MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hy

e prima data cand intru aici la voi!!! as slabi si eu dar nu am ambitie deloc... am 4 luni implinite de cand am nascut si am ramas cu 4-5 kg in plus!!! dar mai aveam vreo 3 kg de dinainte de sarcina (in sarcina am pus 25 de kg!!!!). problema mea e ca nu am ambitie, sunt cea mai mare pofticioasa si nu renunt sub nici un chip la cola....

ma sustineti si pe mine???? ma primiti... alaturi de voi???

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

bb yasmi bine ai venit printre noi , cum sa nu te sutinem , noi primim pe toata lumea , cat mai multe fete cu atat mai bine

mai vorbim maine
merg la nani

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andanii multumesc de primire!!

noapte buna!!!

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

fac un efort sa-mi amintesc ce-am mancat zilele astea... cica am incercat sa nu ne abatem desi cantarul stagneaza cu succes la 60.3 de vreo 5 zile.

ieri
md: ness, fructe
p: varza calita si o pulpa de pui, ciorba de salata verde
c: rosii, cascaval, ardei, salam uscat

azi
md: ness (nu pot decofeinizat ca ma scoala piciul cu noaptea-n cap!)
iaurt0%, rosii cu paine integrala
p: legume cu usturoi, bulion, smantana
supa de legume congelate (avea si morcov...)
c: clatite monti cu mere rase si fructoza (care, by the way, au fost bune la gust dar greu de luat din tigaie! le-am facut fara ulei, la teflon, apa, faina integrala si albus)

o saptamana frumoasa!

ps: danamiha, din pacate cromul inca nu simt sa faca diferenta. sunt pe finalul primei cutii. si eu imi pun baza in el. sper ca la a 2-a cutie sa-mi mai piara pofta crunta si zilnica de dulce...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Salve fetelor,
am reaparut si eu, cu caciula-n mana , ca m-am saturat de mers prin balarii. Eu mi-am propus sa tin post. Si sper sa mai slabesc ca prea mi-am facut de cap in ultima vreme, am bagat prajituri si dulciuri in mine ca sparta. Aniversari, nu stiu ce, am mancat ca porcul fara scrupule. Ga-ta! Nu ma mai suport!
De maine ma apuc sa iau din nou crom (am luat o perioada si mi-a mers bine, puteau sa-mi dea si gratis torturi de cioco ca m-as fi uitat cu indiferenta la ele....)
Fetelor care tineti post, ajutati-ma cu idei de meniuri ca nu am mai tinut pina acum Monti in post. Sper sa reusesc.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sa-mi fac si eu mea culpa,ca de fro' saptamana numai porcarii manancca dovada,am pus juma de kil pe mine deja,mi s-a facut rau dimineata cand m-am urcat pe cantar
Asa ca azi:
suc de portocale si banana mai verde
salata de rosii si castraveti
diseara nu stiu vad io!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna
BB YASMIN bine ai venit. Ai sa vezi ce usor se tine regimul asta. Eu am slabit 4 kg in 3 saptamani si dupa ce ajung la greutatea dorita trecla faza 2. Practic nu e un regim ci un stil de viata. Fetele de aici sunt foarte dragute. Eu le intreb tot ce nu inteleg sau nu stiu.

ANDANII promit ca ma abtin de la galustele cu prune uscate in ciuda faptului ca e desertul meu favorit.
Azi nu stiu ce o sa mancam pt ca nu am inspiratie. La voi am auzit des de "linte". Ce este? E gustoasa? Sa incerc si eu? Am mai auzit de andive si de asemenea nu stiu ce sunt si daca sunt bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

ps: danamiha, din pacate cromul inca nu simt sa faca diferenta. sunt pe finalul primei cutii. si eu imi pun baza in el. sper ca la a 2-a cutie sa-mi mai piara pofta crunta si zilnica de dulce...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

N-ai idee pe ce perioada putem lua crom? Eu ma gandesc sa iau 3 luni. Eu imi pun multa zaharina in cafea si asa pap si eu ceva dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

anne pai nu te frustra chiar asa , mananca si tu o galusca daca tot faci , nu e chiar asa periculos
da lintea e fff buna, noua ne place , dar cam stagnez cand o mananc

meniul meu de ieri
finn crisp cu lapte
ciorba cu legume si piept de pui
mancarica de ciuperci cu bulion
finn crisp cu iaurt
pomello
ceai

eu nu am luat niciodata crom , nu va pot ajuta cu idei deloc

dinarus stagnare intr-un proces de slabire e ceva absolut normal
vali ce faci?

sanse , latrishia ... hello fetele .... miniuta ... unde umblati????

mirelou eu nu tin post , da ce sa spun mananci aceleasi combinati dar fara carne, oua, elimini si tu ce nu e de post

mai vorbim

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

BUNA
Azi mananc asa:
grep-fruit de dimineata
cereale integrale cu iaurt 0,1%
rosii cu branza (acum)branza e de oaie
Pe la 3 cred ca o fripturica iar seara fructe

POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare

Mergi la inceput