat?intelegi ce vreau sa zic?
Deci 72kg

POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna
ieri am mancat mai mlt decat trebuia, deci azi eram mai grasuta cu 200 g: 70.9 kg. Azi intentionez sa pretar restul de ficatei care mi-au ramas.
eu ma retrag acum. Am intrat doar sa va salut

Mergi la inceput