silicoane!!!! 2
Raspunsuri - Pagina 14
Carrye spune:
Lolita, m-am operat la minunatul doctor Radu Voicu. Un om exceptional si un doctor minunat. Nici eu nu am copil inca, m-am operat la nici 24 ani. :) Si eu am refuzat cu inversunare o iarna intreaga ideea de a face operatia dar cand mi-am dat seama ca iar vine vara si iar o sa plec plina de nervi de acasa in fiecare zi am hotarat ca merita sa fac operatia, nu se moare din asta. Cand l-am cunoscut si pe doctor deja eram impacata cu decizia mea 100%. Miercuri am fost la consultatie si avand analizele facute, vineri am facut operatia. Nici nu mai stiu cum a trecut timpul, acum am aproape un an.
Pisix, cel mai bine mergi la o consultatie, vezi ca de exemplu Dr. Radu Voicu nu ia bani la consultatie si o sa primesti raspunsuri la toate intrebarile tale. Daca tu simti nevoia sa faci asta, de ce nu?
oanabbb spune:
CARRIE vreau sa vb pe mess.
am o intreaga poveste de spus da plange copilu.
va povestesc fetele la toate dupa ce il culc.
oanabbb spune:
asaaaaaaaa.........
care va sa zica azi dimineata am pus mana pe tel si m.am apucat sa sun.
primul tel...la bacau.buna ziua...buna ziua....bla..bla...prima programare 10 mai!!!!!!!cum asa????ma lamureste ca asta e treaba.
dezamagita sun la prietenele mele.,,gata...nu ma mai duc la bacau...dati.mi nr sa sun pe unde ati fost voi,,
si sa te tii tot intr.un telefon pana la ora asta.
concluzia.toti dr au scumpit interventiile...mai bine era la bacau,dar dak consultatia e abia in mai...operatia vine in iunie!!
pai eu astept de un an...sa mai astept inca unu??????
intr.un final sun la dr meu ginecolog.ii expun problema...si.l rog sa.mi recomande un dr.imi zice de voicu si grecu.normal ca doar sunt la acelasi spital.asa ca am sunat si la voicu!CARRIE nu mai e mama 2000....ci de la 3000 la 4000 dek vrei matrix!!!
speram ca dak tot nu ma mai duc la bacau,macar sa gasesc ceva mai ieftin.CARRIE crezi ca mai merge negociat?mie mi.e rusine sa ma precupesc....ce sa.i zic?ma ajuti tu?
martie spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
CARRIE nu mai e mama 2000....ci de la 3000 la 4000 dek vrei matrix!!!
speram ca dak tot nu ma mai duc la bacau,macar sa gasesc ceva mai ieftin.
oana,mami de IANI mic si scump 17.07.2007
, ce tare! hai ca am ras. Oanabbb, bine ai revenit la topicul tau, chiar ma intrebam ce-o fi cu tine, ma gandeam ca esti deja pe o plaja tropicala..
De ce zici ca ai asteptat deja un an? Hai ca nu are rost sa ne grabim, ai si bebelus, hai sa ne programam amandoua pt. bacau, vrei? Si facem prin toamna. Eu ma apuc sa rasfoiesc ofertele pt. Revelion din Dubai.. sau, ma rog, pe unde se face plaja de revelion..
mama_lui_alex spune:
si partea neagra...a acestui topic optimist...
http://www.breastimplantsupport.org/view_forum.php?id=1&sort_by=&page=1
sau:
http://www.myimplantstory.com/links.html
oanabbb spune:
VICTORIE!!!!!!!!!!!!!
nu va pot spune cum,........da usor sa nu va inchipuiti ca a fost,am reusit sa fac programare la bacau pe 19 aprilie!!!!!!!!!!!
MARTIE...EU FIE CE.O FI ma duc!si dak imi spune ca nu ma opereaza dorm la el pe pres....care toamna????eu m.as duce si maine!
da povestea tare e cum am obtinut programarea!!!ce sa va zic....greu tare frate!
oricum am inceput numaratoarea inversa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de reducere nici nu incape vorba!pai e buluc acolo...
asa ca MARTIE daca vrei intai sili si apoiBAHAMAS here we come!!!!!!!!!1daca te bagi...poate pun o vb si pt tine.daca nu te tin la curent!
oanabbb spune:
poftiiiti...poftiiiiiiiti!
ce sa zic mi.ar prinde bine o colega de suferinta!
s.apai ti servesc ci niste tocinei moldovinesti si oleaca de mamaliga d.ai sa.ti lingi destele s.ai sa mai vrai oleaca!!!!!!
martie spune:
si bini!
te mandatez sa ma bagi si pe mine la suferinta, pls
Edit: ups, am turta la fata pe 21, ca face 1 an, ma grabii, off, cum sa fac.. nu vreau sa ma duc singura.