silicoane!!!! 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

MARTIE eu am programare la consultatie...nu la operatie!pe 19 adik...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Pai da, dar asta ar insemna operatie cat de curand dupa consultatie, nu? Iar eu pe 7 mai plec pt. toata luna mai in Cipru, deci nu pot sa merg in strainatate proaspat operata, daca se intampla ceva, ce ma fac? Apoi vine vara si vreau si eu la soare, ce daca nu (mai) am cu ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunette1979 spune:

Fetelor, mi-am facut programare pe 15 aprilie la Dr.Radu Voicu. E un om deosebit si nici nu ma gandesc la un altul.Dupa operatie o sa dau detalii pentru cele care isi doresc operatia asta. La mine e vorba de ridicare si implant in acelasi timp, deci putin mai complicat. Sper sa fie totul bine si sa ma intorc aici sa va povestesc.
Daca va doriti mult operatia asta eu zic sa o faceti. Poate viata mea era altfel daca aveam curaj mai demult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

salut din nou aspirantelor la tzatze siliconate!
eu dupa cum stiti m-am operat in febr si s-a facut de controlul de la 6 sapt.am sunat sapt trecuta si m-am programat pt.azi dimineata la ora 11 la dl dr.care am inteles ca pana de curand a fost plecat din tara.punctuala cum sunt, la ora 10.30 trecute fix m-am infiintat la usa lu dom doctor si am asteptat.....fix 2 ceasuri si fro 15 min dupa care mi-am luat boccelutza si am ras-o(caci si eu lucrez cu oameni si nu i-as fi lasat sa astepte ptr.nik in lume,fara macar sa-i anunt ca intarzai).pe cat de mult il” iubesc ”pe dom dr.ptr frumosii sani pe care mi i-a construit,tot pe atat de tare m-a enervat azi cu lipsa de respect care a afisat-o fata de mine si alti 5 pacienti care mai asteptau pe hol tot de atat timp ca si mine,iar domnia sa nu a catadicsit macar sa dea un tel sa se scuze sau sa anunte naibii ce se intampla ca doar n-am sa stau toata ziua pe presu lui.
de la tocinei moldovinesti si mamaligutza sa va luati gandu ,ca nu primiti voi delicatese din alea la clinica
si la consultatia preimplant am asteptat binisor,dar omu era in clinica si lucra...era de inteles...era plin de oameni veniti de prin toate colturile tarii....dar azi nu m-am ales decat cu un” tre sa ajunga dl dr!”
drept ptr care am plecat si i-am zis la asistenta cea mai artagoasa de pe acolo ca eu plec,ca trebuia sa fie controlul ptr stabilirea cupei la sutien ptr viitor,si ca daca o sa-mi atarne ceva pana la brau pana la urmatorul consult(adik cel de la 3 luni) nu e vina mea
oricum nu m-as duce in alta parte!dar am sa-i zic fro doua lu dom dr la urm.intalnire.si tin sa multumesc in mod deosebit fetelor care au postat informatii despre cum sa alegi sutienul potrivit...ca astfel m-am descurcat si singurica.
va pup si bafta!
virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

VIRGINIA imi pare rau ca ai avut atat de mult de asteptat...mdaaaaaa...asta e...nici mie nu.mi plaC chestiile astea,dar...asta e.

te rog sa.mi spui cum te.ai simtit dupa operatie...adica cat timp ai avut dureri si mai ales cand ai inceput sa ridici.
ti.a specificat cat timp sa nu stai la plaja??si in ce sens nu ai voie la plaja?doar cu sanii sau deloc???

sper sa ai timp sa.mi raspunzi...cel mai mult ma intereseaza treaba cu ridicatu...dat fiind bb.ul meu.

te pup....

ps.......sanii sunt ffffffff frumosi.....sau doar f frumosi....
daca poti te rog sa.mi dai un pm cu adresa ta de mess...nu te tin mult ...am doar fo 5...hai maxim 7intrebari!!!!!!

Mergi la inceput

Buna fetele!
Oana, cred ca iti pot raspunde eu la cateva din intrebarile tale. M-am operat mai devreme, asa ca am deja 5 zile de la interventie. Eu am fost singura acasa dupa operatie asa ca m-am descurcat singura. Ai dureri, dar nu sunt atat de groaznice. Eu m-am asezat si ridicat singura din pat, dar e greu cand te ridici prima oara la verticala, ca ai senzatia ca iti cad sanii. lol Eu si acum ii mai tin cu mana. Durerea e de febra musculara, dar in nici un caz nu ai voie sa ridici nimic mai mult de un pahar cu apa, asa ca bebeul trebuie sa astepte vreo luna cel putin. Eu am incercat sa fac tot felul de lucruri, dar mult mai incet ca de obicei, fara smucituri bruste si am renuntat la aparitia durerii. Nu e bine sa soliciti prea mult muschii pectorali fiindca intarzie vindecarea. La soare e de preferat sa renuntam cam un an si asta nu numai pentru prevenirea pigmentarii cicatricilor, dar se stie ca soarele si caldura in general provoaca vasodilatatie care nu e ok. Asa ca eu nu ma mai b ronzez vara asta. In rest ma recuperez pe zi ce trece. Si la mine a fost o operatie destul de grea: augmentare cu ridicare, adica am vreo trei cicatrici pe fiecare san. Acum au inceput deja sa ma manance ceea ce e semn bun.
M-am operat la Dr. Radu Voicu la CFR2. Nu am avut drene, a fost super. Lasand la o parte prima impresie de spital, personalul a fost superior asteptarilor mele si sincer daca ar mai trebui sa fac asta o data, tot acolo m-as duce. Daca mai ai intrebari iti pot da adresa de mail: brunettefirst YM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Virgi, sa stii ca eu nu am fost la control decat la 10 zile si la 6 luni (de fapt saptamana trecuta, aveam 5 luni jumate), nu am reusit sa ma "potrivesc" cu orarul dr Stan de venit in Bucuresti, dar nu a fost nici un bai. Imi spusese de la controlul de 10 zile cam care ar fi masura la sutien si apoi mi-am dat singurica seama, proband, cumparand si vazand care imi vine mai bine.

Oana, daca doresti sa-ti raspund la ceva inbtrebari, sunt disponibila si eu, da-mi PM.

Brunetico, sa le "porti" sanatoasa, sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Multumesc Laura. Acum asta imi doresc si eu, sa nu existe complicatii, dar daca gandesc pozitiv cred ca va fi totul bine. Eu tot merg la control si la pansat destul de des. Prima oara mi-a schimbat pansamentul a doua zi, iar dupa la vreo 4 zile si acum merg iar dupa vreo 4 zile. Firele sunt resorbabile la mine, dar probabil si unde am atatea taieturi.Sper sa fie bine. Se pare ca ma cicatrizez destul de bine, chiar daca am fost fumatoare. Acu m-am cam lasat ca nu mai suport fumul. Va pup si sa ne auzim sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo.2007_c spune:

buna sunt noua pe aici si asi dori si eu cateva informati va rog tare multasi dori sa fac implant dar nu stiu unde e mai bine si nu stiu cum e treaba cu analizele va rog sa ma ajutati :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stephlex spune:

Draga virgiL,

Ai facut operatia? Sunt curioasa, deoarece am fost si eu la un consult, dar nu cred ca am luat decizia buna, si mai merg la unul, urmand ca ulterior sa programez operatia. Ne povestesti cum a fost? Multumesc.

quote:
Originally posted by virgiL

urmeaza sa-mi pun proteze matrix cu gel dual,model MX 510.greutatea a fost ceea ce a rezultat in urma masuratorilor si anume 220 g o proteza si 245g la cealalta,datorita faptului ca exista si o usoara asimetrie intre sani.nu am vrut nimic mai mult decat a reiesit din program(eu acum am cupa A chinuit spre B,si sunt foarte costeliva),pentru ca nu vreau nici sa-mi suprasolicit pielea ,nici musculatura,vreau doar un aspect armonios al sanilor...sa recuperez ceea ce am pierdut in urma sarcinii si alaptarii.prin urmare nu stiu cat o sa port la sutien dupa operatie,dar cu siguranta am invatat de la voi cum sa mi-l aleg pe cel potrivit
a.m.r.14 ore

Mergi la inceput