***Shoppaholicele Redouto-masochiste (82)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris25ss spune:

pai sa-i rugam pe admini sa puna RSS pe topic, asa vedem imediat cand posteaza cineva un mesaj nou
ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Pana la urma l-am gasit singurica pe debardeur Made in Romania
http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-aws.aspx?productid=324121959&documentid=201207&categoryid=22912023&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - eu l-am luat pe ecru si la 1 euro acu e aproape 5 Euro.Bretelele sunt rasucite exact ca in poza, materialul e moale si cade f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Merci, Silar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by cric

Am facut prima mea comanda pe LR pe 10.02 si azi am vb la BRD si mi s-a spus ca banii au fost debitati in data de 15.02. Asta inseamna ca au fost retrasi din cont si ca este posibil sa fie pe drum coletul? Nu mai am rabdare si as vrea sa ma duc la posta sa intreb de el
Ce ziceti?

daca n-ai primit aviz du-te la posta ca ar fi trebuit sa apara deja comanda ta din 10 ian.

Despre note d'avoir : ma prinsesem eu cum functioneaza dar mie nu mi-au trimis nici un nr pe mail,din cauza asta nu stiam cum sa-l folosesc.De fapt nici acum nu stiu,trebuie sa astept un mail.
La voi mailurile au venit pur si simplu sau ati intrebat voi ce e cu sumele alea rambursate in suivi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Jasmine, eu am primit numarul de voucher sau bon valoric, cum s-o numi, prin mail si acum am verificat si am vazut ca numarul corespunde cu cel trecut in me remboursements, la Note d'avoir. Bifezi Je paie en ligne, avec des avoirs ou des bons d'achats ca modalitate de plata si treci numarul asta de noua cifre.
Cum a spus si Aissa, ai posibilitatea sa folosesti si cardul daca suma cumparaturilor o depaseste pe cea a voucherului.
Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun, la ora asta deja nu mai vad literele pe tastaura !

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

feteloooor...va rooooog...lamuriti-ma si pe mine cum e cu scrisorile astea! ca vad ca s-au mai primit "scrisori", cucoanele de la posta nu vor sa colaboreze (phiiii...ce greatza au!), am un pachetel care banuiesc ca va fi mic si nu cred ca vine colet!
scuzati-mi insistenta
DECI: pachetele tip "scrisoare" vin la alt ghiseu? in "plic"? ca mi-au zis ca le aduce postasul macar sa stiu cu ce capre sa ma cert, ca nici macar nu vor sa se uite fara aviz

in alta ordine de idei, am fost azi la posta si mi s-a lungit gatul dupa un colet pe care scria "la redoute" - da' nu-i al meu ; mi-au trebuit 10 minute sa le conving pe cucoane sa se uite, maaama ce fete saritoare...

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

hello
azi cred ca v-am intrecut pe toate
AM PRIMIT COMANDA DIN 13 si 14.02!!
am trecut pe la OP sa intreb daca nu am ceva. asteptam din 29.01, 02,03,07.02 precum si doua din 13 si 14.02
imi zice doamna ca am 2 colete fug cu ele repede acasa si vad surpriza!!!!
acum constat doua chestii:
1. ambele colete erau mai micute decat celelalte, aveau cate 10-15 prod fiecare.cele mai vechi si nesosite au 20-25 de produse
2. pe comenzile din 13 si 14.02 au luat baii pe 15.02. pe comanda din 29.01 mi-au luat banii acuym cateva zile, pe cele di 02 si03.02 au luat astazi, iar pt cea din 07.02 inca nu i-au luat.

acum sper ca pentru aia din 29.01 nu mai am de asteptat prea mult... ca ma lasa nervii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Wow, adeea_ro, comenzi din 13 si 14 februarie ?! Nu e coreeeeect!

quote:
Originally posted by chris25ss

am zis sa astept prima comanda si abia apoi sa mai fac comenzi da uite ca n-am rezistat... am ajuns sa stau ore bune la serviciu numai pe siteul LR in cautare de hainutze :D si azi m-au mancat degetele si-am mai facut o comanda
e clar, e manie cu reduteala asta

Idem. DAR am patit-o: nu mi-au trimis mail de confirmare, desi produsele apar in suivi Stiu ca a mai patit cineva sa nu primeasca mail de confirmare... Vroiam sa stiu daca banii au fost blocati sau a ramas totul in coada de peste ?

Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hmm, nici nu stiam ca apare in mes remboursments numarul ala. Mie mi-a raspuns Sabine pe mail ca mi-a emis voucher, ca il pot folosi, ca il primesc si in posta (si chiar a venit ieri cum va spuneam) dar ca daca vreau sa il folosesc mai repede decat il primesc cu posta imi da ea numarul. L-am cerut si mi l-a scris chiar ea pe mail, insa cel de 1,53, diferenta aia lasata de mine, a venit fara sa il solicit eu, pe mail. Poate pt ca era o reglare, nu stiu.
Chris Dun eu am dat acum 2 zile comanda aia platita cu note d'avoir si nu am primit mail dar apare in suivi. PArca a scris cineva ca i-a intrebat si ca s-a primit raspuns ca au ei ceva pb cu acel mail dar ca comanda e inregistrata.
Dupa cum vad acum reincep sa vina super repede coletele, ca la inceputul anului, numai per de reduceri au fost pb la livrari. Cred ca ei ne ramburseaza atat de usor pt ca, mai mult ca sigur, aceste multe colete disparute sunt si din erori de-ale lor, le-or mai scapa comenzi netrimise...nu stiu.
Astept sa se dezmeticeasca astia sa ma duc sa imi iau coletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Buna dimineata!
Imi spuneti va rog ,daca stiti ,cum e modelul la haina asta,e mai larga sau nu?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5498066&SizeCode=00168&Quantity=1&PersText=&ItemId=5&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
As vrea sa iau pt mine mar. 168 dar nu stiu daca o sa ma cuprinda la piept.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput