MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)
Raspunsuri - Pagina 9
miniuta spune:
LA MULTI ANI! andanii, sa fii fericita si implinata alaturi de cei dragi, si sa iti iasa toate asa cum iti doresti! (scuze pentru intarzierea cu care vin si eu cu urarile)
o sa iau o pauza de la raportat; e sotul in concediu, ne fataim mult si s-ar putea sa plecam in romania, asa ca nu stiu in ce masura imi iese sa tin monti (taman acum cand incepusem si eu sa slabesc).
va pup si incerc macar sa nu ma ingras...daca o fi vreo zi de raport, intru cu siguranta.
mamica lui david(21.05.2007)
sanse spune:
Buna fetelor
Azi am umblat toata ziua...maine la fel
De papat am papat ok mai putin acum pe seara cand m-am indopat cu 2 pumni de fistic
Meniu azi:
md:sunca praga si ardei
p:ostropel pui
c:branza mozzarela
g: fistic
Vad ca nu aveti chef de scris....
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
andanii spune:
sunteti in pauza ???? nimeni nu mai are nici o intrebare ????? nu pot sa cred vine vara fetelor si trebe sa fim slabe hai mobilizarea la scris , ce ati mai papat , ce ati mai fasunteti in pauza ???? nimeni nu mai are nici o intrebare ????? nu pot sa cred vine vara fetelor si trebe sa fim slabe hai mobilizarea la scris , ce ati mai papat , ce ati mai facut ????? va astept la barfe cut ????? va astept la barfe
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
latrishia spune:
Am eu o intrebare...eu cand mai slabesc?
Azi e din nou la 74,3...oare e un prag pe care nu l mai trec?...dar si cand l oi trece sa te tii...fotomodeala ma fac
Ieri am papat asa
cereale cu iaurt 0%
supica de pui
piept de pui cu salata
Pupici
Lori&Luanna(5.11.2005)
Bee spune:
Buna fetele.
Azi manananc asa
D- lapte 0,1 cu cafea si paine integrala prajita
P-pipt de pui cu fasole verde
C- ciuperci cu castraveti
Gustari jumate de mar, sau lapte degresat
Simt deja cum slabesc. Oricum sunt pe o cale buna zic eu, ca nu mai puteam. Bebe creste incet, eu slabesc incet. Totul e sa slabesc cat de cat si sa am laptic pentru domnul, care nu ma iarta! Am descoperit de unde venise laptele meu inapoi! Nu de la prajiturile soacrei (rusine mie), nici de la impacarea cu barbatul, ci de la paharul de vin rosu! Culmea. Deci eu voi mai trisa ocazional cu o gura doua de vin rosu (seara, cand voi mai avea cam 6 ore pana la urmatoarea masa a piticului). Hai ca sunt disperata cu grijile mele: slabit si lapte.
Vine vaaara, voi fi ceva mai slaba, o sa se vada si vergeturile mele mai putin! La mine vara e in iunie, cand mergem la mare si ar trebui sa am daca nu 60m nacar 64kg (7 kg in 4 luni e plauzibil? Aproape 2 kg pe luna. Cam mult, ma gandesc eu fiind realista)
Spor la slabit!
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Mihai33 spune:
Buna ziua,
Andanii am eu o intrebare... incerc de ceva vreme sa tin si eu dieta asta nu atat pentru slabit cat pentru stilul sanatos de viata, nu sint insa lamurit cum e cum curmalele, smochinele...se pot manca? Tocmai ce am ras niste curmale;))
Multumesc mult,
Mihai
andanii spune:
curmale ig=70 nu prea sunt monti deloc.... da daca nu esti grasa se iarta cateva ici colo
smochinele in schimb au indicele 35 se pot manca intre mese pana la 5 bucati, in loc de dulce sau ca desert
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
inuta12 spune:
Andanii LA MULTI ANI!! sa ai parte numai de bucurii. imi cer scuze pt intarziere..intelegi tu..bebe
Bee e voie vin rosu? cum fac sa nu-l imbat pe Eduard?
Meniul de azi:
d: supa de pui dreasa cu oua, cascaval + salam
g: 2 banane, 1 mar
p: inca nu stiu...ca masa de dimi am laut-o pe la 11..dar vad eu..cred ca peste
s...nici atat..
va pupic
anne`mary spune:
71 de kg arata azi cantarul... si asta in conditiile in care 3 zile am mancat din prajitura cu mere.
D- cereale cu lapte
P- peste (crap) la gratar cu salata
C- pilaf cu salata
Andanii ce zici de somn (peste)...este interzis? Stiu ca este foarte gras dar ...poate poate. Si ce mai zici de fasole. Incerc sa ma abtin de cand am inceput regimul dar sincer imi e tare pofta. Vreau sa fac o ciorba de fasole please.