***Shoppaholicele Redouto-masochiste (82)***
Raspunsuri - Pagina 4
elyanne spune:
Eu mai am de asteptat 2 colete din 7 februarie... pe care nu au laut inca banii... doar sunt blocati.
Insa abia am primit miercuri comanda din 25 ianuarie... asa ca nu ma astept sa apara prea curand asta din 7.
Cu toate ca vad la voi comenzi din 9.
mirunajr dar de cand si date comenzile?
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Bratu Monica spune:
Salut fetele!
Am primit comanda din 29.Totul super Ok.nu pun link-uri ca le stiti:geaca rosie de 3.30 euro,tricoulin dungi de 1 euro si faimosul microfon pentru fata.
va sarut!
spor la pachete
Monikka
claujro spune:
Anca, sa-ti traisca frumoasa...e adorabila si-i sta asa de bine in rosu!
mada, tot 29 si 8 am si eu. Vor veni!
nico26 spune:
quote:
Originally posted by vl-adquote:
Originally posted by silar
Buna fetele. In sfarsit mi-au retras si mie bani pt comanda din 4 feb, mai trebe sa -i mai retraga si pt cea din 6 feb. Desi sunt bani blocati pt cele 2 comenzi de la inceputul luni, iar am ajuns pe minus in extras , eu cred ca o sa mor sui tot nu inteleg, nu puteau sa ii ia din suma blocata ? de ce o trebuit sa-i mai ia inca odata? M arog, nu ma agit pana luna viitoare , oricum stiu ca la BRD se ridica hold-ul dupa 29 zile automat
silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006)
La BRD sunt batuti in cap (cel putin cei de la cele 2 sucursale unde am fost eu)!Si mie mi-au blocat la prima comanda de 2 ori aceeasi suma si eram pe minus , iar atunci cand am alimentat cardul pt o noua comanda au blocat suma cu care eram pe minus imediat.Am cerut sa mi-o deblocheze (stiind de la fetele de aici ca se poate) iar ei se faceau ca nu inteleg ce le spun.La o alta sucursala mi-au spus ca nu se poate , ca treduie sa astept cel putin o luna sa o deblocheze.Asa ca am scris frumusel pe BRD-net si s-a rezolvat problema in30 min.
Ioana- sper sa nu mai trebuiasca sa il chinuie pe Marcolino astea de la ORL.Da cum a reusit sa isi bage plastelina in nasuc?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Poti sa suni la nr verde al BRD si se rezolva in 5 min. Si eu am patit asa...de la sucursale mi-au dat cu flit, iar cand am ajuns la ultima solutie, telefonul verde, s-a rezolvat imediat.
Nico
ancamari spune:
Am primit comanda din 9 febr.
O astept si pe cea din 4 febr.
Am avut 9 textile, o pereche ochelari de soare intr-o cutiuta de carton (ajunsi in buna stare) si aparatul acela micut care se pune in frigider pt mirosuri. Aceste 11 produse au venit intr-o punga plecata in data de 19 febr din Franta. Stiu ca se intreba cineva cate produse trebuie sa comanzi ca sa primesti colet.
Caut link-uri si revin, dar au fost numai chestii f. ieftine (de sfarsit de reduceri, toata comanda era de 35 euro.
Am primit si eu codul 78190 si cred ca mai bag o comanda.
Am mai primi si eu codul 77798 livrare gratis pt suma mai mare de 80 euro, valabil pana la 4 martie , dar asta e greu de folosit.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
Bratu Monica spune:
Fetelor,
ma puteti ajuta cu un cod si pe mine?
Am gasit o pereche adidas 85 eurp Prix vert.
stiti vreun cod care sa-i reduca?
Am aplicat toate codurile posibile si imposibile dar nimic.
daca aveti idee,va rog mult!
Monikka
croco21 spune:
Katty, am luat asta: http://www.laredoute.fr/vente-jupe-femme-rene-dhery.aspx?productid=324132561&documentid=207608&categoryid=31522160&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16
La cadou surpriza mi-a aparut "menajere orange" - nu stiu daca am scris bine - probabil niste carpe pt bucatarie
http://andrei.seek-on.com/ro/
Brigit spune:
Monica,
incearca cu 57428, primit pe mail de kmine, cica reduce 20 € +FDP 0.
E valabil doar pe colectia noa , zic ei
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by croco21
Katty, am luat asta: http://www.laredoute.fr/vente-jupe-femme-rene-dhery.aspx?productid=324132561&documentid=207608&categoryid=31522160&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16
La cadou surpriza mi-a aparut "menajere orange" - nu stiu daca am scris bine - probabil niste carpe pt bucatarie
http://andrei.seek-on.com/ro/
"menagere" cred ca e un set de tacamuri