Bijuterii cadouri - o recomandare speciala
Am placerea sa va recomand site-ul unei membre DC: www.bijuterii-cadouri.ro
Am sa o invit pe ea sa va spuna ea toate detaliile si sa faca oficiile de gazda. Am vazut multe bijuterii frumoase si cred ca am sa imi comand si eu! Felicitari!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
Amaya spune:
Multumesc mult, Mirela!
Dragi prieteni vechi si noi,
De curand am lansat un magazin online unde gasiti in principal bijuterii fantezie si, in curand, cadouri diverse. Se doreste a fi un magazin altfel decat cele obisnuite, in primul rand, fiindca promoveaza in special accesoriile etnice, din toate colturile lumii, lucrate manual de catre artizani cu maini magice (cum sunt marea majoritate dintre produse), astfel conferindu-le unicitate, si apoi prin preturile mentinute la cel mai mic nivel posibil.
Cele mai multe dintre modelele pe care le veti gasi in acest magazin sunt unicat si cu siguranta nu veti risca sa apareti undeva cu aceleasi bijuterii purtate, in acelasi loc, si de altcineva. Dealtfel acesta a fost si unul din motivele pentru care am deschis acest magazin.
Un alt motiv a fost pasiunea mea pentru bijuteriile fantezie, care in magazinele specializate au preturi similare cu bijuteriile din metale pretioase, astfel ca mi-am dorit sa pot comercializa acest tip de bijuterii la preturi decente pe care si le poate permite oricine si am reusit.
Luand in considerare ca urmeaza o zi speciala, Ziua Indragostitilor, am lansat o promotie care va dura pana in data de 15 februarie.
Va invit sa-l vizitati, la adresa www.bijuterii-cadouri.ro, fiindca veti gasi cu siguranta lucruri minunate pentru orice stil si orice tinuta.
Puteti folosi acest topic, sau mijloacele de contact din magazin, pentru orice fel de intrebari, sugestii si, de ce nu, critici! Promit ca voi incerca sa raspund cat mai curand posibil!
Va multumesc si va astept!
Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
crinuta spune:
Wow, arata super!
Felicitari pentru idee, si sa iti mearga bine.
Am "ochit" si eu doar vreo....... 25-30 de seturi.
Sa vezi ce greu va fi cand va trebui sa decid ce cumpar la inceput.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Amaya spune:
Crinuta, unboticutz, va multumesc!
Crinuta, ori te grabesti sa faci o alegere ori iti voi ingreuna situatia si mai mult fiindca in urmatoarele zile voi introduce multe alte produse . Atunci sa te vad!
Comorile mele
desprecopii spune:
Dar cercei?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Amaya spune:
Deocamdata nu am cercei separat, decat in seturi, insa sunt pe lista mea de prioritati. Probabil in maxim 2 luni voi adauga si aceasta categorie.
Comorile mele
tlaura spune:
Amaya, intradevar, superbe bijuurile!
Eu am pus ochii pe un set Aghate (parca), dar m-ar interesa cercei in loc de inel. Ai vreo sugestie? Si cum se face plata?
Amaya spune:
Laura, multumesc... imi pare rau, acele seturi sunt doar colier+bratara+inel ajustabil, nu exista cu cercei tocmai fiindca stilul lor se bazeaza pe pietrele mari si o pereche de cercei in ton ar fi fost foarte grei. Nu pot sa-ti recomand nici o combinatie cu alt set peruan fiindca acestea sunt singurele cu agate. Singurul set cu cercei din agate este cel tibetan, cu agate indiene, care insa nu se asorteaza cu cele peruane cu agate, sunt stiluri complet diferite. Pentru plata exista 3 metode: ramburs, prin ordin de plata si PayPal.
Comorile mele
Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro
tlaura spune:
Ai dreptate, cerceii cu asemena pietre ar fi foarte grei! cand m-am referit la o solutie, ma gandeam ca poate ai prin colectie si niste cercei care se pot asorta; ma intereseaza in mod special un set argintiu cu pietre negre, asa cum e unul din modelele tale. dar am vazut ca nu exista cercei separati. Oricum, am sa urmaresc in continuare noutatile din colectie!
Amaya spune:
Laura, setul acesta l-ai vazut?
http://www.bijuterii-cadouri.ro/product_info.php/cPath/1_33/products_id/122
Comorile mele
Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro