Shoppaholicele Redouto-masochiste (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

mai am vreo 3 sutiene pe drum... toate 85B
Si sunt atat de dragalase....
Vad eu ce fac cu ele daca nu imi vin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Lorredana, daca la Jolidon porti 80B, masura frantuzeasca ar fi 95B.

In alta ordine de idei, azi am primit si eu 3 sau 4 colete, din pacate abia pe la 9 seara vad despre ce-i vorba ca le-a ridicat mama si n-a vrut deloc sa coopereze. Nu am sperante prea mari sa fie comanda din 11 printre ele, dar cine stie? Deci acum mai astept doar 11 sau 12 comenzi, dar nu va speriati ca sunt micute, cate 2-3 produse in fiecare.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Care este cea mai recenta data a unui colet?Sa stiu si eu cand sa incep sa le stresez pe doamnele de la posta pt coletul din 1 , apoi ptt cel din 6.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am aviz, am aviz, am aviz

Nu pozi sa cred... ieri pe la pranz a fost soata la posta si nu era nimic... azi aveam aviz in cutie... s-au miscat repede... deobicei vine la 3-4 zile avizul, daca vine... cred ca le-am tacanit la cap pe tanti alea de la posta... si s-or fi rugat de postas sa-i fie mila de mine si sa-l aduca repede

Revin mai pe seara cu detali... ca astept sa-mi vina socara sa stea cu copiii... sa pot sa merg pana la posta... of... greu cu asteptarea asta... satu prost la cap. rabdare...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Flavia, mie mi-au tras banii la 2 zile dupa ce am dat comanda. Adica pentru cel de pe 28 au luat banii pe 30 si pentru cel de pe 30 pe intai sau 2 feb.

Coletul a ajuns abia ieri seara la posta, deci e clar ca s-au trimis foarte tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

loredana abia astept sa vad daca "o pun " si eu de un costum de baie.si eu am comandat sutiene tot cat port in romanica,habar nu am avut de chestia cu +15....
cristinacsa nu e sigur ca nu ajunge coletul,mai asteapta putin zic eu...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Mie mi-au luat deja banii si pt cea din 13.02 in data de 18.02 si pt cea din 29.01 prin 13.02 deci sunt sperante........

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 12

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Gata, am fugit de la servici ca sa ridic coletul (intr-adevar e vorba de prima comanda, data in 27 ian seara), colet plecat din Franta in 7 februarie. Mai grav e ca cica coletul statea la posta din data de 14, cica mi-ar fi trimis aviz in 15 (nu am primit), acum aveam reaviz, asa ca am platit si taxa de inmagazinare...nu asta e problema de 1 leu, ci ca eu asteptam cu sufletul la gura si coletul zacea acolo ...
In ansamblu ma declar multumita, fiind si prima comanda, am reusit sa nu dau nici un rateu, adica totul e ok ca si marime si raport calitate/pret, folosibile toate. Dar sa incerc sa detaliez (desi majoritatea nu mai exista in stoc, caz in care nu mai pot da link):

- Mocassini pt mine: mi-s buni (adica nici stramti, nici largi), am luat fix mas. mea 36, sunt no-name dar de piele si ext si int, dar nu sunt bleumarin cum pareau in poza ci un albastru inchis spre verde inchis, ok, merg la blugi, la 12 euro merita;

- celebra camasuta in dungi care nu mai e nici ea in stoc (alba cu dungi negre, in poza mi se paruse ca dungile sunt albastra) cu manecuta f. scurta, de bumbac putin elastic, mas.36 cat port de obicei, e ok, fixa dar nu tipa pe mine; a costat 3.5 euroi, face;

- celebra camasa portocalie la 1.30 euro , am luat-o mai mult de curiozitate, cu gandul de a o baga sub un pulover in dungi multicolore pe care il am si care ma inteapa fara nimic sub, e ok, tot poplin de bumbac elastic; nu imi e larga desi am luat mas.38;

- celebra bluza "col benitier", cea made in Romania, pe care am luat-o ca mi-a placut la voi, face cei 3.25 euro platiti, dar m-am mirat ca in loc de dungi negru/maron cum parea ca e 8si cu chestia legata la gat neagra), am primit de fapt in dungi mov/gri (si cu chestia legata la gat mov), e ok si asa; mai mult, am luat-o 34/36, cea mai mica masura (parca a zis careva ca ar fi mai mare decat ar trebui) si tot e maricica dar purtabila, e si mai lunguta decat parea, interesant modelul oricum, pica bine;

- chiloti pt sotz, aici noroc cu una dintre voi care la un moment dat s-a exprimat cum ca a cumparat pt sotz dar inoata in ei , asa ca am luat 48/50, si desi d-nul are vreo 95kg , cred ca ii vor fi lejeri, in sensul de comozi, nu stramti (par ceva mai mari decat cei de acasa, la prima vedere). Bumbacul e destul de bun, am dat cam 1.5-2 euro pe pereche, culorile din nou joaca feste dar sunt ok si asa; aici am o singura remarca de facut, am luat un set de 2 si un set de 5, ei bine aia 5 erau de fapt 4, ar putea reiesi de aici diferenta de gramaj constatat la posta (45g)? caci am omis sa va zic ca, cutia era rupta la un colt, dar mi se pare cel putin hilar ca din tot ce era inauntru sa fi furat fix o pereche de chiloti barbatesti dintr-un set ...

- pt fii-mea cea mica sarafanul mov de raiat care a stat mult pe site la pret mic (3.25 euro) dar acum nu mai e, am luat mas.102 caci 114 nu mai era, dar e bun si asa ca ea e micuta (110cm are) si mai ales slabuta; calitatea e ok, nuanta e alta, un mov-roze mai degraba decat violet;

- tot pt cea mica, set de 2 ciorapei lungi mov, pareau mov inchis, unii in dungi, unii iuni cu un desen pe parti, dar sunt fix la nuanta sarafanului; mas.27/30 (ea poarta 26-27), ii sunt putin lungi, dar merg si acum si la anul, calitatea pare f. ok (vedem la spalat/purtat, am oroare de aia care se scamoseaza), ambalati frumos in eticheta cu ursulet, si cumparati la juma de pret fata de cei romanesti din magazinele noastre;

- pt cea mare am luat pt inceput rochita asta de vara culoare fuchsia, mas.138 (are 132cm ea la aproape 9 ani):

http://www.laredoute.fr/vente-robe-okaou.aspx?productid=324095463&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

e ok, material subtire de vara, ii vine pana la genunchi si lejera;

- in rest doar lenjerii de pat, alea MOMBASSA si MACHU PICHU, material ok, bumbac bun pare, model super cu elastic la cearsaf, nuante putin diferite fata de poza, adica fondul alb nu e alb, e crem.

Concluzia: multumita, fara rateuri...La urmatoarele comenzi am mai capatat experienta, am dat de alea Nike & Adidas care nu au cum sa fie tzepe, am luat multe lucruri pt copile, f ieftine, daca se pastreaza aceeasi calitate e ok. Va tin la curent si va multumesc pentru ajutor :))

PS. La primele 6 comenzi din 7 nu am folosit nici un cod de reducere (mi-a fost cam frica), la ultimul am incercat COLIS si a mers. Intrebarea ar fi: il putem folosi mereu? nu se supara astia?

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BettyBoop spune:

Flavia, Adina mersi de info la trening. O sa il comand cu siguranta.
Ultima comanda nu stiu care a fost, dar eu am primit din 26.01 si daca tin bine minte a primit cineva si dupa mine, dar nu mai stiu din ce data.

Mami de bondar Andi Florian 16 aprilie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Deci, Claujro, Alina.a , ati avut dreptate am primit coletul din 24(la 2 zile dupa cel din 27). Am fost la posta , nu am avut aviz, dar coletul era acolo (cred ca azi venise).
Miki, ai avut dreptatate a venit colet ( din cauza posetei care e maaaare).
Am mai avut pt fete
http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-stretch-encolure-danseuse.aspx?productid=324077774&documentid=532907&categoryid=38152124&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 material ok
http://www.laredoute.fr/vente-le-gilet-zippe-sans-manches-a-capuche.aspx?productid=324058712&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12 ok, exact ca cea din poza
http://www.laredoute.fr/vente-le-cardigan-stretch-zippe.aspx?productid=324062554&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12 ok, am luat pe rosu
http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-de-jardin-imprimee.aspx?productid=324054994&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12 asta e cam nasol materialul si mai scurta decit in poza (asta e pt maicamea)

Mergi la inceput