Shoppaholicele Redouto-masochiste (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

eu ma pot "lauda" doar cu mail de la Sabine care imi spune ca imi emite un vocher pt coletul din 9 ian si sa ii spun daca am nevoie de numarul lui sa mi-l dea. Ma invata cum sa bifez pt a-l folosi on line si a zis ca oricum il voi primi in posta si ca daca il primesc asa si deja l-am folosit sa il distrug.
I-am scris acum din nou ca sa ii cer numarul de voucher, insa da, e mai grea comunicatia scriind la Aide pt ca raspunde mai greu decat pe mail direct.
Insa sunt de aceeasi parere cu fetele, nu ar fi bine sa ii stresam din nou. Normal, vrem sa ne recuperam ce am pierdut dar dupa experienta verii trecute ar fi intelept sa fim mai cumintele si mai diplomate.
Maine sper sa primesc si eu aviz pt comanda din 29 (avand in vedere ca luni a venit cea din 27) si cam astea deocamdata. Comanda din 9 feb nu stiu daca vine sau nu, pt ca va spuneam ca e sub 10 eur.SI o sa mai dau o comanda de cei 22,7 eur pe care mi-a ramburseaza Sabine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Pt. mine:
Le marcel ACTIVE WEAR
Am luat 34/36 si e foooooarte ingust... ma incape... dar io nu;'s mare in sus...
Fata de alte bluze 34/36 asta e mai mic.
Cica e violet.. .da e un gri-violet

Le débardeur
E mai uratel in realitate decat in poza... si parca diferite paietele alea...
Dar a fost f.f. ieftin... parca pana in 2 euro... deci merge la banii astia

Le pantalon stretch ACTIVE WEAR
Am luat 168, imi intra fundu... un pic cam lungi, dar poate intra la apa...

Le pantalon ACTIVE WEAR
Am luat 162. F.f. stramti pe talie... imi intra fundu, dar nu-i pot incheia pe talie.
Am 70 cm... cam ciudata croiala, daca intra fundu si nu's buni in talie...
Am cui sa-i dau...

La kurta
Am luat fuchsia, e mult mai colorata decat in poza... e f. draguta
E masura 162 si e buna de mine.

Pt. pitica

celebrii raiati 2 perechi 3,5 euro
F. frumosi si foarte largi... ca toti pantalonii, pt. fotomodeala mea...

niste dresuri lungi evident (sunt 27/30) dar masura mai mica... sunt prea fixi...

chiloti... masura mult mai mica... cad dupa ea...

Am luat pt. sot

celebrele tricouri (3 buc.) f.f. ieftine... Sunt ok.

Le jean baggy 5 poches TIPSTER
Sunt masura mica (34)... dar sunt largi pe picior...
Nu cred ca or sa-i placa... dar am dat f. putin pe ei...
N-are decat sa-i ia la "tavaleala"

Le jean
tot asa, masura mica... astia parca ceva mai decat primii (pe picior)

Le pull ras de cou ACTIVE WEAR
F. frumos, ceva mai stearsa culoarea ca in poza, dar e mai bine asa...

Sweat capuche CHAMPION
Am luat marine... e ok... Sper sa nu-i fie mic...
parca e prea mic... 80/87 adica
Cand i-am luat tricou adidas masura 88/95 inota in el... asa ca m-am gandit ca i-ar veni o masura mai mica... se pare ca la astea nu prea...

La veste de treillis mixte ACTIVE WEAR
E fara xcapstusala... doar materialu din care e facuta...
Nu e urata, dar nici cine stie ce...
La cat a costat nu conteaza

Mai erau niste maieuri, nu le mai gasesc... ok si alea... bumbac... ce sa zic... simple, ca in poza...

La coletul asta nu pot sa zic ca sunt f. multumita sau ca nu's
Unde va la mijloc... unele nu sunt chiar ca in poze, daaaar daca iau in considerare si pretul parca nu mai conteaza...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by alinam
Balerinii paietati v-am spus deja , imi plac, sunt finuti dar ma cam strang.

Balerinii astia te strang ca sunt prea scurti sau ca sunt prea ingusti? Am si eu o pereche in cos, si nu stiu daca sa iau 38 sau sa schimb pe 39. Eu in mod normal port 38.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Acum vad ca au o atentionare: Concernant mon article spécial

LA BALLERINE CHAUSSE PETIT NOUS VOUS CONSEILLONS DE COMMANDER UNE POINTURE SUPERIEURE A VOTRE POINTURE HABITUELLE

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

anne..eu nu am vazut atentionarea..asta e ...daca porti 38...clar nu iti vor fi buni..eu asa port..si imi sunt mici..nu-mi incap degetele..ca la surorile cenusaresei..stau cu degetele indoite...i-am dat la cineva sa vad daca ii marit..daca nu ..ii pun pe forum...poate ii vrea cineva...ma uit la comanda din 29ian pe care nu si-au luat bani..mi-ar parea rau sa o pierd...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alyna24 cum e asta? ca am vazut ca ai luat si am comandat si eu. http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-bebe-t-shirt-et-bermuda-prix-mini.aspx?productid=324130449&documentid=207608&categoryid=22914903&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Vad ca au ajuns colete din 30 ian. Si eu am atunci...

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Am revenit cu cateva comentarii, acum ca le-am studiat mai bine produsele sosite azi. Cea mai buna afacere mi se par cearsafurile, dar si lucrurile de copii, cu care nu cred ca vor fi probleme in continuare, din punct de vedere calitativ. La cearsaful de pilota am observat ca are o chestie foarte interesanta (de fapt am si pus lenjeria Mombassa pe pat si vine super): la picioare are o continuare (inafara dreptunghiului in sine in care intra pilota), care se baga sub saltea.
Astept 2 comenzi din 29 mai barosane, ca parca am avut cam putin acum (6kg ).

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Faza tare: in comanda de azi am vazut ca nu au facturat o bratara de 4,99 euro. Ce ziceti, sa le spun?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

Laura, job-ul tau e sa calatoresti??
M-ai dat gata cu pozele tale? Toate loc'soarele astea le-ati vizitat intr-un singur an-2007??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca8 spune:

Fetelor o intrebare am si eu.
Stiti cumva ce trebuie sa fac pentru a face chargeback unei tranzactii facute la BRD ?
Am cumparat ceva de pe ebay. si nu a ajuns , persoana respectiva nu mai raspunde la emailuri, am raportat la ebay insa nu se intampla nimic .
Au trecut de atunci 30 de zile, oare mai pot face ?

Mergi la inceput