silicoane!!!! 2

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

urmeaza sa-mi pun proteze matrix cu gel dual,model MX 510.greutatea a fost ceea ce a rezultat in urma masuratorilor si anume 220 g o proteza si 245g la cealalta,datorita faptului ca exista si o usoara asimetrie intre sani.nu am vrut nimic mai mult decat a reiesit din program(eu acum am cupa A chinuit spre B,si sunt foarte costeliva),pentru ca nu vreau nici sa-mi suprasolicit pielea ,nici musculatura,vreau doar un aspect armonios al sanilor...sa recuperez ceea ce am pierdut in urma sarcinii si alaptarii.prin urmare nu stiu cat o sa port la sutien dupa operatie,dar cu siguranta am invatat de la voi cum sa mi-l aleg pe cel potrivit
a.m.r.14 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

virginia am niste emotii......
sper sa intri si sa ne povestesti cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Nu vreau decit sa iti doresc bafta virgiL si sa stie ca vei fi ce mai fericita femeie dupa operatie sincer iti spun.V-am tot citit din umbra din cind in cind si nu vreau decit sa va spun decit ca va felicit pt ceea ce ati ales fiercare dintre voi
Oana succes mult si ai sa vezi ca dupa .... schimbare va fi bine si te vei simti super bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamy2 spune:

eu mi-am facut operatia la 23 de ani, cu 4 luni inainte sa ma casatoresc. aveam sani foarte mici si mi-am dorit foarte mult s-o fac! nu regret deloc ca mi-am pus silicoane! sunt foarte multumita de cum imi arata acum sanii. am implanturi cu proteze McGHAN cu gel, 320 g, sub muschi. protezele au forma de lacrima, nu sunt rotunde, ceea ce face ca sanii sa para mult mai naturali. cicatricile sunt sub sani dar sunt foarte finute si chiar nu ma deranjeaza. se vad doar daca te uiti foarte atent.
m-a durut destul de tare dupa operatie dar nu taieturile, putin sanii si cel mai rau ma dureau muschii (abdomen, maini ,spate). asta se intampla cand implanturile sunt introduse sub muschi. prima saptamana e mai rau...
am stat la clinica 2 nopti timp in care am avut tuburi de dren in sani. dar nu le simti. nu m-a durut deloc nici cand mi le-au scos. mie mi s-a parut mai nasol faptul ca mi-a fost foarte rau de la anestezie si am vomitat toata noaptea. dar asta depinde de fiecare. vreu sa va zic ca din 7 femei operate in aceeasi zi, toate cu anestezie generala, doar eu am vomitat.
am intrat in operatie la ora 19_30 iar la 5 dimineata m-am ridicat din pat si am mers la toaleta. deci nu e chiar asa rau! mai ales pt. cele care ati trecut print-o nastere... cred ca nici nu se compara!
personalul de la clinica e super ok! doar daca tuseam era deja o asistenta langa mine.
mi-au scos firele dupa 2 saptamani, timp in care am mers la pansat din 2 in 2 zile. am mai fost la control dupa 3 luni si trebuie sa mergi in fiecare an.
eu sunt foarte multumita! nu am facut-o pt. nimeni, nici pt. ca nu aveam cu cine sa fac copii fara silicoane, am facut-o doar pt. mine si nu regret deloc!

Mergi la inceput

ei bine,iata-ma!vie si nevatamata
n-as descrie ca pe o experienta la un spa operatia de la bacau,insa va pot spune ca totul decurge extrem de elegant si de suportabil(mai rau m-a durut epilatul inghinal de acasa
doctor superamabil si datator de incredere,echipa superprofesionista,mediu cald si primitor....=pacient superincantat!
sunt foarte multumita de rezultat,de cum am fost tratata si ingrijita.ma lupt doar cu o senzatie de febra musculara puternica ,cu senzatia de constrictie si jena in respiratie caci bustiera e bine stransa de corp.in rest traiasca pastilele pentru orice discomfort!curaj celor care isi doresc sa arate si sa se simta mai bine,ca nu-i nimic sa nu poata fi depasit de o femeia puternica asa cum suntem noi toate de pe DC
virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Bravo Virgi, felicitari! ma bucur ca si tu esti multumita de rezultat, nici nu ma gandeam ca vei aparea asa repede pe forum (esti aproape de Bacau de ai ajuns asa repede acasa?).
Senzatia de "stramtoare" e data foarte mult si de "scotch"-ul acela, care e pus intentionat mai strans, plus ca sanii e normal sa fie umflati inca vreo 2 saptamani...dar te vei simti mai "usurata" in momentul in care iti vei scoate "camasa de forta" (pansamentul adeziv). Pentru a ti se intinde mai repede pielea, iti recomand untul de shea (Shea Butter de la l'Occitane sau alta firma), mie mi-a facut minuni in numai 3 zile de la folosire.
Am inteles ca tie prin operatie ti-a rezolvat si asimetria, cum ti se pare ca arata acum, s-au echilibrat? (si eu aveam o asimetrie usoara cu care am ramas de la alaptat, dar nefiind aproximata de dr decat la vreo 15g diferenta, nu mi-a putut pune masuri diferite).
Te mai asteptam cu impresii, refacere grabnica iti doresc! si sa te bucuri de rezultat la fel ca noi toate ...

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Oaaauu! ce repede, tac-pac, ah ce bine de tine... multumim de impesii, se pare ca nu e chiar asa de rau..

Sa ne tii la curent

Mergi la inceput

intr-adevar stau aproape de bacau(roman ,la doar vreo 40 km),totul s-a intamplat foarte repede si ma bucur sa ma vad din nou alaturi de cei dragi.abia astept sa-mi scot cingatorile ,dar cum spuneam totul este suportabil...mai greu e cu dormitul pe spate ,mai ales ca eu dormeam de regula pe burta...dar asta e ,o sa treaca.cat despre untul de shea nu stiu unde sa-l caut ...poate doar sa ajung pe la vreun mall in iasi...ca la roman nu s-a vazut l'occitane.chirurgul mi-a recomandat cimeosil,iar imediat dupa ce scoatem bandajele,baneocin pudra.
a...si uitasem sa va spun,de anul asta au crescut preturile la dr.stan(cred ca e 4400euroi)eu am prins cu 3800,pt ca am facut consultul si programarea in dec anul trecut..
virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

4400? ce misto, deci pt. mine a scazut pretul, ca eu stiam sigur de 5000 de euro

Mergi la inceput

martie iti spun sigur ca e 4400 pentru ca a platit in fata mea o tipa care fusese la consultatie acum 10 zile si azi a fost operata...si zicea ca eu sunt ultima cu pretul vechi,deoarece eu facusem consultatia din decembrie
virginia

Mergi la inceput