silicoane!!!! 2
1
sunteti bestiale!
eu nu am noutati.va citesc si astept sa treaca inca fo 2 luni.
Ioana poate te pricepi tu sa deschizi capitol nou....ca eu nu prea stiu.
Raspunsuri
irina_s spune:
Buna!
As vrea si eu sa stiu de la fetele care si-au facut implanturi pe ce cale au facut? axilara , submamara? si cum arata cicatricea?
Multumesc
mama_lui_alex spune:
Irina,
La noi (eu)nu am auzit pana acum decat de incizie facuta in santul subglandular si periareolar.
Legat de cicatrice - depinde de foarte multi factori (dar in primul rand de "materialul clientului")..incearca sa vezi poze before/after pentru edificare (desi asta nu e vreo garantie ca toate sunt/vor fi la fel)
Vestea buna este oricum aceea ca dupa minim 6 luni de la interventie poti incepe procedura de "retusare" a cicatricei, daca doresti acest lucru (si aici sunt mai multe optiuni)
virgiL spune:
va urmaresc cu pasiune de cand s-a deschis acest subiect,dar nimeni nu a descris cu detalii ziua interventiei.in afara ca unele fete au zis ca operatia la bacau e similara unei experiente spa si m-am bucurat de n-am mai putut.....la mine lucrurile stau in felul urmator:am facut consultatia in decembrie,dupa vreo 2 ani de ezitari,documentari s.a.m.d.,sunt programata la operatie pe 7 februarie(adica poimaine) la dr.stan si am niste emotii cat casa.asa ca daca vreuna din fetele care au trecut de curand prin aceasta experienta de curand as dori sa aflu mai multe detalii:cum decurge internarea,discutia cu anestezistul,cat de repede se intra in operatie,cum e revenirea din anestezie,daca se fac anumite exercitii usoare imediat dupa operatie,cum a fost noapte de spitalizare.....va multumesc! virginia
oanabbb spune:
virginia tinem pumnii!!
fetelor m.am uitat aseara la o operatie pe euforia,la dr 90210.
interventia era prin buric si dr a zis ca e in spatele muschiului.a si aratat la camera cum il baga acolo in spate.bineinteles ca era cu ser..
martie spune:
Oanabbb si mai traiesti??
Chiar ma gandeam de unde atata frica pe noi, ma tot gandeam ca la nastere nu mai aveam atata frica. Cred ca operatia asta are si o conotatie negativa, fata de nastere ... Te gandesti "ce fac eu?" Daca patesc ceva, atunci ce se va intampla cu copii etc... si patesc ceva in urma unei interventii atat de egoiste, de superficiale...
Ma tot gandesc, ce am atata frica, de unde?
oanabbb spune:
eu nu am probleme de astea cu uitatul la operatii.chiar vreau sa stiu ce se intrampla.
insa faza cu ,,ce fac...dak patesc ceva. eu,...copii...,,asta e f adevarata.
totusi astept cu nerabdare operatia.
ma gandesc sa ma programez totusi la consultatie mai repede,ca dak dureaza 2 luni pan la operatie...din ce .a reiesit din spusele virginiei.......
Laura T spune:
Virgi, stai linistita ca nu are de ce sa-ti fie frica...totul decurge ca la carte...Dupa internare vine o asistenta si-ti pune cateva intrebari (data nasterii, nr de nasteri/avorturi, alte operatii, daca suferi de ceva, alergii etc), iti pune o branula si iti da niste pastilute calmante, vine anestezista (o tipa f de treaba) care-ti explica una-alta, iti raspunde la intrebari, vine dr si te ia la poze si desenat si masurat (iar), iti mai explica si dansul procedura sau ce mai vrei sa stii, intri in operatie (care dureaza ca o ora jumate), apoi te trezesti, te duce la salon (pe picioarele tale dar ajutata), saloanele au 2 paturi si baie (ca la hotel), sunt operate 2 persoane pe zi (depinde daca esti prima sau a doua, operatiile au loc de obicei dupa pranz), ca exercitii te pune sa duci mainile sus de mai multe ori si periodic (va fi greutz la inceput), dupa operatie vei avea perfuzie pana a doua zi (calmante)...Cam atat, nu stiu ce ar trebui sa-ti mai zic, intreaba-ma si-ti voi raspunde. Durere nu vei simti, doar ca o febra musculara si o senzatie de piele intinsa.
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
virgiL spune:
oana la mine nu a fost o data impusa pentru 7 febr,acum am putut sa-mi aranjez eu liber....agenda dr era libera incepand cu jumatatea lui ianuarie....si cred ca ar fi fost posibila efectuarea operatiei si mai repede din punctul lor de vedere daca nu era perioada sarbatorilor...
laura,multumesc pentru detalii ,asta asteptam sa aflu....cam cum decurge ziua Z.emotiile pe care le am sunt cele firesti,ca inainte de orice interventie chirurgicala....e vorba de nerabdare mai mult,si mai putin de frica....multumesc inca o data!
virginia
Laura T spune:
Virginia, bafta multa! Te asteptam cu impresii. Ce model ti-ai ales si ce masura (cate grame)?
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi