MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)
Raspunsuri - Pagina 18
carstea spune:
Sa nu faci asaaaaaa!Eu eram pe aici(infulecam ceva).
De luni ma chinuie asa o stare de nervi de foame ,parca mereu as baga ceva in gura mai ales in prima parte a zilei cand stau in casa.Dupa 2 o iau de nebuna cu carutul prin oras si seara pap fructe sau ceva usor dar diminetile...
De aizi dimineata am mancat:
ORA 8:ceai verde
Ora 9:un grep
Ora 10:o felie paine integrala
Ora 11:o rosie si o bucata de branza
Acum tocmai am terminat un castronel de cereale integrale cu iaurt dietetic.
Bine ca am pe acasa numai mancare de regim ca cine stie in ce ma scapam.
Ce zici Andanii mai slabesc eu in ritmul asta?
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
mariana75 spune:
Buna dragelor,
eu intru zilnic sa va citesc, dar nu prea am mai scris, ca nu am cu ce ma lauda... stagnez de zor, cred ca deja de 4 saptamani de cand stagnez, dar ata ete.... sunt fericita oricum pt. cele 10 kg date jos, sunt la 1/2 drumului :)
Sanatate multa, pupici.
andanii spune:
cartea draga mea aia numesti tu mancat , aia e o tentativa de mancat , tu ai citit la mine meniurile cat sunt de consistente , pai nu se paote cu un grep si o felie de branza cu rosii .... in ritmul asta da o sa slabesti rapid , nu stiu insa cand te vei reapuca de mancat normal cum iti va fi
acuma de ex e ora pranzului si tu ai mancat lapte cu cereale ... nu tine mult asta ... trebuia sa mananci si tu macar o ciorba cu ceva carnita in ea, legume , ceva calumea
nu te superi pe mine da ??? eu sa stii ca din experienta vorbesc ... am slabit si eu de n... ori cu branza si rosii , foarte rapid si multe, multe kg (pana la 25 kg ) ,dar cred ca nu vrei sa stii cate kg am pus inapoi peste cand m-am reapucat de mancat normal ... nu cantitativ mult ci toate categoriile de alimente ..............
ti-am vizionat pozele ... e un super dulce bebe, seamana cu tine leit
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
sanse spune:
Intru si eu repede....
anne`mary ficateii daca inca mai sint ok ai speli si ai bagi la congelator.Mai faci din ei cand ai pofta.Altfel nu stiu cum sa-i mai pastrezi
Fug sa iau fetele
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
Ele spune:
Intru putin doar sa va zic ca sunt in zona dar cu chef salbut de dieta sau de altceva. Cam plouata deci...
Elena & Denisa
NOI
andanii spune:
RALU nu am sters nimic , nici nu am mai intrat de la ziua mea de cand am pus pozele noi ... probabil ca cineva le-a sters din greseala, sau poate ca nu vrea sa ma vada pe acolo
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
sanse spune:
Da Andanii,cineva probabil din greseala ti-a sters pozele.Nu le-ai scos tu,nu?
De azi incerc sa fiu cuminte.
Intru mai tarziu
POZICI
KG MELE
sanse spune:
quote:
probabil ca cineva le-a sters din greseala, sau poate ca nu vrea sa ma vada pe acolo
Acum am vazut
HA,HA,HA,...La asta chiar nu m-am gandit
POZICI
KG MELE
andanii spune:
quote:
Originally posted by sansequote:
probabil ca cineva le-a sters din greseala, sau poate ca nu vrea sa ma vada pe acolo
Acum am vazut
HA,HA,HA,...La asta chiar nu m-am gandit
POZICI
KG MELE
tu nu te-ai gandit dar eu da
ANDANII