MONTIGNAC: ce am mancat azi (95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

miniuta uite ce am gasit pe culinare.ro:
Ingrediente
5 oua
200 g zahar ( 120g la blat si 80g la crema)
o jumatate lingurita esenta de migdale
40 g cacao ( nu m-a lasat inima sa nu pun deloc faina si am pus vreo 30g dar data viitoare nu mai pun)
300 g frisca ( 150 g la crema si 150 la ornat)
250 g crema de branza
30 g ciocolata rasa
1 lingura lapte
esenta de vanilie
Obs. In poza apare si pliculetul de cappuccino dar nu l-am mai folosit pt ca sincer am ornat tortul in mare graba si am uitat de el. Trebuia amestecata frisca cu el.
Se amesteca galbenusurile cu 60 g de zahar pana se dizolva zaharul
Se adauga cele 40 g de cacao ( eu asa cum am spus mai sus am mai pus si 30 g faina)
Intre timp se bat albusurile spuma si se adauga 60 g zahar.
Se amesteca usor cele doua compozitii
Se pune in tava pe hatie de copt unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace la foc mic. Se verifica cu o scobitoare cand e gata. Suprafata o sa ramana tot lipicioasa din cauza zaharului dar in interior o sa vedeti cand e coapta.
Dupa ce se raceste se taie in trei. Se desprinde foarte frumos de pe hartia de copt. Dar lucrati cu grija sa nu rupeti foile.
Cat timp prajitura e la cuptor pregatiti crema
Se amesteca crema de branza (eu o aveam scoasa din frigider de cateva ore deci era oarecum moale) cu cele 80 g zahar.
Apoi se adauga frisca ( 150 g)
Si ciocolata rasa
Se imparte crema in doua si se pune intre blaturi

Deci inlocuiesc zaharul cu fructoza. Eu am doar 25 de anisori si pana acu` 2 luni nu am avut nimic de a face cu bucatarie. Asa ca o sa pun o intrebare stupida de o sa radeti copios: ce e fructoza? Sub ce forma o gasesc?

sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata!
Multumesc Miniuta pt raspunsuri.Deci pizza si tort.Valeu doamne ce bine se mananca pe aici.
Eu am acum 73 kg dar vin de la 82.Sper sa mai dau cu monti pana la vara 7-8 kg.Ma intind mai mult decat mi-e plapuma?!
Va pup si va citesc de pofta.Azi eu am zi de fructe.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

asta e fructoza http://www.naturaplant.ro/produse/714/Fructoza, eu o cumpar de la magazin de naturisti , e pret mai ok decat la real, billa ...

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

uitasem de ce am intrat la voi.
Eu am facut paine din faina de secara dar parca nu se pastreaza chiar bine fata de cea de grau integral.E tare ca naiba dupa 2 zile.
Voi ce ziceti ajuta mai bine decat cea de grau?
tura urmatoare fac combinata cu tarate.
Anne, eu am gasit fructoza la plafar dar inca nu am luat .Cred ca e praf sau granule.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

ane-fructoza o gasesti la magazinele naturiste(gen plafar, bioplant), arata ca zaharul , si e mai dulce de 2-3 ori decat zaharul

saptamana asta nu prea am cu ce ma lauda...nu am dat nik jos....
si astept deoarece in weekend am mancat numai si numai lucruri nepermise, in cantittati nepermise...nu spun ce ca ma excludeti de pe forum...
oricum o sa vin joi la raport...
ce am mancat ieri:

kiwi, banana
cereale cu lapte
paine wasa cu zacusca
mancare de mazare cu morcovi si carnat

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fete dragi!

Scuze ca ieri nu am scris.
Anne-fructoza, eu stiu ca se gaseste in Ro la Carrefour daca nu ma insel si este un inlocuitor de zahar de 2 ori mai putin caloric ca sa zic asa. Eu mananc dulceata cu fructoza din comert si imi mai pun cate o lingurita din cand in cand in lapte. Fetele cred ca o sa-ti spuna unde o poti gasi. Este sub forma de praf sau mici "cristale" ca si zaharul. pupici

Meniul meu de ieri
Dimineata -2 felii de paine wasa cu o cana de lapte 0%
Pranz: o farfurie mare de grau cu sos de rosii
Seara Pui cu ciuperci la cuptor si din pacate am calcat stramb si am mancat 2 feliute de chec de lamaie (sorry dar nu m-am putut abtine)
SA vedem maine la raport daca nu o sa se supere cantarul pe mine. MAi sunt si cu rusii pe cap, dar de raportat tot am ce raporta.

Pupici si revin pe seara cu meniul de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Iata ca fetele ti-au raspuns inaintea mea. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

salutare,
stiu ca nu-i bine sa incep cu scuzele da asta e, nu m-am simtit prea bine si mi-au revenit poftele de alta data...of sunt o mancacioasa incurabila...tot cu -2kg ma laud, vad cu nu le-am mai pus, da' de mancat tot felul de prostii vad ca nu pot sa ma las...
of, of, sper sa ma apuc de sport...poate asa ajung la sa fiu monti cu adevarat...
va pupic si mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

am uitat sa va povestesc despre o emisiune vizionata la o antena (cred ca la antena 2). Erau invitati 2 nutritionisti care discutau despre ce stiu ei mai bine sa faca. Ideea discutiei era: aruncati aragazul (tot ce este fiert, prajit, copt etc nu este bun) si ca supermarket-urile ne imbolnavesc (toate produsele de pe piata sunt daunatoare). Au desfiintat mezelurile ca pana la urma sa ajunga la cocluzia ca nu e sanatoasa carnea in general. Cica proteina animala ar fi nu stiu cum. Singurele indicate sunt gaina batrana, curca (nu curcanul), oaia si berbecul. Si daca mananci totusi o bucata de carne, trebuie sa urmezi o perioada o cura de detoxifiere. Si daca eu stiam ca pestele e cea mai sanatoasa carne, am aflat ca de fapt nu e asa pt ca apa in care creste e poluata.
Pana la urma am schimbat programul pt ca ma enerva. Dupa ei nu ar trebui sa mancam decat fructe si legume in stare proaspata...dar nu orice fel de fruct sau leguma. Restul sunt toxice, cancerigene etc

Voi v-ati gandit vreodata asa mult la toate astea, sa va uitati in farfurie si sa analizati microscopic mancarea?

sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

carstea, sa stii ca eu te admir enorm pentru vointa pe care o ai. am mai citit si eu pe la voi acolo, am avut chiar o tentativa de a tine scarsdale monticizat, dar mie mi se face rau daca nu mananc dimineata (incep sa tremur, ametesc, ma ia cu lesin) si acum ca sunt mai mereu singura cu david chiar nu imi permit asa ceva (bine, nu mi-am permis niciodata, ca vorba aia, mergeam la scoala, lucram etc). ai slabit deja binisor cu regimul ala, eu nu vad de ce nu ai slabi si cu monti, care oricum, e mult mai permisiv. si vorba aia, ai de unde alege. daca ai tinut regimul ala doua ture deja, monti o sa fie parfum!

anne mary, pe culinar exista sub-topicul diete si regimuri alimentare, si acolo e si un subiect despre monti si multe multe retete montificate. eu acolo am postat si poze cu tortul meu, de ex. tu ai gasit reteta originala, nu aia montificata, de-aia era cu zahar. cat despre cei doi nutritionisti....fiecare cu teoria lui, nu???? cred ca important e cā fiecare sa gaseasca regimul care i se potriveste. pe mine ma scot de ex din sarite oamenii care incearca sa ma convinga ca "regimul x" e cel mai bun. stiu ca data trecuta cand am tinut monti si am slabit m-am certat cu matusa sotului care imi explica ce porcarie e monti, ca trebuie sa gatesc separat, si ca ce o sa ma fac cand o sa am si un copil...nu, cea mai buna e dieta "mananca jumatate" (aia cu reducerea drastica a portiilor). la ea functioneaza, si vorba aia, are 40 de ani. la mine nu, ca eu sunt o mancacioasa si o pofticioasa, mie imi trebuie un regim care sa ma lase sa mananc pana ajung la satietate. asa ca lasa-i sa vorbesca....data te uiti pe aici sau pe orice alt site despre regimuri alimentare vei vedea o mie si una de idei de cure. totul e sa citesti si sa gasesti formula potrivita tie.

hai ca m-am intins....

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput