MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

carstea nu ti-am raspuns pentru ca nu stiam ce sa-ti spun , fiecare organism reactioneaza altfel, eu dupa ce am mancat branza cu rosii , ardei castraveti si fructe cateva luni si apoi am revenit la mancatr normal si de toate gatite m-am ingrasat de numa , chiar am pus mai mult decat am slabit ... dar poate tu sa nu reactionezi la fel ... trebuie incercat .... cam asta e ideea trebuie mancat normal cantitati mici si avut mare grija la combinatii , nu infometare si nu frustrari majore

anne si eu azi mananc ficatei de pui abia astept

ralu ce faci , eu stagnez si tu ma ajungi bravo, felicitarile mele , ai vazut ca merge , numai sa vrem, totul tine de vointa nu?

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hello hello!

Raportez si eu 67.6. S-au mai dus niste grame de saptama trecuta, desi in week-end am mancat vreo 2 castroane cu mucenici. Nu m-am putut abtine.

Dani, am incercat sa-ti scot imaginile din recycle bin dar nu mi-a placut ce a facut. Am crezut ca le pune la loc in directorul de unde a fost sters, dar a facut altul. Poate le pui tu la loc.

Mergi la inceput

acusorule multmiri ca ai incercat sa le pui la loc, o sa vad sa imi fac eu altul cand am putin timp si sa le pun la loc
felicitari pentru gramele pierdute

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Slabesc! . Stiam eu. Ma mai abat pe ici pe colo (nu de pofta, ca eu sunt cuminte, dar cum scade laptele, cum mai bag ceva), dar in mare totul e ok. Si totusi nu vreau in tabel, pana nu ajung sub 70 (daca totul e ok, asta inseamna saptamana viitoare).
Meniul de azi:
Lapte cu cafea+ 2 felii paine integrala;
G: mar cu lapte si 2-3 smokine;(abia am servit)
P:andive cu branza degresata(mai dupa 4)
C:ciuperci si carne de vita
SI recunosc ca ma abat cu ciocolata neagra (la distante cat mai mari de orice masa, daca e sa fac o treaba ca la carte)

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

saptamana aceasta mai mult am stagnat ...raportez 61.8...e cu 100 g mai putin decat sapt trecuta totusi...

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Eu nu raportez nimic ...am intrat sa ajut si eu la umplerea paginii Andanii sper ca esti pe faza
Nici eu nu am putut sa-i pun pozicile la loc Nu stiu de ce...nu se mai deschid

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

sanse sunt aici , fac modificarile si apoi deschid capitolul nou

bee cum doresti, te voi trece cand spui tu in tabel , nu pricep de ce nu vrei acuma , eu am avut o tona mai mult ca si tine si tot m-am trecut

coolutz nu modific la tine, te las cu kg de sapt trecuta????

ANDANII

Mergi la inceput

IMEDIAT SUNT GATA
AM FACUT MODIFICARIELA , dar cine mai are de raportat sa o faca , maine dimineata o sa modific ceea ce mai e de modificat , m-am grabit de data asta ca am avut timp mai repede

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

andanii..poi trece-ma ...si 100 g e ceva...nu?...sapt trecuta aveam 61.9...:D

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

OOOO scuze coolutz, am inteles eu gresit , am inteles ca ai cu 100 gr mai mult de aceea spuneam ca nu are sens ,,, daaaaa cand e vb de scazut sunt mullllt 100 gr , bun , bine ca mi-ai raspuns imediat

ANDANII

Mergi la inceput