MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! am mai lansat rugamintea si acum vreo 2 saptamani, dar nu am primit niciun raspuns, asa ca m-am gandit ca poate nu ati vazut postarea mea:))
puteti sa-mi trimiteti si mie cartea nr. 2 a lui M.M., varianta electronica? adresa de e-mail este : ariel_7000@yahoo.com
eu am avut-o in calculatorul de la servici, dar cand am ramas acasa in prenatal, fata careia i-am predat calculatorul a sters toate informatiile mele din el....credeam ca o am si acasa, dar din pacate nu e...
intr-o luna voi naste si vreau sa ma apuc cat mai repede de dieta, sa ma intorc si eu de unde am plecat:))

va multumesc si astept cartea cu nerabdare! spor la slabit!

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR max.5 SAPTAMANI
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ariel ti-am trimis mail
te asteptam la noi zilnic

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumesc andanii! de intors la voi, sigur o voi face dupa ce voi naste.eu si acum va urmaresc, nu chiar zilnic, recunosc, am incercat sa tin monti, cateodata mi-a reusit, alteori nu...dar ma bucur ca am luat in sarcina asta numai 13 kg, spre deosebire de cealalta unde am luat 26!!! cred ca faptul ca am urmat cat de cat principiile lui nea monti, m-a ajutat enorm! am mai calcat eu pe alaturi, dar am scuza:))
va pup!

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR max.5 SAPTAMANI
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Eu sint aici Andanii Ce vroiai ....sa vorbesc cu gura plina de bomboane...pizza...si alte cele !?
E a nu stiu cata oara cand va spun ca sint o purcea
Iar am intrat in pasa nasoala...

Sa zicem ca de maine i-mi revin,da?

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Meniul de azi

MD- compot de ananas+cafea
P - salata cruditati+tofu+ulei
C - fructe si ciuperci la cuptor+salata +un pumn de migdale (este ok?)

Sapt usoara tuturor si nu-l uitati pe Monti, da?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ariel,nu am cartea in format elctronic asa ca d;aia n-am zis ori trimis nimic,imi pare rau!
Ica,e bine,nu stiu ce IG au migdalele,dar banuiesc ca-s apropiate de fistic,deci daca n-ai mancat multe sunt in regula!Stai ca vin fetele acum si te lamuresc!Da cum adik fructe si legume la cuptor???Cum le faci??
Ieri am mancat asa:
suc de portocale si-o banana mai verde
salata de rosii si castraveti cu un colt de paine
2 buc. de after eight
2 frigarui de pui cu salata de castraveti

Avem de gand sa-mi fac dovlecei prajiti de fapt,dar am fost in oras si am mancat frigaruile.

Azi asa:
suc de portocale
pilaf cu legume si ridichii
pe seara salata de vinete cu ardei gras si poate imi fac si-o omleta daca mi-o fi foame rau

Mi-am luat capsule cu ceai verde si seminte de in,sa vedem daca or fi bune de ceva!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

ariel super ca nu te-ai ingrasat prea mult

ica migdalele desi au un indice mic sunt putin mai restrictive ... cateva nu sunt o problema

sanse de azi cuminte da ??

anne cum a fost cu galustele ????

meniul de ieri:
finn crisp cu lapte
para, mar, o banana verdeeee si bunaaaaa DOLE
mancarica de ciuperci cu bulion , carnaciori (cateva bucati)
salata verde cu conserva de ton cu lamaie
pomello

cam asta am mancat eu .... voi ????
latrishia ce mai faci ??? cum stai ???
miniuta ???? te-ai suparat pe noi ????

haideti fetelor , asa monotonie pe aici , nu stiu ce sa fac sa va mobilizez, pe cuvant

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna
ieri am facut o prostie. Am zis sa mai schimb meniul de la pranz si am luam ficatel. Ma gandeam sa fac 2 linguri de ficatei cu salata si gata. Numai ca prietenul a pus mana pe o caserola de 1kg si a pus-o in carucior. Acasa el a bagat de seama ca termenul de valabilitate este pana maine. Ce fac eu cu 1 kg de ficat? Nu o sa-l mananc pe tot azi, dar in ce forma pot sa-l pastrez? Fiert?
Andanii nu am facut galuste. Stii cum ma gandesc eu? Sunt totusi la prima faza. Eu vreau sa slabesc. In momentul in care o sa ajung macar la 65 de kg atunci o sa mai imi ingadui nitel abateri. Cand o sa ajung la faza 2 atunci o sa fie alta treaba. Intelegi? Eu si asa ma chinui perioada asta pt ca inca nu au venit prostiile lunare si am niste pofte groaznice. Dar eu vreau sa slabesc si apoi sa-mi fac de cap cand si cand cu o prajiturica, fripturica etc. Este greu dar cand imi mai vin poftele ma uit in oglinda si zic "dar greu nu ti-a fost cand te-ai ingrasat? Nu puteai sa ai grija ce bagi in gura? daca nu mancai ca o purcica acum nu te chinuiai". si i-au un pahar de apa, inghit in sec si merg mai departe.
Daca nu sunt bune galustele nu le mananc. Astept sa slabesc pana la 65 - 60 kg si atunci o sa fac cateva. Pana atunci, daca vreau ceva dulce, fac prajiturica cu mere sau alte prajituri dietetice.
A vazut cineva emisiunea lui Teo de ieri? A fost invitata MIHAELA BILIC. Este dr nutritionist care a ajutat-o pe teo sa slabeasca. A scos si o carte " Traim deci ne abtinem". Cum o fi dieta ei? Totusi Teo a slabit 60 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

BUna fetele!!

Am din ce in ce mai putin timp de net.

Eu am tinut monti si luni si marti. Deci sper sa am ce raporta joi.

Meniul de luni:
Dimineata -2 felii de paine cu dulceata cu fructoza si o cana de lapte 0%
Pranz- carne de vita cu fasole verde la cuptor
Seara -O friptura de porc la gratar cu salata

Meniul de marti

Dimineata- la fel ca luni
Pranz -dovlecei umpluti cu jambon
Seara- Un ou fiert, branza feta, jumatate de ardei gras si o rosie

bbyasmi-bine ai venit printre noi!

Va pup!

Mergi la inceput

anne am vazut-o si eu pe Bilic de cateva ori la televizor, ieri chiar nu ... am si cartea ... am citit-o , chiar imi place ceea ce scrie si spune , mi se pare ok , incurajeaza si ea disocierea alimentelor cat de cat si vorbeste de glicemie, insulina, putin seamana cu dieta monti , atat ca e mai permisiva totusi, spune sa nu te frustrezi sa gusti daca ti-e pofta o prajiturica, doi biscuiti, indruma sa ne uitam totusi la calorii ..... sincer pe mine m-a stimulat ffff mult citirea cartii ei si emisiunile

ralu .... nu uita ce am spus ... incet da sigur , da ?

eu am acuma fix 3 saptamani de cand stagnez , stagnez ... asta e , nu sunt la regim , mananc sanatos si ma simt bine , astept sa inceapa sa isi dea drumul si la mine cantarul dinou , deja m-am obisnuit la 5-6 kg am o perioada de platou destul de lunga , chiar si pana la 5 saptamani

chiar ma supar pe voi fetelor , pe unde umblati , sa stiti ca o sa fac si eu asa

ANDANII

Mergi la inceput