MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)
Raspunsuri - Pagina 15
ralu spune:
Buna Fetele!
Eu zilele astea nu prea m-am tinut de monti. Nu stiu ce am dar as manca dulce in continuu... Sper ca de luni sa ma reapuc ca nu stiu care o sa fie raportul joi.
Sa nu uit: La multi ani pentru ...ieri!
Pupici!
Ica 1975 spune:
Am reusit si eu o zi sa tin Monti, dar faza II, cu morcovi si in plus am baut cafea, ehhh .... mai am mult pana la faza I. Sunt totusi multumita ca am reusit o zi sa nu atac biscuitii fetei
Noi
Ce faci te si face.
anne`mary spune:
buna fetelor.
ma gandeam cu teama ca o sa trebuiasca sa raportez o crestere a greutatii dar , din fericire, nu e asa. Joi am plecat la Constanta si am revenit ieri dupa=amiaza. A fost ziua sorelei mele si am mancat numai prostii. Mi-e rusine sa va spun cate prajituri am mancat si numai mancare monti nu...peste prajit, saramura, cartofi taranesti cu pui dezosat, o portie de cartofi prajiti cu gratar de pui, intr-o seara am macat mamaliga cu branza si SMANTANAAA, numai aiurea. Nu stiu daca o sa aibe trecere in fata voastra, dar ar trebui sa-mi vina prostioarele lunare si inainte de marele eveniment mi-e foame si mananc foarte mult. Asa mi se intampla in fiecar luna. Ghinionul meu este ca am fost la mama si ea face mancare foarte buna dar mai grasa. Joi cantarul arata 70.7 iar dimineata era 70.5 . Stiu ca nu e mult dar macar nu e cu plus.
revin cu planurile culinare de azi
pupici la toate
carstea spune:
Buna dimineata!
Fetelor azi cantarul s-a hotarat sa mai scada un pic.
Ce stiti de cascavalul de post?cu ce pot sa-l combin?
Voi tineti post?Ce mancati?
Nu prea v-am prins in week-end pe aici!
Eu azi o sa mananc probabil:
Fructe cu o felie de paine integrala
Am mancat la gustare 2 felii de cascaval de post
pt pranz n-am nici o idee
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
anne`mary spune:
azi am facut fasole scazuta caci mi-era pofta de ceva timp.
Eu nu tin post pt ca nu pot
ANDANI ce zici de desertul asta? http://gospodini.blogspot.com/2007/09/gomboti-cu-prune.html
este prajitura mea favorita si abia am gasit-o pe internet. Ma gandesc eu ca de vreme ce se fierb cartofii si daca folosesc fructoza in loc de zahar ar putea fi aproape monti. Tu ce zici? Si este si de post.
andanii spune:
meniul meu de zilele din we a fost super zbuciumat ... zile cu rusi, pofta de dulce imensa , m-am simtit aiurea de tot ... inca si azi ma mai simt prost ....nu postez ce am mancat
anne nu sunt monti galustele cu prune , eventual sa stagnezi poti manca 2 bucati cu fructoza neaparat .... da nu sunt monti
carstea eu nu tin post , nu pot , nu am tinut niciodata
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Ica 1975 spune:
Meniu de azi
MD -compot de ananas fara zahar si cafea
P - supa de linte + salata de leg cu tofu
c - salata de leg cu tofu
Insa, ieri seara am fost si am mancat paste cu branza
Noi
Ce faci te si face.
carstea spune:
Cum adica nu pot manca paste integrale cu branza dietetica si cu un ou totul bagat la cuptor?
Azi am fost la plafar si am luat orez integral(scrie pe el brun)si ytarate si faina integrala.
In seara asta am papat peste la cuptor cu salata verde si o bucata de branza oaie amestecata in salata.
Andanii mama mea tine post dar si regim cu mine.
Maine facem o mancare de linte.O sa incerc in linii mari sa va spun cum o fac sa ma trageti de urechi daca gresesc.
Tai o ceapa -doua si o calesc untr-o picatura de ulei si pe urma pun lintea pe care am tinut-o toata noaptea in apa.Acopar cu apa si cand se fierbe pun bulionul.E bine?
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
Ica 1975 spune:
Carstea, eu cred ca poti manca paste integrale cu branza 0% MG +albus de ou sau mai bine fara. Insa eu am mancat paste normale cu branza
Noi
Ce faci te si face.
danamiha spune:
Fetelor care aveti pofta de dulce, incercati sa luati crom forte. Personal m-a ajutat enorm. Eu sunt deja la a doua cutie si nici de ziua fiului meu nu am gustat din tort.Pur si simplu mi-a taiat pofta de dulce.