silicoane!!!! 2
Raspunsuri - Pagina 13
roxicucu spune:
Catti, si eu sunt din Galati, am auzit de dr. Dobos dar pana acum nu am intalnit pe nimeni care sa fi facut operatia la el si tare mi-as fi dorit sa aud pareri. Eu am sunat la clinica si am intrebat de preturi: consultatia costa 100 ron, implant cu matrix 3000 euro iar mastopexia (cea care ma intereseaza pe mine) este 1500. As vrea, daca poti, sa vorbim putin pe mess. Id-ul meu este roxicucu.
asi spune:
Buna fetelor.
Ma intereseaza daca a facut cineva implant de sani la Cluj si unde?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
oanabbb spune:
fetele...de acum eu ar trebui sa sun si sa.mi fac o programare.
cred ca raman pe ideea bacau.mai doreste cineva?????in maxim o sapt va astept cu vesti,daca nu imi fac programare.
eu zic sa va mai ganditi si poate daca ne fac o reducere,cu cateva sute in plus va operati la ,,the best,,
brunette1979 spune:
Buna fetelor!
Ma numesc Iulia. Sunt noua aici si am nevoie de sfaturile voastre in legatura cu operatia de marire si ridicare. Sincer, mi-as dori doar o ridicare de sani, dar vor fi si mai mici decat sunt acum plus ca sunt destul de departati si numai o marire se pare ca ar rezolva situatia.
Am fost la un consult la Marek Valcu. Acum am tot citit pareri pro si contra despre el, insa mie mi-a lasat o impresie buna. E el un pic mai ciudat, dar nici o secunda nu a incercat sa ma faca sa cred ca operatia asta e floare la ureche, din contra mi-a expus toate riscurile. Dar eu sunt atat de hotarata incat nu stiu daca mai dau inapoi.
Am ales implanturile rotunde de 325 cu un diametru putin mai mare decat cel obisnuit pentru ca mi-a explicat ca numai asa se vor putea apropia. Va rog pentru cele care stiti, credeti ca distanta de 3cm intre sani va fi prea mare? Eu am acum cam 5 cm si un pic. Groaznic, ce sa spun. Sanii astia rotunzi mi-a explicat ca se vor vedea mai mult din fata, dar din lateral nu vor fi asa proeminenti. Eu am 1.70, dar sunt cam slaba,52kg si cei anatomici mi s-au parut ciudati pe mine. El mi-a promis ca o sa-mi faca ceva frumos si cat mai natural, sa nu ma fluiere barbatii pe strada.
As vrea si eu sa stiu de la voi ce parere aveti? A fost cineva sa se opereze la Marek Valcu? Pentru Stan nu dispun de banii necesari. Adica ar fi, dar mai am si alte probleme de rezolvat in afara de sani, iar aici ma costa 3000 de euro ambele operatii.
Stiu ca sunteti multe fete care vreti sa va operati la un anume doctor, dar eu sunt din Ploiesti si as fi dorit ceva mai aproape. Poate se hotaraste vreuna dintre voi sa mearga la Marek Valcu si poate ne operam impreuna.
Carrye spune:
Buna, eu am vrut sa ma operez la Marek, dar m-am razgandit din primele 5 minute de consultatie. Am primit o recomandare de la o super fata pentru un alt doctor si desi a trecut un an de la operatie, inca ii mai multumesc pentru asta!
Nu are sens sa povestesc din nou experienta mea, am sa te rog sa citesti paginile din urma sau scrie-mi pe privat si iti povestesc acolo.
Pupicei!
brunette1979 spune:
Ana-Maria, ti-am trimis un mesaj privat. Te rog mult sa-mi raspunzi si mie. Sunt cam in criza de timp si nu mai stiu ce sa fac.Multumesc mult.
Carrye spune:
Draga mea, din cate observ tu nu ti-ai activat mesajul privat, in consecinta, eu nu am primit nici un mesaj de la tine. Eu ti-am raspuns si la mail dar nici acolo nu am mai primit nimic din partea ta. Am sa te rog sa verifici pentru a putea ajunge la o concluzie impreuna. Multumesc.
Lo_li_Ta spune:
Ma tot chinuie gandul...sa-mi fac, sa nu-mi fac...are sens sa o fac inainte de a ramane insarcinata? Voua cat v-a luat sa va hotarati?
Si as mai avea o intrebare. E adevarat ca daca ai sanii foarte micuti si automat distanta destul de mare intre ei, mai exact intre sfarcuri, si dupa implant vor fi orientati catre exterior?
Carrye, ma certi daca te rog sa mai spui o data la cine te-ai operat? Daca ar fi s-o fac acum, cred ca la Stan m-as duce...
Iulia, nu stiu, vorbesc din auzite e adevarat, dar de Marek Valcu n-am auzit lucruri f bune. Trebuie sa recunosc insa ca atunci cand s-a operat prima oara Oana Zavoranu, de a avut implanturi mici...aratau destul de bine.
pisix spune:
Fetelor eu port cupa C dar ma intrebam daca n-as putea sa-mi pun niste silicoane nu foarte mari care sa dea fermitate si forma frumoasa sanilor, ca au inceput sa dea semne de supunere ...gravitatiei
XIO spune:
Scuze ca ma bag peste subiectul vostru , vroiam doar sa-i multumeesc lui Inaioana pt. sugestia cu schimbarea cupei la sutien.
Am cumparat unul doar cu intaritura si material supraelastic, fara cupa , marimea 12 C si este singurul care nu ma jeneaza , strange , enerveaza.
Multumeeeeeeeeeeeeeeesc
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/