***Shoppaholicele Redouto-masochiste (82)***
Raspunsuri - Pagina 7
katthy spune:
Inex am si eu pe drum hainuta aceea si inca nu stiu cum este.
Tot 168 am comandat si eu.
danadc spune:
[quote]Originally posted by emushi
feteloooor...va rooooog...lamuriti-ma si pe mine cum e cu scrisorile astea! ca vad ca s-au mai primit "scrisori", cucoanele de la posta nu vor sa colaboreze (phiiii...ce greatza au!), am un pachetel care banuiesc ca va fi mic si nu cred ca vine colet!
scuzati-mi insistenta
DECI: pachetele tip "scrisoare" vin la alt ghiseu? in "plic"? ca mi-au zis ca le aduce postasul macar sa stiu cu ce capre sa ma cert, ca nici macar nu vor sa se uite fara aviz
EMUSHI,
la mine la posta, in Crangasi eu intreb de scrisoare voluminoasa la ghiseul unde ridic colete. Functionara e draguta si se uita chiar daca nu am aviz, deoarece ii spun ca este scrisoare externa tot LR. Vezi poate merge asa.
danadc spune:
Si eu am pe drum hainuta de la copii, tot 1,68. Dar nu am mai luat de la copii si nu stiu exact dimensiunile. Pe de alta parte, ar trebui sa te uiti in tabelul lor de marimi si sa vezi acolo ce inseamna 1,68...ai detalii despre talie, circum bust etc...Eu pe asta m-am bazat cand am facut comanda...
addya spune:
dana, daca obiectele vin ambalate in punga de plastic sunt categorisite "scrisori voluminoase" daca vin in cutie de carton sunt "colete". Depinde de posta de care apartii tu daca se distribuie de la acelasi ghiseu sau nu, la mine de ex "scrisorile" le iau de la un ghiseu iar "coletele" de la mesagerie.
Oricum si pt scrisoare vine aviz ca si pt colet.
aissa spune:
A ridicat si sotul meu punguta dar nu mai gasesc aproape nimic pe site sa pun link.
Am avut o pijama Littlest pet shop pt Ale (acum e o varianta dar cu manesca scurta), un set de 7 chilotei tot pe ea, o bermuda de blugi cu acelasi destinatar, un set de 3 tricouri pt sot din categoria prix ronde.
Iar pentru mine www.laredoute.fr/vente-t-shirt-2-en-1-femme-taillissime.aspx?productid=324135334&documentid=451107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> Bluza asta. In prima faza nu pricepeam de ce avea un mini pliant in care scria ca si-au permis sa imi trimita o alta varianta de material, eu ma gandeam ca textura e diferita pana am cautat linkul si am realizat ca a mea e invers: adica partea majoritara e cu dungi si putin (maneca si chestia de la gat) e uni. Pe langa ca ramasesem cu impresia ca e gri si ea e mov cu verde. Nu prea imi vin bine dungile alea orizontale pe burdihan (port 50 ) dar materialul e placut. Sa vad daca imi voi face curaj sa merg cu ea...
adeea_ro spune:
quote:
Originally posted by ChrisDun
Wow, adeea_ro, comenzi din 13 si 14 februarie ?! Nu e coreeeeect!quote:
Originally posted by chris25ss
am zis sa astept prima comanda si abia apoi sa mai fac comenzi da uite ca n-am rezistat... am ajuns sa stau ore bune la serviciu numai pe siteul LR in cautare de hainutze :D si azi m-au mancat degetele si-am mai facut o comanda
e clar, e manie cu reduteala asta
Idem. DAR am patit-o: nu mi-au trimis mail de confirmare, desi produsele apar in suivi Stiu ca a mai patit cineva sa nu primeasca mail de confirmare... Vroiam sa stiu daca banii au fost blocati sau a ramas totul in coada de peste ?
Merci.
nici eu nu am avut mail de confirmare pt cele doua comenzi, din 13 si 14.02, care au si sosit. doar ca aparea in suivi si au luat baii pe ele dupa o zi
Brigit spune:
Inex, Katthy,
exact geaca aia am avut-o eu in coletul din 9, primit ieri.
Din pacate mie imi e foarte mare- larga si lunga, desi am 1.68, 64 talie 92 bust (v-am dat masurile ca sa va dati seama ca 1.68 -ul de la geaca nu are nici o legatura cu tabelul lor de marimi ....), teoretic ar fi trebuit sa imi vina, practic inot in ea.
Sa nu radeti da' mi-am bagat sotu in ea sa imi dau seama cat de "mare " tre sa fie posesoru' , la maneci nu ii vine , sunt scurte, dar merge inchisa la fermoar desi are circumferinta bustului peste 110, si peste umeri e mai lat. V-am zis asta ca sa va dati seama cam cum e . Eu cred ca o fericesc pe mama cu ea.
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
elyanne spune:
Inex eu am luat haina aia, dar pt. sot, 168... evident alta culoare
Are 120 circumferinta... la fel de sus pana jos.
Lui ii vine ok. Nu e prea inalt... are 175 cm in inaltime s ie ok 168... Cam fixa la maneci zice el.. dar io n-o vad asa. E tocmai buna.
Nu stiu pt. voi cum ar veni... E cam lalaie...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Brigit spune:
sa pun si eu link-uri si impresii pt comanda din 9.02
Am avut asa:
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=25997509&productid=324133671&documentid=207608" target="_blank">slipul acesta impreuna cu www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=25997509&productid=324133667&documentid=207608" target="_blank">sutienul-> sunt OK amandoua, am luat turcoaz, multumita si de material si de culoare; masurile corespund, in sensul ca eu mai am costume din 2 piese, la slip am 38, la sutien 40; asa am luat si la astea si astea si imi vin f. bine.
www.laredoute.fr/vente-pantacourt-edeis.aspx?productid=324134016&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">pantaloni EDEIS- sunt OK, am luat pe negru;p au o singura problema , am luat 38 si imi vin nitel cam largi. Ii las asa, ca nu are sens sa le modific croiala, ma asteptam sa vina mulati, imi pare putin rau ca de fapt comanda o pusesem special pentru costumu de baie si pantalonii astia.
Restul sunt produse reduse , ale caror linkuri s-a putea sa se mai fi pus.
www.laredoute.fr/vente-la-jupe-imprimee.aspx?productid=324103531&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">fusta imprimata care a nascut atatea controverse. Cand am primit-o mi-am dat seama imediat de ce. Din poza pare a fi croita pe bie, eu cel putin asa am avut impresia. In realitate are o bentita in talie si niste pliseuri largi in fata. E altfel decat imi imaginam insa nu e rea.
www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-facon-boxe-un-look-en-plus.aspx?productid=324064446&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">pantalonii astia tot de la copii masura 1.68, care imi vin f bine , impreuna cu o alta pereche, al carui link nu il mai gasesc , tot pe la 2€. Imi vin foarte bine. Deci de la copii m-as risca pe viitor la pantaloni, nu si la geci.
Iar www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-treillis-un-look-en-plus.aspx?productid=324064397&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">pantaloni de trening
OK si astia.
www.laredoute.fr/vente-pantalon.aspx?productid=324070882&documentid=452507&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">Pantalonii astia pe Kaki- o surpriza extrem de placuta, la pretul asta nu aveam mari pretentii. Kaki-ul e de fapt un gri inchis, deci chiar mai bine decat ma asteptam ca si nuanta. Am vrut sa bag acu inca o comanda, nu mai au masura mea
Am mai avut si bluzonul ala made in RO, al carui link s-a pus ceva mai devreme. 38-40 un pic cam larg da cred ca asa e modelul.
Restul nu mai gasesc linkuri, insa sunt super multumita per ansamblu.
N-am nimic de reclamat , mai bag o comanda ca am prins curaj
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !