Shoppaholicele Redouto-masochiste (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

quote:
Originally posted by socrate

Fetelor tocmai a ajuns coletul pentru comanda din 28.01.
V-am spus ca am sa trec azi pe la posta, am stat jumatate de ora cum ziceam cu burta la gura, ca doar na, nu iti da nimeni intaietate sau ceva...m-as speria ca m-am teleportat in alta tara.

Coletul a ajuns aseara deci instinctul meu a functionat perfect.
Linkuri si detalii pe diseara.

Cand ti-au luat banii pe comanda din 28? Si cate produse ai avut? Ca si eu astept, da banii nu sunt luati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by chris25ss

quote:
Originally posted by Jasmine
eu as zice sa mai astepti;vad ca vin coletele,chiar daca au intarzieri mari.
Hai sa nu-i asaltam cu mesaje de genul "nu mi-a venit coletul" daca nu e neaparat necesar.

eu cred ca e dreptul fiecaruia sa ceara niste raspunsuri atunci cand sunt nelamuriri sau probleme.
mai ales ca ei depind de noi, si nu noi de ei. atata vreme cat platim pentru niste produse, pretind sa fie livrate la timp si fara incidente...

pai tu poti sa pretinzi ce vrei,a fost perioada de reduceri,au primit mii de comenzi si nu toate pot fi livrate "la timp si fara incidente".Mai citeste pe forumurile frantuzesti si ai sa vezi ca si fetele din Franta beneficiaza de acelasi tratament din partea LR.

"ei depind de noi, si nu noi de ei"?Cred ca te inseli.

Alexia intreba daca sa scrie pe site ca nu a primit comanda din 29.Din cate stiu eu inca nu s-au primit comenzi din 29,asa ca dupa parerea mea nu e necesar sa scrie sa intrebe.

Daca ai fi participat la toata epopeea LR de un an incoace,ai intelege ce am vrut sa spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

Am aviz! Am aviz!

Sper ca este comanda din 25... oricum, cea din 2 cred ca mai intarzie nitel!

Sincer, nici nu mai stiu ce am comandat...

Fac putina ordine in camera, sa aiba loc pe unde sa zboare toate pungile si revin ceva mai incolo cu link-uri, fotografii si impresii...

AMR 2 si 7 februarie....

P.S. Daca toate produsele vor fi ok si comanda va veni intreaga, mai dau un click de-o comanda... ma asteapta vreo 20 de produse in cos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Buna fetele!
Azi am fost la banca si am luat extras de cont. Au tras banii doar pentru comanda din 1.02, pe 8.02. Pentru comenzile din 4 si 12.02 am banii blocati.

Abia astept sa primesc macar pe cel pentru care sint luati banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Loreddana, te invidiez. Si eu am cosul pregatit, da nu dau comanda pana nu apare macar un colet. Doar ca am comenzi din 1, 2, 9 februarie, mai am de asteptat.

Pe de alta parte mi se pare mai prudent asa, ca e prisunt primele comenzi si vreau sa verific care e treaba cu marimile, daca le-am nimerit sau nu; e mai prudent asa...

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

mie nici acum nu mi-au tras banii pt c-da din 30 ianuarie,deci mai am de asteptat mult si bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

mie nici acum nu mi-au tras banii pt c-da din 30 ianuarie,deci mai am de asteptat mult si bine.

Mda, e cam ciudat... Nu stiu pe ce criterii retrag ei banii, daca exista o ordine a comenzilor. Am vazut pe aici ca a scris cineva cum ca i-ar fi tras banii pentru comenzi din 4 si 8.02. parca...

Rabdare si tutun, ce mai!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by cristinacsa

Sunt si eu pe cale sa declar comanda din 24 pierduta...
Azi mai fac o vizita la posta, dar afost maica-mea ieri si cica nu era. Oricum nu sunt prea amabile ...
Miki68, tu ai primit poseta bej, cum a venit scrisoare sau colet? (pe linga poseta mai am textile)

Cristina

Eu am primit ieri comenzile din 22. Tu de ce sa declari pierduta 24?!

Cat despre cine e la mana cui, voi chiar nu stiti ce a fost in vara...poate ar fi bine sa cititi din urma.

Matei(15 decembrie 2003) si Mara (30 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BettyBoop spune:

Flavia, scuza-ma daca gresesc , ai luat cumva acest www.laredoute.fr/vente-ensemble-garcon-prix-mini.aspx?productid=324120930&documentid=201207&categoryid=41254334&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">trening? Intreb ptr ca m-ar interesa ce fel de material e, cat de subtire, cum corespund marimile. L-am comandat in coletul din 11.01, marime 102, si daca nu mai soseste vreau sa il comand din nou.
Daca l-a mai luat cineva, astept bucuroasa impresii.

Mami de bondar Andi Florian 16 aprilie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Loredana vad ca esti din gl, la ce oficiu postal iei coletele? ma gandesc poate ajung si ale mele, primul e tot din 25 nesosit.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput