***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Mai am un note d'avoir de 3 euro pt comanda din 7 feb, trecut in suivi pe 27 feb.

Voi ati primit pana acum pt NOTE D'AVOIR vreun nr pe care sa-l folositi la urmatoarele cumparaturi?

Desi mai am unul primit pe 22 feb pt o comanda din 2 feb in valoare de 7 euro nu am primit nici mail, nici scrisoare de la ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

si, daca simulez o noua comanda si vreau sa platesc cu D'AVOIR sau ACHAT, evident imi spune ca nu am nimic din acestea pe acest cont....

Dar mai asteptam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

Eu i-am scris un mail mic Sabinei pentru ca aseara a verificat iubitu' cardu' si mi-a zis ca avea 599 de lei pe el.... Acum... nu prea imi dau seama de unde sunt... pentru ca am avut o comanda de 87.39 euro (care a si venit), una de 81.62 (din 2 februarie - o astept inca) si una de 15.79 (din 7 febr - la fel, nu a venit)... Oricat le-as aduna eu, nu prea imi da 600 ron... Asa ca i-am scris sa o intreb pentru care dintre comenzi nu mi-a luat banii....

Am emoti.... cine stie ce veste minunata imi va da

Astept...

www.medicina-naturista.ro/florile-printesei/printesa/Lorry" target="_blank">medicina naturista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Danadc eu am avut un note d'avoir pentru care am primit numarul pe mail dupa vreo 4 zile.Si mie imi zicea ca nu am asa ceva atunci cand simulam ca platesc cu note d'avoir, dar in momentul cand am primit mailul a mers si plata.Mai asteapta ca sigur o sa primesti si tu mail.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'neata!

am ridicat dimineata coletele din 29ian 1 si 2 februarie m-am minunat si eu de ce am putut sa comand multe din ele o sa le dau cadou

mai astept 2 colete din 1 ianuarie si pe urma 5

spor la colete

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

"Duduna" aia pt copii vine oricum sub genunchi. SI eu i-am luat Mariei 102 si acum pare mare, dar ea oricum are toate sansele sa ajunga la inaltimea asta, ca deja are 95 cm.
Mie mi-a venit un singur colet din 29, sper sa ajunga si al doilea. Produse cunoscute cu prix rondes. Celalalt era cu reducerile de dinainte de 1, 2, 3 eur, sper sa vina azi, maine.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

N-a ajuns sotul la posta, aseara, in timp util... asa ca stau si astept avizu... ca nu ma duc pana acolo, degeaba, cu 3 teroristi dupa mine...
Pana maine, suspans...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Neata,
Am primit ieri 3 comenzi, din 29 ian, 13 feb si surpriza, din 18 feb! Tot ieri am primit prin posta si numarul voucherului online, de data asta vad ca a ajuns mai repede posta decat emailul de la Sabine. Nu pun linkuri decat la doua produse, restul, vorba lui Nushu, ma mir si eu de ce le-am comandat:
- pantofii astia, pe maro, sunt foarte frumosi, se aseaza bine, din pacate numarul 39 e de fapt un 38, e pentru picior mai lat: http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-edeis.aspx?productid=324125527&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16 . Am sa-i pastrez totusi, eu sunt intre doua numere si cred ca se mai dau.
- trenchul asta, culoare plomb, imi place mult: http://www.laredoute.fr/vente-trench-femme-laura-clement.aspx?productid=324131731&documentid=207608&categoryid=0&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Nici azi nu pot selecta alt card decat Mastercard...zau daca inteleg. Le-am dat un e-mail, poate rezolva problema. Este foarte ciudat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Am si eu note d'avoir de 2 euro pt. comanda din 7.02, operata in 27.02. Totusi, am sunat la banca si inca nu au tras contravaloarea comenzii din 7.02. Se pare ca mai au timp numai pana pe 7 martie. Am eu halucinatii sau chiar a zis cineva ca a primit comanda pt. care LR inca nu-si trasese banii?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput