MONTIGNAC: ce am mancat azi (95)
Raspunsuri - Pagina 17
miniuta spune:
meniul meu de azi:
mic dejun: doua felii de paine integrala cu branzica si gem (dietetice), pt ca tot imi mai era foame am mancat si cateva cereale integrale; cafea
pranz: mancarica de linte cu gratar de pui si salata; desert ceva mai incolo o felie de tort (am facut sambata si mai am si pentru urmatoarele doua zile )
cina: o sa mananc o felie din pizza care e acum la cuptor (aluatul facut cu tarate)
pe maine!
mamica lui david(21.05.2007)
sanse spune:
Va pup fetelor
Zilele astea am mancat aiurea...Ma simt nashpa...sint deprimata...
Am o stare de cacao
Nu vreau sa va molipsesc si pe voi iar meniul este groaznic....asa ca fug sa ma ascund.
Sper ca de maine i-mi revin
Noapte buna.
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
valentinag spune:
Azi asa:
suc de portocale
salata de rosii si castraveti cu 2 felii de paine integrala
omleta cu branza si muraturi langa
mai devreme nitel 2 felii de branza cu ceapa si o bucatica de paine
Cam naspa..da asta e!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
ralu spune:
Meniul de azi:
dimineata: 2 felii de paine wasa + dulceata cu fructoza+ lapte 0%
pranz -fasole verde cu usturoi si carne de pui la cuptor
seara -un ou fiert cu branza feta si rosii
Va pup
anne`mary spune:
nu stiu daca sa ma ingrijoreze sau nu ce mi-a aratat cantarul de dimine ata. Nu cred ca e normal ca azi sa fiu cu 1 kg mai slaba ca ieri. Daca ma gandesc bine eu am slabit 2 kg intr-o saptamana iar prietenul 1 kg. Nu este ok nu? Eu beau si foarte multa apa pe timpl zilei dar tot nu cred ca se justifica. dar ma simt bine.
dimineata am mancat cereale cu lapte
dejun: ciorbita si o sa fac si mazarea asa cum mi-ai zis andanii
cina:...ma mai gandesc
si m-ai aveam o intrebare. Noi vrem sa ramanem insarcinati . Am inteles ca nu ar fi indicat sa slabesti inainte sa ramai pregnant pt ca risti sa pui repede si mult pe timpul sarcinii. Ce ma sfatuiti? Sa renunt la dieta?
sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI
valentinag spune:
Anne,de ce sa fie rau???E foarte bine ca ai slabit!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
inuta12 spune:
Buna fetelor..
va multumim frumos pentru gandurile bune.
am pus cateva pozici pe site-ul nostru
Va pupam pe toate
andanii spune:
ANNE felicitari, e f bine ca ai slabit
tine mine un lucru ... asta nu e o dieta ci un mod de viata , nu are nici o legatura cu faptul ca vei ramane gravida in viitoarul apropiat ci dimpotriva te vei obisnui sa mananci echilibrat si corect
innuta e un dulce bebele , doamne ce frumos e , parca seamana cu tine , sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
anne`mary spune:
da valentina, ma bucur dar nu prea. Stim ca e bine sa slabesti incet si bine. Prin incet se intelege cca 1 kg/saptamana. De aceea am apelat la dieta montignac....pt ca vreau sa slabesc sanatos. Nu intentionez sa imi dau metabolismul peste cap si sa ne imbolnavim. Este cu atat mai important pt mine sa nu ma infometez cu cat eu nu asimilez calciu asa bine si imediat ma apuca ametelile si obosesc repede, cad in depresie (carenta de calciu da depresii) etc. Cu dieta M. inca nu am simptome de genul asta si sper sa nu am pana nu ajung la 60 kg.
Altceva vroiam sa intreb. Am deschis frigiderul si am vazut oua de prepelita cumparate de prieten. Si mi-a venit o idee. Stiu ca sunt mai sanatoase decat ouale de gaina dar nu stiu daca sunt monti. Am cautat si nu am gasit nimic legate de ele. vroiam sa va intreb daca ar fi bine sa inlocuiesc dimineata gaina cu prepelita si daca sunt gustoase. As putea sa fac o omleta din oua de prepelita? Prietenul le bea crude dar eu nu pot
sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI
carstea spune:
Andanii, ma treci si pe mine in listuta joi?Nu dau inca...coordonatele ca se modifica sper eu pana joi.
Deja ma gandesc la pizza monti si la tortul ala dat de miniuta.(CE MI-AI FACUUUUT) dar cred ca sunt pt tura 2 nu?
Sa vezi de joi ce va stresez cu intrebarile.
Pupici!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat