Bijuterii cadouri - o recomandare speciala
Raspunsuri - Pagina 3
Carmen_So spune:
Foarte buna ideea cu dimensiunile, ca sa ne dam seama cum vin colierele.
Amaya, mie mi-ar conveni varianta in care sa-mi creez contul o singura data, si sa am toate datele pastrate. Ai putea sa trimiti si newslettere cu noutatile celor care-si dau acordul.
Voiam sa te intreb ceva: la mine la birou veneau diverse artiste cu bijuterii de vanzare (rezervam o sala pentru asta si se strangeau fetele gramada). De o vreme n-a mai venit nimeni, nu stiu daca pe tine te-ar interesa, sau daca ai putea (am vazut ca ai doi copii). Sper sa nu te superi ca te-am intrebat asta.
Amaya spune:
Carmen, chiar de maine voi incepe sa masor produsele si voi completa aceste detalii la decriere.
Primirea newsletter-ului este si acum o optiune pentru cine isi creeaza cont si doreste asta.
Referitor la o "sedinta" de bijuterii nu este o idee rea (si bineinteles ca nu ma supar) insa, asa cum ai subliniat si tu, nu am libertatea necesara datorita copiilor, acesta este si motivul principal pentru care am optat pentru un magazin online.
Stiu ca este putin mai dificil procesul de a cumpara bijuterii online (fiindca nu pot fi probate, studiate, etc.) insa pozele aflate pe site sunt, pe cat este posibil, fidele cu realitatea, in cele mai multe cazuri insa poza nu reuseste sa arate produsul la adevarata valoare, spre exemplu este cazul seturilor peruane sau cele tibetane care sunt de o finete absolut deosebita ce nu transpare in poze. Insa, dupa cum este si specificat pe site, in cazul in care cineva nu este multumit de produsele comandate (lucru de care sincer ma indoiesc) le poate returna in termen de 10 zile fara nici o explicatie necesara.
Pot raspunde aici, prin e-mail sau telefon la orice intrebare si pot oferi orice detalii considerati necesare pentru a putea lua o decizie avand toate informatiile.
Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro
hristina spune:
Draga mea,
felicitam initiativa! Bijuteriile sunt superbe!
Ti-as mai sugera sa ai in vedere si realizarea unor bratari potrivite colierelor ; exceptandu-le pe cele din seturi!
Ai inteles ideea?
Eu acum sunt tentata sa comand cateva din colierele tale,dar mi-ar fi placut sa am si bratari pentru a le putea asorta.
De obicei imi place sa am pe langa colierul de margele si bratara, pentru a le asorta. Nu ma avantajeaza cerceii lungi,deci asortez colierul cu bratara...
In rest,numai bine si la cat mai multe bijuterii!
Kasi si Victoria
Amaya spune:
Hristina, multumesc.
Referitor la bratari am inteles ideea. Cu siguranta in viitorul apropiat magazinul isi va mari diversitatea cu multe alte modele si sortimente care, sper eu, vor putea bucura pe toata lumea.
Comorile mele
karula spune:
Amaya, am primit!!!
Fetelor, sunt bucuroasa ca un copil! Eu NU port bijuterii, in afara de verigheta. Tot ce port sunt eventual bratari sau coliere africane sau sud-americane. Asa ca mi-am luat de la Amaya o bratara peruana (14) si un set tibetan (01). Sunt superbe! Si Amaya are dreptate, daca bratara e identica cu poza de pe site, setul pe matase naturala e infinit mai finut, mai delicat si mai de impact in realitate! Ca sa nu mai spun ca am mai primit si un set cadou...
Pe mine m-ai castigat de client, Amaya! Inca o data iti multumesc!
Amaya spune:
Karula, cu multa placere!
Ma bucur tare mult ca iti plac si iti multumesc la randul meu pentru alegere!
Comorile mele
petra spune:
Felicitari ! Bijuteriile sunt superbe ! Mi-au placut multe si cand vin la vara in Romania o sa-mi comand si eu ! Ma gandesc ca totusi nu onorezi comenzi pana aici ! Sau mai bine o pun pe sora mea sa-mi comande!
Succes si la cat mai multe comezi dar si produse pe masura !!!
Amaya spune:
Petra, multumesc.
Sincer, eu livrez oriunde in lume, oriunde am o comanda, insa pentru SUA taxele de transport prin Posta Romana (care este cea mai economica) ar fi undeva la 35-40 Ron.
Comorile mele
Androix spune:
Amaya, felicitari! Foarte frumoase bijuteriile si la preturi decente.
Am vizitat si eu magazinul si as avea o sugestie: daca s-ar putea face ceva incat sa navighezi in imaginile marite fara sa te tot intorci la pagina precedenta ar fi super nu stiu daca se intelege ce vreau sa zic. Si m-ar interesa dimensiunile bratarilor.
In rest mult succes!
Andreea mama de Filip si Georgia