***Shoppaholicele Redouto-masochiste (82)***
Raspunsuri - Pagina 5
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by april16
Monica,
incearca cu 57428, primit pe mail de kmine, cica reduce 20 #8364; +FDP 0.
E valabil doar pe colectia noa , zic ei
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Multumesc,
dar nu merge!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si in general toate codurile de le-am primit pe mail (putine la numar)niciodata nu le pot folosi.e bataie de joc!
Poate mai stiti si altele!!!!
Multumesc April pentru raspuns.
Monikka
Brigit spune:
Primit azi colet din 9 februarie.
E clar ca au luat-o "invers" Pe de alta parte, daca ma gandesc la ordinea in care mi-au luat banii de pe card - asta e ordinea; i-au tras pe 13 pentru comanda din 9, iar pentru comenzile din 1 si 2 pe 19, respectiv 20.
Ma declar multumita, in special de un costum de baie pe care mi l-am luat, din 2 piese.
Tzeapa e o parka pe care am luat-o de la sectiunea pentru copii, e 168 dar imi e extrem de mare si larga.
o sa pun si link-uri mai tarzior.
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
aissa spune:
Am aviz dar nu am ajuns sa il ridic...eu insa banuiesc ca e comanda din 29 ianuarie pt ca in afara de aviz mai am 2 plicuri de la LR. In unul e vocherul (acel note d'avoir) si in altul e o scrisoare de la alta tipa in care imi spune ca nu a putut sa imi livreze coletul nr pt ca tb sa platesc cand dau comanda. Banuiesc ca e vorba de comanda din 9 ian, cea data test sub 10 euro.
Note d'avoir e fff simplu de folosit. Mie mi-a dat Sabine un nr format din 9 cifre care se regaseste pe acest voucher si unde alegem modul de plata tb sa bifam la note d'avoir, scriem acel numar de 9 cifre si apoi daca e nevoie sa mai platim scriem datele cardului, daca nu, cum a fost la mine raman ei datori. Eu am dat aseara comanda cu 1,53 eur mai putin si azi am gasit un alt bon din asta pe mail care e cu suma de 1,53 si cu care pot suplimenta plata la o comanda ulterioara.
silar spune:
Are cineva link-ul cu debardeur-ul Made in Romania? ca eu nu-l mai gasesc si mai vreau vreo cateva ca tare-s faineee
nico26. Week-end placute fetele.
Si o primavara frumoasa si sanatoasa pt voi si pitici vostri
cristicross spune:
Silar ,mai facut curioasa care e debardeul facut in Romania?Poate mai pun si eu de o comanda.
cric spune:
Am facut prima mea comanda pe LR pe 10.02 si azi am vb la BRD si mi s-a spus ca banii au fost debitati in data de 15.02. Asta inseamna ca au fost retrasi din cont si ca este posibil sa fie pe drum coletul? Nu mai am rabdare si as vrea sa ma duc la posta sa intreb de el
Ce ziceti?
chris25ss spune:
am zis sa astept prima comanda si abia apoi sa mai fac comenzi da uite ca n-am rezistat... am ajuns sa stau ore bune la serviciu numai pe siteul LR in cautare de hainutze :D si azi m-au mancat degetele si-am mai facut o comanda
e clar, e manie cu reduteala asta
Graviduta spune:
Am si eu o rugaminte, fetelor, adaugati niste stelute, ceva la numele subiectului ca sa-l vad si eu mai repede, cum era inainte.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)