MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)
Raspunsuri - Pagina 14
carstea spune:
Buna
In meniul de azi :
md:o felie paine integrala
gustare:branza pe felii de salata verde
Pranz:salata din ou fiert rosii si branza cred
Cina:fructe
Si tot nu se misca (cantarul)
Va pup
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
coolutz spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
no si acuma ma intorc la invatat... :(((
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
ce inveti?
,
andrea si andrei(6april2007)
carstea spune:
Pot sa primesc si eu parola si id pt shared.com?
ca acum sunt de-a voastra
POZE rares(7 mai 2007)
sanse spune:
Buna fetelor
Iar am umblat azi hai hui...acum am venit de la circ..
Am fost aproape cuminte,doar la circ am bagat si eu de vreo doua ori mana-n punga de floricele
Fug sa pregatesc fetele de nani
Va pup .Pe maine
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
Bee spune:
Ieri am mancat rezonabil spun eu: cereale cu iaurt degresat si cafea; pui cu ciuperci; fructe, lapte degresat (si putine curmale sa vina laptele meu odata- si a venit, azi am saturat baiatul si n-am strivit cantarul).
Astazi insa, am sarit peste mese.
D: lapte degresat cu cafea (decof)+ paine integrala (2 felii mici)
P-
C-jumate de mar si 2-3 curmale.
MAine:
lapte cu cafea+ paine integrala
P: sunca, cascaval, vinete, friptura (e o mica sindrofie si asta mi-am propus sa mananc)
C: paste integrale? (cred. Azi le-am facut si nu le-am mancat )
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
sanse spune:
Da mai fetelor.....La multi ani! de ziua noastra
Ce-ati papat azi?Pe unde umblati?
Pe la www.realitatea.net/playlive2.php?file=/media/video/video_001_00153501_1204778947_00.flv&titlulive=B%C4%83ie%C5%A3ii%20de%20la%20Chippendales%20au%20incins%20atmosfera%20%C3%AEn%20cluburile%20din%20Regie" target="_blank">Chippendales?
Nebunaticelor......
Va pupic
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
carstea spune:
NEATA!
Ieri am papat cam mult dar regulamentar zic eu .Am facut blatul pufos si cremos(doar blatul)dar n-am reusit sa-l tai nici in doua daramaite in 3.Ce am grasit?Initial crescuse dar cand s-a racit s-a desumflat.N-am pus nici praf de copt nici faina.Blatul a fost tare bun.Cred ca o sa fac doua blaturi si asa voi face tortul de ziua sotului pe 21 martie.
In programul de azi:
O grefa si o cafea
o felie branza oaie pe o frunza de salata(sau cu rosie)
Friptura cu salata
Branza degresata cu o lingura de fructoza
VOI?CU CE VA LAUDATI?Ati sarbatorit ieri?
POZE rares(7 mai 2007)
Ele spune:
Carstea hai ca ma laud eu ...mi-am luat cadou de 8 martie un cantar nou digital, numai ca nu imi place deloc cat arata dar va zic eu joi la raport.
Si am inceput si ziua f bine cu 2 mucenici ca eu sunt moarta dupa ei.Vedem ce o mai fi pe restul ca o luam iarasi pe drumuri.
Elena & Denisa
NOI
valentinag spune:
Ieri de 8 martie mi-am inceput ziua facand parastas pen socra-miu,apoi la carat mobila la mama,ca-si schimba mobila in casa,apoi am bagat in mine 2 felioaie(ca la cat erau nu le pot numi felii)de diplomat si 2 felii de chec!
Azi am continuat cu mutat tzoale,dat jos galerii,jaluzele,etc si am mancat un castron de mucenici!
Sa mai zic....lasa!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita