MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Ica, ai un buton, in partea dreapta, de download. Nu le poti deschide pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ica super poza , stai linistia ca nu esti asa de grasa , nu cred ca ai 80kg nu ?????
sanse ai pus si tu poze noi ??? acuma sunt facute???? tu ai 25 de ani???zicea cineva pe aici ceva de genul asta.
mariana si tu ai poze noi , cu copii, sunt nicte dulci , ce fain ca ai fetita
ica butoneaza pe acolo numa sa ai grija sa nu le stergi , mai bine iti trimit fisierul meu de retete .... cred ca ala e pus acolo dar ai in dreapta un download apesi ii dai calea si gata

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Danuta, raportez si eu un frumos 68 . De cand nu ma mai urc asa des pe cantar parca se misca mai bine. .
Eu m-am tinut de treaba, dar in week-end am pacatuit cu inghetata.
In plus, am descoperit niste batoane, cam scumpicele, dar m-am saturat de Fibrobar. Chiar sunt bune la gust si tin de foame. Nu stiu daca e reclama, dar scriu de ele. Se cheama Garlinea. Au aparut de curand pe piata.
Eu mananc de obicei dimineata la servici, cereale cu lapte. Vreo 2 dimineti n-am apucat sa-mi iau laptele si am mancat batoane d-asta. Mi-au tinut de foame de la 10 pana la 15.

Sa va zic o faza care mi-a crescut moralul. Ieri seara, eram in traficul "cel lejer" din Bucuresti, la semafor. Intr-o doara, m-am uitat in stanga, si in masina de alaturi erau niste baieti care se uitau la mine si se hlizeau.
Ce mi-am zis, ia uite, alti golani. Mi-am luat privirea de la ei si peste cateva secunde ma trezesc ca cel din dreapta se da jos si-mi bate in geam si-mi da o lalea cu mesajul "La Multi Ani".
M-a inveselit gestul lui si mi-a mai trecut oboseala.
Bineinteles, ca m-am gandit, ca inca sunt "valabila" . Acum, ca m-am tuns, par de 15 ani. O sa pun o poza diseara, sa ma vedeti.

Hai spor la slabit ca vine vara. Eu sper sa ajung la 60 pana la vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

cineva sa ma opreascaaaa!!!
am facut prajitura cu mere, aia turnata, moamaaa ce bunatate!!! nu ma pot opri! am mancat fierbinte asa pofta imi era! m-am fript un pic si la limba.

deci la meniul de azi punem la gustare praji cu mere in loc de fructe. si nu mai merit nika la cina

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Mai, manca-v-as prajitura, daca ma pot exprima asa (sper sa nu primesc vreun avertisment ), cum e reteta asta de prajitura?
M-ati innebunit si mi-ati facut pofta?

Vin mucenicii duminica. Cred ca incerc sa fiu cuminte si sa fac pentru mine separat. Mai am niste faina integrala si fructoza. Nucile nu cred ca merg, dar decat zahar si faina alba, merge doar nuca ca abatere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

incerc si eu un raport dar zic eu ca e eronat din cauza de rushi si cantarirea la ora 16 (adica acuma ), deci 63 dar pe un alt cantar.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

M-am prins, m-am prins.... le-am download-at si merg sa le citesc.

Andanii, merci, n-am 80 de kg, inca, dar in ritmul asta le ating siguuur Acum am sa zicem 72 kg la 1.65 m, cred 72 kg ca ultima data cand m-am cantarit aveam 70 kg. Mi-e frica de cantar, pe bune. Tinta mea ar fi 58 kg asa ca poti sa ma treci in tabel, sper sa nu-mi faca frica lucrul asta

Sa puna domle' cineva reteta de la prajitura cu mere, am vazut poza si acu' Sigur nu ingrasa? Ma duc sa ma uit pe retete ca nu degeaba sunt

Inainte sa plec, 25 de ani ??? Sanse felicitari ca ai deja 2 mandrute la varsta asta

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

zi de raport: azi dim 61.9...deci incet si sigur...

ce am mancat ieri:
d: cereale cu fulgi
p: spanac cu ochiuri+ tort pufos si cremos super bun...
c: salata(rosii, castraveti, salata verde, branza) si snitel din piept de pui...care l-am facut cu o bruma de faina integrala...deci

ce am mancat azi:
d: -||- ca si ieri
p: varza calita cu carnat + desert totrt pufos
c: salata

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Da..... am 25 de ani si 49 kg !

Ce grozave sinteti.....
Uitati-va mama la poze....

Am avut si eu 25 acum 6 ani...

dianarus78 cu ce ai facut prajitura?Cu faina de soia sau integrala +tarate?

Acusor ce contin batoanele alea?
Ica 1975 de care praji. zici? De aia de pe contul comun?Aia e alta .Ti-o scriu mai .tz. putin.
Andanii va felicit si eu

Ce sa-ti spun...parca nu a mai slabit lumea.....

Bai frate da de mine nu se impiedica nimeni la semafoarele astea....Macar sa-mi spuna:mananci cam mult duduie!!

Am un drac de cantar care nu se mai misca!!Ce sa raportez!?Cotlete de porc!?

Plec de aici ...laudaroaselor ...

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Ica 1975 prajitura din poza e www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/13905/Retete-Montignac-ANTOINETTE/" target="_blank">ASTA
dianarus78 cred ca a facut-o www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/14005/Retete-Montignac-Prajitura-turnata/" target="_blank">pe asta de aici

Hai apucati-va de facut prajituri ca sa va mai impliniti si voi putin....

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput