silicoane!!!! 2

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stephlex spune:

quote:
Originally posted by virgiL

ei bine,iata-ma!vie si nevatamata
n-as descrie ca pe o experienta la un spa operatia de la bacau,insa va pot spune ca totul decurge extrem de elegant si de suportabil(mai rau m-a durut epilatul inghinal de acasa
doctor superamabil si datator de incredere,echipa superprofesionista,mediu cald si primitor....=pacient superincantat!
sunt foarte multumita de rezultat,de cum am fost tratata si ingrijita.ma lupt doar cu o senzatie de febra musculara puternica ,cu senzatia de constrictie si jena in respiratie caci bustiera e bine stransa de corp.in rest traiasca pastilele pentru orice discomfort!curaj celor care isi doresc sa arate si sa se simta mai bine,ca nu-i nimic sa nu poata fi depasit de o femeia puternica asa cum suntem noi toate de pe DC
virginia

Scuze, sunt noua pe aici si am vazut raspunsul tau. Mie imi alesese calculatorul 175 gr 510 DG, ceea ce mi s-a parut foarte putin, eu avand in tinerete sanii mari si plini, dar dupa nastere,... Pielea era elastica, erau putin goliti sau aveau tesut? Cred ca am ales inaltimea protezei prost, ca nu poti decide asta in 2 minute..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

quote:
Originally posted by oanabbb

VICTORIE!!!!!!!!!!!!!

nu va pot spune cum,........da usor sa nu va inchipuiti ca a fost,am reusit sa fac programare la bacau pe 19 aprilie!!!!!!!!!!!

Oanabbb - ce ai mai facut?..ce/cand/cum ai hotarat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Oanaaaaa, raspunde-ne si noua te rugam, ce-ai facut? Eu una m-am gandit mereu la tine, in toamna asta sigur ma duc si eu, m-am tot gandit si razgandit, dar sunt 99% pentru, dar astept sa vad ce-ai facut si tu.

Mergi la inceput

oana..te-ai operat?..mai da-ne un semn..ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabelaiza spune:

ar mai fi o chestie, nu stiu daca s-a discutat pe tema asta. Fiecare alegere are si consecinte. de multe ori, barbatii simt nenatural atingerea unui san cu implant mama. de ce? Pentru ca e mai tare. uitati-va ce spun si astia despre alternativa marire sani
www.discretfarma.ro/articole/andreea_raicu_marirea_sanilor.php" target="_blank">http://www.discretfarma.ro/articole/andreea_raicu_marirea_sanilor.php

sau www.operatii-estetice.com.ro/op_estetice.php?lg=ro&id_domeniu=12&id_subdomeniu=12" target="_blank">http://www.operatii-estetice.com.ro/op_estetice.php?lg=ro&id_domeniu=12&id_subdomeniu=12

stiu ca ati mai discutat despre asta dar eu nu as recomanda asa ceva. O prietena de-a mea si-a pus silicoane si acum le scoate :(

Mergi la inceput

izabelaiza, bine ai venit!

Pana te mai documentezi pe marginea aspectelor prezentate de tine...ar fi minunat daca ne-ai spune motivul (real) pentru care prietena ta a hotarat sa-si faca un ex-plant...sau poate ii arati si ei topicul acesta si ne ajuta si pe noi sa intelegem ce anume o determina sa le scoata..va gasi aici tot suportul de care are nevoie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna scumpelor!

va citesc de o vreme buna.eu mi-am pus implante miercuri in cluj.marea mea problema si intrebare este daca e normal dupa 5 zile senzatia de tensiune in sani.adica mi-s sanii foarte tari,si ma simt ca si dupa nastere cand aveam febra laptelui.si parca de 2 zile e mai tare decat pana acum.e normal?ati patit si voi la fel?am avut sanii foarte mici,si cu implant au iesit 70B ca nu se putea mai mult,muschiul nu lasa mai mult.va rog tare mult,dati cu parerea,daca e normal sa fie asa tari.

Meli

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by antoni

buna scumpelor!

va citesc de o vreme buna.eu mi-am pus implante miercuri in cluj.marea mea problema si intrebare este daca e normal dupa 5 zile senzatia de tensiune in sani.adica mi-s sanii foarte tari,si ma simt ca si dupa nastere cand aveam febra laptelui.si parca de 2 zile e mai tare decat pana acum.e normal?ati patit si voi la fel?am avut sanii foarte mici,si cu implant au iesit 70B ca nu se putea mai mult,muschiul nu lasa mai mult.va rog tare mult,dati cu parerea,daca e normal sa fie asa tari.

Meli

Hei..sa-ti fie de bine! Sa le porti sanatoasa si sa ai o recuperare usoara.E normala tensiunea!....si va mai exista tensiune pana in momentul in care incepi masajul si se vor lasa implanturile, iar sanii se vor inmuia..Nu-ti face griji..important este ca ai trecut de durerea postop.
Iubita..google-este..putin pe "silicoane"..si vei gasi un topic f. incins pe tema asta....ne gasesti si acolo..si sigur vei primi informatii si sfaturi si de acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor,sunt INDRAGOSTITA de sanii mei!daca vreti, sincer , merita!!!!!!!sunt putin mai bine.

mama-lui Alex-unde? ca eu nu prea am gasit pe google?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Antoni, stai linistita ca e normal sa mai simti tensiune. Eu abia cam dupa o luna nu am mai simtit deloc...bine, dupa vreo 2 saptamani a inceput sa descreasca in intensitate, mai ales dupa ce m-am uns cu crema Unt de Shea 100% de la L'occitane (untul de shea face pielea mai elastica, se foloseste si la gravide pe burta), am aflat si eu tot de la cineva de aici de pe forum.

Mergi la inceput