Shoppaholicele Redouto-masochiste (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Cred ca in ce ma priveste e putin spus "shoppaholica"..Am 5 comenzi pe drum, nu am primit nimic, sint la primele comenzi, dar tot nu ma pot opri.. azi am mai dat o comanda..
cred ca am devenit de-a dreptul masochista!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Am primit astazi comanda din 25 care a fost expediata pe 14 februarie . Nu era pentru mine asa ca nu mai pun linkuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

Jasmine..nu m+am exprimat corect, cred...sunt in aceeasi situatie ca tine . adica pe comanda din 29 ina nu au retras banii..si o credeam la posta... presupun ca atata vreme cat nu si-au luat bani, nici sa nu merg pe la posta sa intreb de ea. nu?si ciudat este ca pe comanda din 30 ian au luat banii si am si primit-o ...dar de cand citesc pe aici...nu mai ma mira nimic...atata vreme cat nu si-au luat banii..nici nu ii stressez cu mail...de la noi...pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by alexia3

Jasmine..nu m+am exprimat corect, cred...sunt in aceeasi situatie ca tine . adica pe comanda din 29 ina nu au retras banii..si o credeam la posta... presupun ca atata vreme cat nu si-au luat bani, nici sa nu merg pe la posta sa intreb de ea. nu?si ciudat este ca pe comanda din 30 ian au luat banii si am si primit-o ...dar de cand citesc pe aici...nu mai ma mira nimic...atata vreme cat nu si-au luat banii..nici nu ii stressez cu mail...de la noi...pa

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Ramona mamica de Alexia (18 mai 2003) si Bryan (19 martie 2007)

e clar ca e o varza acolo la LR,sunt depasiti de avalansa de comenzi.Au pus hold,nu si-au tras banii la timp,unele banci au ridicat holdurile,LR trage banii aleatoriu pe comenzi (adica nu in ordinea in care au fost date comenzile),noi ne lungim gaturile tot uitandu-ne dupa avize...culmea mi se pare ca s-au primit comenzi pt care LR nu si-a tras banii!!!
Ce putem face noi?Dupa parerea mea trebuie sa asteptam sa se mai linisteasca putin apele.Eu cred ca vor veni toate coletele,dar e bulibaseala mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

quote:
Originally posted by BettyBoop

Flavia, scuza-ma daca gresesc , ai luat cumva acest www.laredoute.fr/vente-ensemble-garcon-prix-mini.aspx?productid=324120930&documentid=201207&categoryid=41254334&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">trening? Intreb ptr ca m-ar interesa ce fel de material e, cat de subtire, cum corespund marimile. L-am comandat in coletul din 11.01, marime 102, si daca nu mai soseste vreau sa il comand din nou.
Daca l-a mai luat cineva, astept bucuroasa impresii.

Mami de bondar Andi Florian 16 aprilie 2006

Ai memorie buna, da, l-am luat, mrimea 86, dar al meu are abia 78 de cm si ii este mare. Fiind la prima comanda atunci nu am stiut cum sunt marimile si am zis ca mai bine mai mare decat mai mic.
Materialul mie imi place, e gen solex, nu foarte gros, dar nici subtire. Bluza e material de tricou, deci mai subtire. Cusatura e ok, l-am intors pe toate fetele. Eu cred ca nu e genul de material care sa faca genunchi de exemplu, da pana la purtare nu pot sa spun 100%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am uitat sa va spun: coletul din 22.01 a plecat din Franta pe 06.02.

Matei(15 decembrie 2003) si Mara (30 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Acum m-a sunat bona ca a aparut avizul pt prima comanda , din 27 ian. Revin mai tarziu cu impresii, chiar daca nu f concludente, dat fiind ca am inceput cu...cearsafuri ...dar nu numai, totusi

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

Am primit coletul.... in mare sunt multumita... Am cam sfeclit-o cu marimea la 2 kestii... da' nu-i bai...

alinam, coletele le primesc la posta din Micro 40... cred ca este OP 12 da' nu sunt sigura... Doamnele de acolo sunt super - ma cunosc toate si atunci cand vine cate un pachet pentru mine il pun deoparte si cand merg sa il ridic, poate sa fie coada pana la usa... ma paseaza altei colege si primesc pachetul imediat ... Cu toate astea, nu m-am simtit niciodata.... Data viitoare promit ca ma prezint cu o ciucalata...

Mi-am luat www.flickr.com/photos/23951777@N05/2278766497/" target="_blank">slipul acela mov cu floricica si e super tare...si un sutien, culoare vinetei (aubergine)... seamana dar nu rasare... dar merge....

Am luat si un top tricotat, culoarea pepenelui galben... surprize, surprize - Made in Romania... E foarte dragalas dar mi-am luat o marime mai mica decat port eu - nu stiu ce a fost in capul meu - si ma cam strange... la 1 euro 29 nu-mi pare rau Il fac cadou

Am luat si un sutien... eu la sutienele de la Jolidon port 80 B si de pe site am luat 85B - credeam ca imi va fi mare dar imi e mic; Faza este ca pe eticheta scrie cam asa...
F-E-B-P - 85 B si S.D.A.NL.CH -70B.... Sincer, cred ca e cam 70B....

In fine... cu putin efort vine si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by BettyBoop

Flavia, scuza-ma daca gresesc , ai luat cumva acest www.laredoute.fr/vente-ensemble-garcon-prix-mini.aspx?productid=324120930&documentid=201207&categoryid=41254334&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">trening? Intreb ptr ca m-ar interesa ce fel de material e, cat de subtire, cum corespund marimile. L-am comandat in coletul din 11.01, marime 102, si daca nu mai soseste vreau sa il comand din nou.
Daca l-a mai luat cineva, astept bucuroasa impresii.

Mami de bondar Andi Florian 16 aprilie 2006

Si eu l-am luat si imi place tare mult.Culoarea nu este exact ca cea din poza , duce un pic spre verde.Eu am luat pt Vlad 102 si pantalonii sunt un pic mai mari decat ceilalti pantaloni 102 luat de pe LR.Daca te ajuta cu ceva i-am masurat si au asa:
-pantaloni 102 :
lungime = 60
bluza , finisajele au un aspect neterminat , iar gluga este captusita cu acelasi material din care este si in tricoul
-bluza:
lungime (incepand de la umeri)=40
latime=34
maneci = 34

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Loredana la sutien trebuia sa comazi 95b, din ce am inteles eu aici regula la sutiene e cat porti in rom+15

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput