silicoane!!!! 2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Laura-mersi mult, astept,hihi.Am inteles ca e normal, va trece. Ce ma mai supara e o senzatie de junghi sub omoplatul stang dar numai noaptea. Oare sa fie de la pozitia deloc comoda de a dormi ? eu care nu puteam sta nici macar 5 minute pe spate? azi ma duc la control, sper sa fie ok. va pupic pe toate!

Mama-lui Alex-ti-am trimis PM.

Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Antoni unde te-ai operat la Cluj?

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

quote:
Originally posted by antoni

Mama-lui Alex-ti-am trimis PM.

Meli

Unde?? Ca nu am nicaieri..nimic nou...(hmmm..cele la care ti-am raspuns deja??!!hmmm)

AI grija de tine..si sa fie totul bine la control...Unde mergi la control? In Buc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta2008 spune:

Buna:)Sunt noua pe aici si vroiam sa va impartasesc si parerea mea.De cateva luni ma numar si eu printre doamnele cu "pasaport pt silicoane" si ma simt f bine. Din fericire am trecut cu brio peste perioada postoperatorie. Emotii,intrebari,contradictii dar pana la urma m-am hotarat,VREAU SILICOANE, la recomandarea unei prietene am intrat pe site-ul clinicii unde si-a pus si ea silicoane,am sunat,am stabilit o programare(unde nu a fost nevoie sa astept cu saptamanile pt a ma putea programa) si m-am dus la consultatie. Zis si facut.Acum ma simt mandra de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by Nikoleta2008

Buna:)Sunt noua pe aici si vroiam sa va impartasesc si parerea mea.De cateva luni ma numar si eu printre doamnele cu "pasaport pt silicoane" si ma simt f bine. Din fericire am trecut cu brio peste perioada postoperatorie. Emotii,intrebari,contradictii dar pana la urma m-am hotarat,VREAU SILICOANE, la recomandarea unei prietene am intrat pe site-ul clinicii unde si-a pus si ea silicoane,am sunat,am stabilit o programare(unde nu a fost nevoie sa astept cu saptamanile pt a ma putea programa) si m-am dus la consultatie. Zis si facut.Acum ma simt mandra de mine!

Nikoleta, bine ai venit printre noi! Si eu sunt tare multumita de alegerea facuta...acum nu ma mai opresc din cumparat costume de baie :))
La ce dr te-ai operat? ce varsta, istoric, "gramaj" ai?

Antoni, ti-au trecut tensiunea si junghiul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

ce preturi mai sunt acum la silicoane cu gel coeziv...? ca eu din astea vreau..

dar mai astept pana la toamna dupa concediu si pana atunci va mai intreb pe voi cum merge recuperarea

http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina1905 spune:

Buna fetelor, Eu sunt noua. De ceva timp ma bate gandul sa-mi fac operatie de augmentare. Nu-mi este frica de operatie si nici de rezultat caci am prietene care si-au facut si totul a fost ok. Am o sg temere si nu stiu ce sa fac, poate ma puteti ajuta voi. Peste un an sau doi vreau sa fac un bebe si nu stiu daca sa-mi pun silicoane acum sau dupa....Stiu ca nu afecteaza si se poate alapta fara probleme, insa mi-e frica sa nu se lase sanul si atunci ce fac? Voi avea sani lasati cu silicoane? Poate sa-mi dea cineva un sfat? Si-a pus cineva silicoane inainte si dupa a nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

karina, si eu imi pun acealeasi intrebari ca tine pentru ca imi doresc un bebe 2, dar si niste sani frumosi... am scris la clinica de la bacau si mi-au raspuns ca ma asteapta "la 1 an dupa ce voi termina alaptatul"

Chiar asa de mult timp e nevoie sa treaca? Sunt curioasa sa aud si alte pareri, voi ce ziceti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gynutza spune:

buna fetelor! toata noaptea am stat si am citit mesajele voastre..si eu astept cu nerabdare momentul cand ma voi privi in oglinda si voi fi multumita de sanii mei. am 20 ani si am niste sani draguti, tari, dar micuti. in septembrie vreau neaparat sa ma operez, dar nu ma pot decide la ce doctor!!! am vorbit cu multe prietene care si-au pus si parerile sunt impartite...pe site am vazut k mai toate tindeti spre stan, dar e cam mult 4500e plus drumul de la buc la bacau...si de bratu am auzit numai cuvinte de lauda, dar la fel..cam departe. la cat timp dupa operatie trebuie sa revin la control? chiar sunt diferente intre bratu si stan? o prietena de-a mea si-a pus la buc anul trecut, are niste sani foarte frumosi si a costat-o 2000e, dar a durut-o ingrozitor. ce sa fac?? va pup si astept raspunsurile vostre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Unde si-a pus prietena ta anul trecut? Imagineaza-ti ca suntem structuri diferite, fiecare percepe durerea intr-o mai mica sau mai mare masura. Important este ca doctorul care iti face operatia sa iti inspire incredere, sa te poti lasa pe mana lui si sa stii ca va face treaba buna. Restul, cu dureri, fiecare sufera in felul ei. Eu sunt un bun exemplu in cazul asta, avand in vedere ca am facut operatia cu sora mea in aceeasi zi la acelasi doctor. Ne-am recuperat, evident, diferit.
Si noi tot cu 2000 euro ne-am operat anul trecut, dar asta era pretul de atunci, nu inseamna ca doctorul respectiv e mai prost decat Stan care cerea cu inca vreo jumatate din suma in plus pentru "pensa" aia a lui care este un instrument folosit de toti chirurgii. In fine...
Iti recomand sa iti cauti doctorul in Bucuresti, pentru ca vei avea consultatii post-operatorii si este destul de dificil. Pe mine simteam cum ma taie dupa o luna cand ma duceam la consultatie 10 km. Nici nu vreau sa ma gandesc cum mi-ar fi fost pe distante mari.
Karina, eu m-am operat la 23 ani, nu am copil. Nimeni nu iti poate spune cum vor reactiona sanii tai, in general, nu neaparat cu implant. Mie mi-a spus doctorul cand l-am intrebat daca se vor lasa cand voi avea bebe ca si daca as avea sanii ca ai dansului si tot ar putea sa se lase sau nu. Deci...risca-te! Vedem noi atunci cum ne descurcam cu bebe si implant :)

Mergi la inceput