***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***
Raspunsuri - Pagina 14
adeea_ro spune:
quote:
Originally posted by lory_mika
Buna fetelor! Eu sunt foarte suparata nu am primit o comada pe care em dat-o in 24 ian ! era o comanda sestul de mare de vreo 300 de euro
Nu stiu ce sa fac ! I-am trimis un lai lui sabrine si mi-a zis ca coletul a fost livrat pe 15 feb ! Cam in cat timp ar trebui sa ajunga ? Stie cineva?
Mai ia cineva colete de la oficiul postal 4 ( posta vitan)?
eu ridic de la posta vitan. si am mai vazut si alte colete LR pe acolo cand am mai fost.
d-nele de acolo sunt foarte dragute, eu nu astept niciodata aviz, le stresez mereu cu intrebari si ele cauta in teancul de avize. plus ca daca a venit un colet seara ele au si facut aviz iar dimineata la prima ora e in casuta postala
din ce am observat eu, un colet face cam o saptamana de la ei la noi.
adeea_ro spune:
quote:
Originally posted by danita
salutare
am primit azi o scrisoare cum ca va tre sa platesc ramburs taxa de impachetare ( transport) asta probabil ptr ca la pachetul respectiv am folosit codul COLIS .
pachetoiul nu a venit doar scrisaorea cu info pretioase :(
D
BeBelusca
ce veste imi dai!!!! eu am folosit de 2-3 ori acest cod si in seara asta ma pregateam iarasi sa o fac...
nu pot sa cred!!!
Giova spune:
si eu am folosit de 2x codul Collis, unul din pachete trebuie sa soseasca. bani de pe card nu mai are de unde trage, asa ca astept.
Madau frumoase lucruri ai luat Mirunei. Vestita rochita am luat-o si eu ca si cadou cu 2 seturi de bluzite. Imi place mult de tot.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cristinacsa spune:
Azi am luat si coletul cu comanda din 29, evident ca nu aveam aviz...
Produse cunoscute si ok.
Am primit si o parte din comanda din 9, niste jaluzele.
Am primit toate comenzile, ufff...
Cristina
Brigit spune:
Buuuun.
Asadar, am mai bagat acusi o comanda mica, de vreo 60 de euroi. Zic mica pentru ca la cate produse am avut la prix ronds de banii astia nici nu se compara cu ce am avut acum in cos: doar vreo 5 chestii. A, si m-am lecuit si cu COLIS, nu l-am folosit ca am zis ca n-are sens dupa ce am citit mai devreme.
N-am primit mailul, insa e in suivi in curs de inregistrare, asa ca nu imi fac griji. Cu cardul n-am avut probleme, eu am un VISA ELECTRON.
din comanda de pe 1, iata ce link-uri mai gasesc:
www.laredoute.fr/vente-pull-col-tunisien-femme.aspx?productid=324121535&documentid=201207&categoryid=35479843&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pull col tunisien-> imi plac foarte mult, am luat 3, rouge orange (e un portocaliu foarte frumos), turcoise si Kaki
www.laredoute.fr/vente-pull-femme-manches-kimono.aspx?productid=324121565&documentid=201207&categoryid=35479843&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">plover cu maneci kimono- am avut roz si glycine, finute si culorile reusite; am vrut sa mai bag si un comanda de azi inca unu, taupe, da cand am vazut ca e 15 € pe culoarea aia m-am lasat pagubasa
niste ploverase de la copii, pe care nu le mai gasesc, si alea au fost 2-3 eur, cu ocazia asta am constat ca mie imi vin hainele 162, desi am 168; insa 168 imi vin largute, pe cand 162 taman bine
si pentru ca tot vorbeam de haine de copii, mi-am luat si www.laredoute.fr/vente-la-combinaison-stretch-un-look-en-plus.aspx?productid=324052262&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">combinezonul asta , mi l-am luat 162, pantalonii imi sunt un pic larguti si chiar ar trebui sa ii scurtez, sus vine foarte bine, chiar imi place
Am mai avut o gramada de chestii care s-au tot pus pe aici, de care sunt de asemenea incantata.
Camasi pentru sot, sunt fericita ca am nimerit masura (recunosc, aici am trisat, am luat o camasa de-a lui de la Zara si m-am uitat ca scria FR 41-42, si asa le-am luat pe toate si-s OK, i-am facut o surpriza placuta)
Mi-am luat si vreo cateva tricouri.
Mda, nu prea mai gasesc link-uri
O singura chestie e sub asteptari, si anume www.laredoute.fr/vente-blouse-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324121942&documentid=201207&categoryid=33978712&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16#DescDetail" target="_blank">bluzita asta, care e extreeeeeem de subtire. Aici am fost si derutata de descrierea 65% cotton, 35% soie. Care frate, ca zici ca e matase 100%, asa e de subtire. Nu e rea, sotul chiar a zis ca e simpatica, cred ca problema e intre asteptarile mele si produsul propriu-zis.
mai astept un colet si comanda de azi
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
ancamari spune:
Elyanne - multumesc frumos pt parere, am comandat 38, daca-s mici ii dau mamei, dac-s mari ii dau soacrei, desi cred ca sunt super la 30 euro, de aici nu-i iau la banii astia in veci.
Am mai dat o comanda mica de vreo 72 euro pt ca aveam un cod din ala de -32 euro la 65 euro facturati (78190).
Astept comanda din 4 febr!
Am folosit COLIS la comanda din 9 febr pe care am si primit-o saptamana trecuta.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
alinamoro spune:
N-am mai gasit produsele, erau de la prix rond, doar asta am gasit:
http://www.laredoute.fr/vente-la-tunique.aspx?productid=324066299&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub - material creponat, f finut
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ancamari spune:
April16 - nici eu nu am mail de confirmare dar apare "in curs de inregistrare" in suivi, nu cred ca e vreo problema.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
lory_mika spune:
buna ..ai avut dreptate am fost la posta si coletul meu era de ceva zile bune acolo ! bine ca a ajuns ..si ca surpriza sa fie si mai mare mai erau inca 2 colete ( comenzile date in 15.02 si 16.02 venite chiar in seara asta)asa ca sunt foarte fericita!
acum astept un colet de pe 7.02 si cred ca voi mai da o comanda
quote:
Originally posted by adeea_roquote:
Originally posted by lory_mika
Buna fetelor! Eu sunt foarte suparata nu am primit o comada pe care em dat-o in 24 ian ! era o comanda sestul de mare de vreo 300 de euro
Nu stiu ce sa fac ! I-am trimis un lai lui sabrine si mi-a zis ca coletul a fost livrat pe 15 feb ! Cam in cat timp ar trebui sa ajunga ? Stie cineva?
Mai ia cineva colete de la oficiul postal 4 ( posta vitan)?
eu ridic de la posta vitan. si am mai vazut si alte colete LR pe acolo cand am mai fost.
d-nele de acolo sunt foarte dragute, eu nu astept niciodata aviz, le stresez mereu cu intrebari si ele cauta in teancul de avize. plus ca daca a venit un colet seara ele au si facut aviz iar dimineata la prima ora e in casuta postala
din ce am observat eu, un colet face cam o saptamana de la ei la noi.
aissa spune:
Si eu am folosit colis de mai multe ori....ma pun pe ganduri informatiile astea. Nu pot sa jur dar cred ca si la ultima comanda, cea data acum o sapt cu bon d'avoir-ul primi am folosit codul asta. Mi se pare putin aiurea, asa cum sunt coduri care nu functioneaza sau nu "dau" nimic asa ar trebui sa apara si la colis, marele chenar rosu de avertizare ca nu e pt noi codul...
Ma rog, Dumnezeu ii mai intelege.
Deci, cum spuneam, mai astept un singur mini colet de 22 eur, comanda de joia trecuta. Si vreau sa ignooor mailul pe care tocmai l-am citit, ceva legat de aubaines si totul sub 10 eur.... Nu mai intru o perioada pe site...cred