MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)
Raspunsuri - Pagina 10
andanii spune:
pestele e voie oricum oricare peste , acuma nu mananci grasimea de la peste cu lingura nu?
si fasolea uscata e voie chiar combinata cu grasimi ... eu una stagnez cand mananc fasole , dar poti manca linistita , fiecare organism reactioneaza altfel
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Ica 1975 spune:
in ultima perioada si tot mai bag un ochi aici poate poate imi dati si mie microbul ... poate daca imi fac curaj ma inscriu iar in club
Noi
Ce faci te si face.
carstea spune:
Buna
Azi am mancat asa:
md:fructe la prima ora si dupa o jumate de ora cereale cat am gasit de integrale cu lapte nedegresat
Pranz:paste integrale cu branza telemea rasa pe deasupra
C:fructe cred
Ce zici Andanii ?AM PACATUIT RAU?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat
andanii spune:
ica draga cam de multisor nu ai mai trecut pe la noi
slaba slaba si nu ne mai bagi in seama??? cum mai stai ??? pe la ce kg esti??? hai spune tot te astetam cu drag in club
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
andanii spune:
quote:
Originally posted by carstea
Buna
Azi am mancat asa:
md:fructe la prima ora si dupa o jumate de ora cereale cat am gasit de integrale cu lapte nedegresat
Pranz:paste integrale cu branza telemea rasa pe deasupra
C:fructe cred
Ce zici Andanii ?AM PACATUIT RAU?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat
pai ce sa spun daca sunt paste integrale facute cu faina si tarate jumi juma atunci e ok , daca nu atunci mai bine combina pastele doar cu legume ar fi mult mai ok
iar dimineata laptele cu cereale sa nu fie mai mult de 1,5% eventaual asta in cazul in care nu ai degresat , si eu mai mananc cu dinasta partial degresat
ANDANII
Ica 1975 spune:
Andanii, cam asta este profilul meu N-am mai scris ca mi-e rusine, mananc ca un Am multe kg in plus, sper sa reincep Monti 100% insa n-am suficient curaj, motiv ptr care intru aici sa va citesc destul de des
Noi
Ce faci te si face.
Ele spune:
Buna la fetele Monti!
Vad ca va tineti de treaba ceea ce e foarte bine.
Eu sunt in delegatie si mananc haotic dar Monti. Mi se pare mai usor decat acasa sa tin regimul. Cantar nu am deci nu stiu cand voi fi prezenta la raport sau daca o sa am ceva de raportat.
Ica hai cu noi sa vezi ce curaj o sa-ti faci alaturi de fete.
Nu stiu daca rezultatele sunt impresionante sau nu dar ma bucur ca nu ma mai tenteaza paine, cartofii, orezul sau alte produse fainoase .
La capitolul dulciuri ma mai scap pt ca venind mama din tari straine a adus cica dulciuri pt Denisa ..o geanta ...si eu le mai testez , dar nu sar calul.
Elena & Denisa
NOI
Ele spune:
Andani iertare pentru intarziere....La multi ani , sa fii fericita si iubita !!! Am vazut poza de la ziua ta..si sincer nu ma intorc sa vad cate kg ai slabit dar este o schimbare f mare. Arati super.
Elena & Denisa
NOI
dyannna spune:
quote:Se poate consuma fistic,in engleza se numeste pistachio si are indicele glicemic 15...iti pun link cu siteul oficial,tabelul cu indicele glicemicedit uitasem linkulhttp://www.montignac.com/en/ig_tableau.php?list=alpha4+
Originally posted by sanse
Buna fetelor Azi am umblat toata ziua...maine la fel
De papat am papat ok mai putin acum pe seara cand m-am indopat cu 2 pumni de fistic Meniu azi:md:sunca praga si ardei
p:ostropel pui
c:branza mozzarela
g: fisticVad ca nu aveti chef de scris....
Va pup MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI KG MELE
ralu spune:
Buna fetele!
Vin si eu cu meniul de azi:
Dim: 2felii de paine wasa cu duceata cu fructoza si lapte 0%
Pranz: mancare de fasole alba cu carne
Seara: un pic de rosie jambon, un ou fiert
Sa vedem maine raportul. Ca saptamana asta am mancat numai chestii care pe mine ma fac sa stagnez. Dar vom vedea maine...
Andanii-ma duc si eu sa vad poza de la ziua ta.
Pupici