MONTIGNAC: ce am mancat azi (95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Anne,nu e mult un kg din prima saptamana,sunt fete care au slabit si 4 kg in prima saptamana!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Inuta sa-ti traiasca bebelul !Ce frumos este
Tre'sa ma apuc de mancat dovlecei poate fac si eu un baiat

Azi am papat:

md:mezeluri si ardei
p:ciorba de burta (sper ca este cat de cat ok,nu?)
c:1 ardei

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Inuta te felicit pt frumusetea de baiat!!!

Sanse da ce ti mai trebe mama baiat? Las c o sa ti aduca fetele tale 2

Meniul meu

grapefruit si paine prajita
salata de fructe cu nuci pisate
gratar de pept de pui si salata verde si rosii

Pupi

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Inuta,sa-ti traiasca minunea!
Azi ashea:
suc de portocale si-o para
o cutie de branza cu smantana,3 masline si 2 legaturi de ridichii
pe seara acum nimic serios,doar am lins cratita in care am facut crema de tort plus 2 biscuiti si cateva nuci prajite ca nu am putut sa rezist miroseau minunat!
Sanse nu vad de ce ciorba de burta sa nu fie monti,ca n-are nici o combinatia nepermisa,doar ca-i grasaaaa

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, la ceas de seara!

inuta, sa-ti aduca numai bucurii mogaldeata ta! (ce de-a par are....)

aseara nu am mai mancat pizza, nu stiu de ce nu mi-a placut aluatul, asa ca am mancat doar ce era pe ea: salam, cascaval si ciuperci. si am mai ros vreo doi morcovi.

mic dejun azi: omleta din doua oua, telemea si muraturi; o cafea

gustare: o felie de tort

am fost in oras si mi-am satisfacut pofta de pizza cu o felie de-aia nemonti, dar ca sa-mi scot parleala am venit apoi pe jos acasa impingand la carut (o ora si ceva fac)

cina: vinete pane si cascaval.

pe maine.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

meniul meu de ieri
finn crisp cu lapte
para, clementine, mar
legume cu orez si castraveti murati
branza cu rosii si 2 cremvusti
capsuni
putin miez de nuca .... imi plac asa de mult

va pup pe toate ... vad ca intrebari nu mai aveti

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

de cateva zile incoace mananc bine la mese si prostii intre...
asa ca nu am mai postat ca si asa mi-e ciuda. de joi incoace am pus un pic in loc sa dau jos...
azi imi fac o oala de ceai verde si bag intre mese sa ma umflu cu el. sper sa tina faza...

meniul de azi (de care sper sa ma tin):

md: cafea, 1 felie de finn crisp
p: fasole verde (cu smantana si bulion) si snitele de porc (in faina de naut, carnea nu avea grasime deloc, sper sa fie ok)
c: ciorba de legume

sper sa fiti mai cuminti ca mine!

inuta, felicitari pt bb! sanatate, liniste si laptic!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna.
daca voi ziceti ca e ok cat am slabit atunci nu-mi mai fac griji.
ieri nu am respectat ce mi-am propus. La pranz am papat mancarica cu mazare iar seara am facut un gratar de pui condimentat (zici ca erau aripioarele de la KFC ) cu mazarea ce a mai ramas de la pranz dar in loc sa ma opesc aici am mai mancat si lapete cu cereale. Cand m-am pus in pat eram ful . Imi era asa frica sa ma urc pe cantar dimineata. Dar din fericire arata 71.9.
Andanii cum ramane cu ouale mele de prepelita? Vroiam sa pregatesc dimineata omleta dar pt ca nu mi-ai dat ok-ul, le-am omis.
Asa pofta mi-ati facut cu tortul pufos si cremos . Vreau si eu...dar contine zahar si frisca. nu as putea sa le inlocuiesc cu altceva ?

sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

anne draga sunt ok ouale de prepelita le oti manca linistita

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna dimineata!

dianarus, eu am inteles ca intre mese e ok sa rontai un mar, un morcov, asa ca eu bag morcovi mai nou. parca imi tin si de foame, nu mai mananc ca disperata.

anne mary, la tortul pufos si cremos fisca e super-ok, si in loc de zahar pui fructoza. eu asa am facut (dar cred ca pe culinar asa si e data reteta, cu fructoza).

intreba carstea ieri daca e ok sa mancam tortulet la faza intai. eu am mai tinut monti, chiar cu rezultate vizibile, si data trecuta, cand am slabit cel mai mult (plecasem oricum de la 64 de kg) am mancat mereu dulce, ba rulada, ba tort, si nu am avut nimic. eu nu mai fac diferenta intre faza intai si a doua, probabil ca totusi la prima ar trebui pe cat posibil eliminate dulciurile, dar eu am decis ca decat sa mor de pofta si sa sfarsesc prin a manca interzise mai bine mananc din cand in cand un dulce monti. si am slabit repejor atunci. cat despre pizza, aia e permisa si in faza intai, ca doar aluatul e facut din faina integrala si tarata in proportii egale, adica totul conform.

pe maine la raport (in sfarsit am si eu ce raporta! ). scuze, de fapt mai intru mai pe seara sa va zic ce am mancat azi.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput