Shoppaholicele Redouto-masochiste (81)
Raspunsuri - Pagina 7
diotima spune:
Bina c-am citit si eu info cu sutienele. Deci, eu, care pe aici port 75B ar trebui sa-mi iau de pe laredoute 90B? chiar si costumele de baie?
Ati putea trece chestia asta in ghid?
Multumesc
Raluca8 spune:
Celebrul meu colet din 10.01 trebuie sa fie plin cu lenjerie intima
Si am cumparat de 100 E, lucrusoare de marimea pe care o port in Romania .
geliza spune:
buna fetelor,
am ridicat si eu coletul cu comanda din 30 ian care a plecat din franta in 12 feb
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
BettyBoop spune:
Raluca, nu te necaji , poate iti vin totusi, ca fiecare avem alta conformatie la corp. Si eu astept in primele colete niste grozavii de masuri, asta e, la urmatoarele vom fi jmecheroaice mari deja . Ma gandesc ca poate daca primesc un voucher pe cele nevenite nimeresc mai bine masurile la ceea ce o sa comand.
Mami de bondar Andi Florian 16 aprilie 2006
Lorreddana spune:
geliza, ce-ai bun pentru noi in coletul din 30?
Pai daca au inceput sa apara colete din 30, acus o sa ne bucuram de cele din februarie...
gabi25 spune:
Salutare redoutiste maniace ....am si eu 3 colete din 4 sosite, ultimul e dat pe 9.02. Sunt tare incantata de toate lucrusoarele copiilor, de lenjeria de pat nici nu mai zic si am luat si un termometru de ala cu sonda pentru temperatura exterioara, temperatura interioara si umiditatea, ora si data....am dat 21 de euro pe el pe cand la noi trece de milion.
Care aveti sutiene 85B si va sunt mici puteti sa-mi arati ceva poze cu ele (ma intereseaza cele cu burete) si poate le iau eu.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze
felicia74 spune:
Mi-a sosit coletul din 25.01 Din pacate din 25 d elucruri numai 5 sunt ale mele dar sunt ok toate, ma rog, un tricou e stramt rau dar se va mai lasa el.
Hai ca s-a spart teava cu colete[:D
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
alinam spune:
Azi vad ca a fost o zi foarte "productiva", au venit multe colete, am primit si eu coletele din 25 si 26, amandoua odata, acum mai astept 29 si 4 feb, la asta din 4 abia astept sa vad ce adidasi mi-am luat, imi e teama ca nu imi vin, am comandat 39 desi eu port 38, dar .... celebrii balerini paietati i-am primit acum tot 39 si imi sunt mici, adika ma cam strang.
Celebra bluzita cu dungi made in romania mie nu imi place, de fapt materialul nu imi place, sau poate nu e stilul meu, cred ca o dau cadou.
Balerinii paietati v-am spus deja , imi plac, sunt finuti dar ma cam strang.
Celebra camasuta de vara cu maneci scurte e super, la fel si o bluza(nu o mai gasesc) care se aseaza foarte bine.
Despre hainutzele de copii pot sa spun ca sunt foarte incantata, daca gasesc lincurile revin si pun, mai les de http://www.laredoute.fr/vente-pull-garcon.aspx?productid=324120942&documentid=344707&categoryid=22914395&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 plovere identice, culori diferite, eu i-am luat unu bleu si unu orange, in rest setul de 3 bluzite din material de tricou cu maneci lungi, 2 perechi de pantaloni.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
elyanne spune:
Am venit de la posta.
Comanda din 25.01, plecat de la ei pe 12.02, ajuns ieri probabil.
Deci pe drum face o sapt. Mai greu pana pleaca de acolo...
Iarasi a venit in sac, nu lipseste nimic insa.
Cutia era rupta... probabil iar a pleznit din cauza transportului... sacul sigilat.
Revin cu linkuri si pareri daca mai gasesc... majoritatea au fost la cu 90% reduse... asa ca nu stiu ce mai gasesc.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica