MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)
Raspunsuri - Pagina 20
andanii spune:
carstea nu ti-am raspuns pentru ca nu stiam ce sa-ti spun , fiecare organism reactioneaza altfel, eu dupa ce am mancat branza cu rosii , ardei castraveti si fructe cateva luni si apoi am revenit la mancatr normal si de toate gatite m-am ingrasat de numa , chiar am pus mai mult decat am slabit ... dar poate tu sa nu reactionezi la fel ... trebuie incercat .... cam asta e ideea trebuie mancat normal cantitati mici si avut mare grija la combinatii , nu infometare si nu frustrari majore
anne si eu azi mananc ficatei de pui abia astept
ralu ce faci , eu stagnez si tu ma ajungi bravo, felicitarile mele , ai vazut ca merge , numai sa vrem, totul tine de vointa nu?
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
acusor spune:
Hello hello!
Raportez si eu 67.6. S-au mai dus niste grame de saptama trecuta, desi in week-end am mancat vreo 2 castroane cu mucenici. Nu m-am putut abtine.
Dani, am incercat sa-ti scot imaginile din recycle bin dar nu mi-a placut ce a facut. Am crezut ca le pune la loc in directorul de unde a fost sters, dar a facut altul. Poate le pui tu la loc.
andanii spune:
acusorule multmiri ca ai incercat sa le pui la loc, o sa vad sa imi fac eu altul cand am putin timp si sa le pun la loc
felicitari pentru gramele pierdute
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Bee spune:
Buna fetele.
Slabesc! . Stiam eu. Ma mai abat pe ici pe colo (nu de pofta, ca eu sunt cuminte, dar cum scade laptele, cum mai bag ceva), dar in mare totul e ok. Si totusi nu vreau in tabel, pana nu ajung sub 70 (daca totul e ok, asta inseamna saptamana viitoare).
Meniul de azi:
Lapte cu cafea+ 2 felii paine integrala;
G: mar cu lapte si 2-3 smokine;(abia am servit)
P:andive cu branza degresata(mai dupa 4)
C:ciuperci si carne de vita
SI recunosc ca ma abat cu ciocolata neagra (la distante cat mai mari de orice masa, daca e sa fac o treaba ca la carte)
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
coolutz spune:
saptamana aceasta mai mult am stagnat ...raportez 61.8...e cu 100 g mai putin decat sapt trecuta totusi...
,
andrea si andrei(6april2007)
sanse spune:
Eu nu raportez nimic ...am intrat sa ajut si eu la umplerea paginii Andanii sper ca esti pe faza
Nici eu nu am putut sa-i pun pozicile la loc Nu stiu de ce...nu se mai deschid
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
andanii spune:
sanse sunt aici , fac modificarile si apoi deschid capitolul nou
bee cum doresti, te voi trece cand spui tu in tabel , nu pricep de ce nu vrei acuma , eu am avut o tona mai mult ca si tine si tot m-am trecut
coolutz nu modific la tine, te las cu kg de sapt trecuta????
ANDANII
andanii spune:
IMEDIAT SUNT GATA
AM FACUT MODIFICARIELA , dar cine mai are de raportat sa o faca , maine dimineata o sa modific ceea ce mai e de modificat , m-am grabit de data asta ca am avut timp mai repede
ANDANII
coolutz spune:
andanii..poi trece-ma ...si 100 g e ceva...nu?...sapt trecuta aveam 61.9...:D
,
andrea si andrei(6april2007)
andanii spune:
OOOO scuze coolutz, am inteles eu gresit , am inteles ca ai cu 100 gr mai mult de aceea spuneam ca nu are sens ,,, daaaaa cand e vb de scazut sunt mullllt 100 gr , bun , bine ca mi-ai raspuns imediat
ANDANII