MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Multumesc de incurajari

As avea si eu o intrebare - pot face pizza numai cu legume si faina integrala? Dar paste integrale cu granza 0.5% MG?
Unde vedeti voi pozele? Le pot vedea si eu, poate cu inainte si dupa reusesc si eu sa ma mobilizez.

Mi-am propus sa recitesc cartea mai bine si sa ma alatur voua, deocamdata nu vreau pe lista, nu de alta dar nu vreau sa dau bir cu fugitii in 2-3 saptamani ....

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Zi de raport!!
Nimic de raportat!73 IN CAP DE 2 SAPTAMANI
De azi am eliminar cerealele pe care le banuiesc de neintegralitate,laptele si pastele(pe care le-am mancar ieri cu branza desi nu erau cu jumi tarate ci doar din grau tare)
Voua ce va spune cantarul?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Trece si la mine 74kg

Meniu ieri
Branza cu iaurt
supa de pui
cereale cu iaurt

Pupi

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

desi n-am prea reusit sa tin monti saptamana asta, de cantarit m-am cantarit dimineata (bine, ca am ajuns sa ma cantaresc zilnic...desi stiu ca nu e bine si concludent). nu s-a schimbat nimic saptamana asta, si sper ca macar sa nu ma mai ingras cat e sotul acasa si nu am timp de nimic si mananc pe apucate te miri ce (prostii ).

va pup si s-auzim de bine!

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

andanii, sper sa fie bine primit chiar daca e cu intarziere :)

sanse, 25 ?? si ai 2 fete deja? BRAVO!!!

e greu sa fiu cuminte daca absentez de aici... chiar e motivant sa scriu pe forum... si e nasol ca stau acasa, e prea scurt drumul pana la frigider si camara... intr-un fel m-as intoarce mai repede la serviciu. dar mi-e drag sa stau cu piciul...

in fine, pe scurt: raportez acum 60.7 pt tabel.

meniul de azi (sper sa ma tin de el ca tocmai il gatesc):
md: cafea, fructe
p: vinete, dovlecel gratinate (cu mozarella si bulion la cuptor) + grill carne slaba
g: fructe sau prajitura cu mere (daca o fac)
c: ciuperci cu carne slaba la cuptor

carnea slaba de porc e ok?

ma intorc sa caut reteta aia de praji cu mere. daca n-o gasesc va trag de maneca. am nevoie de ceva dulce.

no si acuma ma intorc la invatat... :(((

ps: sotul meu a dat jos 10kg in 2 luni de monti fara abateri, face si sport de 3 ori/sapt. (e un ambitios si jumatate...)

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Andanii raportez 63.6 kg...ai putea sa nu ma modifici...si sa o lasam pe saptamana viitoare? sa nu stricam frumusete de GI...nu?

meniul de azi:
d: mozarella + bacon + lapte
g: banane si mere
p: supa de pui
s: peste

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

innuta cum doresti asa fac

ica da-mi te rog datele pentru tabel , inaltime gh actuale si kg tinta de restul ma ocupa eu
poti manca paste integrale cu legume si cu brana degresata
iti trimit parola pentru ca sa vezi pozele pe sit-ul de pe prima pagina , pe PM

multumec tuturor fetelor pentru urari

ele , da sunt schimbata , pana si eu observ , am avut 90 si acuma am 78, dar din cauza ca merg la sala centimetrii parca sunt mai multi

meniul de ieri
finn crisp cu ceai de fructe
supa de legume cu taitei faina de grau dur + legume cu orez brun + castraveti murati
cremvusti, branza telemea, ardei, putin almete cu grean
cateva alune ..... am avut musafiri si mi-a fost pofta

eu pentru raport ... STAGNARE, CU pizza si alte abateri dulci cateva zile .... da vin din urma puternic , bine ca nu am vreo 2 kg in plus

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele

andanii-super arati. Abia astept sa ajung si eu la 78.Mai am vreo 9 kg de dat jos pana atunci. Tu sa nu ma astepti, da?

Pentru raport: 87.200kg. Am pierdut doar 500g, dar asta este. Saptamana asta am mancat multe feculente si asta s-a vazut. Dar poate reusesc mai mult saptamana viitoare.

Revin mai pe seara cu meniul de azi.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by ralu

Buna fetele

andanii-super arati. Abia astept sa ajung si eu la 78.Mai am vreo 9 kg de dat jos pana atunci. Tu sa nu ma astepti, da?

Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria)

multumesc , nu ma mai laudati atata ca mi se urca la cap .... da defapt poate ma stimuleaza nu ???? laudati-ma mult mult mult
felicitarile mele ralu , oricum mergi bine , incet da sigur , asa si trebuie

felicitari la toate fetele care au raportat ca au slabit

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Andanii, merci, am vazut pozele, arati f bine, se vede diferenta. La Multi Ani si din partea mea . Am pus si eu o poza, cea mai recenta, de la Craciun, grasa si frumoasa, vorba mamei Te rog nu ma trece in tabel, trebuie sa trag aer in piept, hai mai lasa-mi 2 sapt . Acu' ca am vazut retetele intreb din nou - cum le copii? ca eu n-am reusit nici sa le deschid

Fug la servici

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput