Bijuterii cadouri - o recomandare speciala

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Andreea, multumesc.
In legatura cu sugestia ta, daca este posibil se va rezolva eu insa nu ma pricep la detaliile tehnice prea bine, deocamdata , si nu pot da un raspuns clar.
Pana trec si aceste date alaturi de produse iti scriu aici dimensiunile bratarilor: bratarile peruane au o lungime de 21 cm iar bratarile Boho sunt elastice.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Amaya, scuza-ma ca sunt insistenta
Ma gandeam sa comand de la tine niste seturi pentru mama, sora mea si o prietena; ele locuiesc in ROmania si eu locuiesc in Germania. As vrea sa fie un cadou de 8 martie! Pot sa comand eu de la tine si tu sa livrezi in tara, la adresele pe care ti le dau? Si daca raspunsul e pozitiv (ceea ce ar fi super!) cum as putea sa iti platesc? De mult am tot vrut sa folosesc metoda asta cand trebuia sa trimit cadouri in tara dar site-urile de cadouri peste care am dat au niste chestii absolut sinistre. Asa un set insa cred ca le-ar bucura foarte tare! Astept raspuns!!!!

Mergi la inceput

Laura, chiar va rog sa fiti insistente. Raspund cu drag la orice intrebare si dau cu placere orice detalii necesare.
In legatura cu intrebarea ta raspunsul este: sigur ca da. La fiecare comanda in parte, inainte de finalizarea comenzii, exista optiunea de a completa adresa de factura si adresa de livrare. Pur si simplu completezi la adresa de livrare adresa persoanei la care doresti sa ajunga pachetul. Insa in cazul in care doresti sa trimiti mai multor persoane, cu adrese diferite, trebuiesc facute comenzi diferite. In general pentru persoanele din afara Romaniei cele mai simple, si mai putin costisitoare, metode de plata sunt prin ordin de plata, in cazul caruia livrarea se va face dupa intrarea banilor in cont, sau prin PayPal.

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Pai super, ca am Paypal !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zniri spune:

buna Amaya! imi plac tare mult colierele peruane(care sunt la set cu cercei) nu ai si bratari lucrate in acelasi stil? k am avut o data una asa de la un targ(luata chiar de la peruani) si-mi placea tare mult , dar am pierdut-o colierele peruane, pe care le ai la magazinul on line sunt foarte frumoase, mie imi plac tare mult, insa o bratara e mai usor de purtat zilnic.

Mergi la inceput

Zniri, imi pare tare rau dar momentan nu am acel tip de bratari, vor fi cu siguranta in viitorul apropiat; am insa 3 seturi cu bratara+cercei+colier pe care le poti gasi maine dimineata in magazin.

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Amaya, felicitari, bijuteriile sunt superbe! Eu n-am cumparat pana acum de pe net, dar imi place foarte mult un set de la tine, asa ca...ce mai, vreau sa-l cumpar. Doar ca nu reusesc sa-mi fac cont...poate ma ajutati voi. completez toate campurile, dar camd dau continuare imi apare eroare si zice "mimin 6 caractere'...la ce? ca parola mea are peste 6 caractere...am incercat de mai multe ori chiar cu parole diferite, dar tot nu merge. Help!

Poze

Mergi la inceput

Florentina, multumesc! Limita minima de 6 caractere nu exista decat la e-mail si cod postal. Verifica-le pe acestea.

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Gata, am reusit,codul postal era problema! Am facut si comanda, de-abia astept sa ajunga!

Poze

Mergi la inceput

Bine ca s-a elucidat misterul. Am primit comanda si va ajunge in 2, maxim 3 zile.

Comorile mele

Mergi la inceput